Hae
Big mamas home

2023 vuoden parhaat kosmetiikkatuotteet!

*Sisältää mainoslinkkejä

Postaus sisältää saatuja tuotteita*

Vuosi vaihtui juuri ja haluaisin nyt jakaa muutamat mitallit vuoden 2023 parhaille kosmetiikkatuotteille. Näistä on tullut kuluneena vuonna varsinaisia luottotuotteita, joista en ihan heti osaa luopua. Mutta pidemmittä puheitta näiden tuotteiden pariin, joita en enää vaihtaisi pois.

Lumene Glow Fluid Foundation SPF20 1.5 Fair*

(saatu)

Tämä meikkivoide ei ole sen vähempää, kuin paras meikkivoide ikinä. Palaan tähän joka kerta, vaikka kävisin kokeilemassa välissä jotain muuta. Olen valehtelematta käyttänyt tätä sen ilmestymisestä asti. Kuvissa näkyvä puteli on saatu, mutta olen ostanut tätä myös itse monta pullollista.

Meikkivoide ei ole täysin peittävä, mutta kerrostettavissa. Yhdellä kerroksella se jättää sellaisen luonnollisen, läpikuultavan ja hehkuvan pinnan. Se myös pitää todella hyvin koko päivän. Meikkivoide sisältää myös hyarolonihappoa, mikä pitää ihon kosteutettuna. Omalle atooppisuuteen taipuvaiselle iholleni tämä on ihan ehdoton. Meikkivoiteessa on hyvin mieto tuoksu. Jos olet yhtään hajuherkkä, kannattaa käydä tuoksuttelemassa tuotetta kaupassa ennen ostamista.

Hinta: 20,90 €

Morphe Share The Secret 9 Pan Artisty Palette

Morphe on yksi suosikki brändeistäni mitä tulee luomiväreihin. Niissä riittää pigmenttiä, ne häivyttyvät helposti ja eikä väri pakkaannu uurteisiin.

Sain tämän kyseisen paletin mieheltäni osana hänen tekemäänsä joulukalenteria. Tämä on ihana! Värien puolesta tämä on ihan täydellinen jokapaikan paletti. Tällä saa helposti tehtyä niin arkimeikin, kuin näyttävän juhlameikin. Värit on kauniita keskiruskean, kullan ja ruusukullan sävyjä.

Kicks* on Morphen jälleenmyyjä Suomessa, mutta tämä kyseinen paletti on meidän markkinoilta loppu. Morphen omasta verkkokaupasta sitä on vielä saatavilla. Se myös tuli Suomeen vaivattomasti mieheni mukaan, joten uskallan suositella heiltä suoraan tilaamista.

Hinta: $14

Loreal Paris Mascara Volume Million Lashes So Couture Black*

Tämä ripsiväri on niin ikään saatu lahjaksi miehen joulukalenterista. Ja uskomatonta kyllä, mieheni onnistui löytämään minulle uuden luottoripsivärini. Tässä hän sai hieman apua Katrilta.

Tämä ripsiväri on ihan super hyvä. Ripsiväri erottelee ripset todella hyvin ja saa ne näyttämään todella tuuheilta. Ei vedenkestäväksi ripsiväriksi tämä pysyy ripsissä todella hyvin ja kerrostuu kauniisti, eikä varise. Olen käyttänyt jo jonkin aikaa pelkästään vedenkestäviä ripsivärejä ja olin jo ehtinyt unohtaa miten vaivatonta tällaisen ripsivätin puhdistaminen oikein on.

Hinta: 12,50 €

Nyx Professional Makeup Lift N Snatch! Brown Tint Pen Espresso*

Tämä kulmakynä on ilmeisesti saanut osakseen jonkinlaista hypeä, minkä ymmärrän hyvin. Tämä on sellainen ohut kynä, jolla pystyy piirtämään yksittäisiä karvoja. Tämän avulla kulmat näyttävät tuuheammilta. Teen kylmat nykyisin tällä ja puuterimaisella kulmavärillä. Väri pysyy iholla todella hyvin, eikä lähde leviämään kuivuttaan.

Kulmakynää pystyy kerrostamaan ja itse ajattelin kokeilla seuraavaksi kerrostaa kahta sävyä. Olen tähän mennessä käyttänyt pelkästään sävyä Espresso, joka tuntuu sopivan hyvin omaan väritykseeni.

Tämä on myös todella riittoisa tuote. Ostin ensimmäisen kynän suurin piirtein puolitoista vuotta sitten ja nyt vasta jouduin täydentämään. Ja minä kuitenkin meikkaan suht usein.

Hinta: 14,50 €

Essence Liquid Ink Eyeliner Waterproof Brown 2*

Olen iso nestemmäisten eyelinerien ystävä. Ihastuin jo vuosia sitten Essencen Liquid Ink Eyelineriin muistassa sävyssä. Vedenkestävä eyelineri on ehdottomasti paras, mitä olen käyttänyt. Tänä talvena ostin myös ruskeassa sävyssä. Ruskea eyeliner saa meikkiin hieman pehmeämmän lookin, kuin skarppi musta. Se onkin ollut lempi lookkini arkeen tänä talvena.

Tämä eyeliner pysyy paikoillaan todella hyvin. Sivellin aplikaattori on todella ohut ja sillä saa tarkkaa jälkeä, jos tykkää tämän tyyppisestä siveltimestä. Hinta on myös todella kohtuullinen.

Hinta: 3,90 €

Patyka Hydra Anti-Fatigue Hydrating Eye Gel*

(saatu)

Tämä on tuote, jota pitäisi saada äityispakkauksesta. Aivan ihana silmänympärysvoide, joka tuntuu oikeasti kosteuttavan ja virkistävän silmänympärysihoa. Koostumus on ihanan kermainen ja tuote imeytyy ihoon nopeasti. Olen ollut todella tyytyväinen tähän ja tuntuu, että omat silmänaluset ei ole niin tummatkaan kuin aiemmin. Pieni tuubi on myös todella riittoisa.

Hinta: 20,90 €

The Body Shop Vitamin E Moisture Day Cream*

(olen saanut aiemmin testiin, nyt ostanut tuotteen itse)

Tässä on ehdottomasti ihanin kosteuttava päivävoide, joka minulla on koskaan ollut. Tämä imeytyy ihoon todella nopeasti ja iho jää sellaisen kosteutetun ja hyvinvoivan tuntuiseksi. Tätä tekee mieli sipaista kasvoihin vähän väliä päivän mittaan. Ei siksi, että teho olisi huono, vaan koska se tuntuu hyvältä.

Tämä tuote on tullut markkinoille jo vuonna 1970. Eli kyseessä ei ole mikään uutuustuote, vaan suoranainen ihonhoidon ikoni. Se parantaa ihon kosteustasoa 38 %, vielä kahdeksankin tunnin jälkeen.

Todella lämmin suositus.

Hinta: 12,00 € (norm. 24,00 €)

Rituals The Ritual Of Ayurveda Salt Body Scrub*

Tämä Ritualsin kuorinta oli myös osa joulukalenteriani. Testasin sitä melkein heti ja tämä on aivan super ihana. Suolakuorinnat ovat olleet jo vuosia suosikkejani. Iho jää aivan super pehmeäksi tämän jälkeen. Tuotteessa on 94 % luonnollisia ainesosia ja sen pitäisi jopa nuorentaa ihoa. Tästä nuorentamsiesta en tiedä, mutta iho jää joka tapauksessa pehmeän ja hyvinvoivan tuntuiseksi. Minä täydennän vartalonhoidon vielä vartalovoilla.

Tämä on aivan ihana tuote ja pääsi ryminällä suosikkilistalleni. Suosittelen lämpimästi.

Hinta: 18,90 €

 

Siinä on vuoden 2023 kauneuden suosikkituotteet! Onko joku sinulle entuudestaan tuttu? Tai meneekö joku näistä testiin?

-Jenni

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals / @plustyylit

TILAA UUTISKIRJE!

LUE MYÖS

Silmänympärysvoiteet testissä

Ensimmäinen kosmetiikkajoulukalenterini

Testasin kolme eri seerumia!

Täydellinen punainen huulipuna

Kerrostettu polkkatukka ja suosikki hiustenhoitotuotteet

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *