Hae
Big mamas home

Eteisen liinavaatekaappi

Me ollaan laitettu kumppanin kanssa laitettu kotia. Kumppanin muutto lähestyy kovaa vauhtia. Tässä on hoidettu niin käytännönasioita, kuin pakattu ja järjestetty. On ihan erilaista muuttaa yhteen näin aikuisiällä, kun kummallakin on oma koti ja omat tavarat. Ollaan neuvoteltu siitä mitä kaikkea pidetään kummankin tavaroista ja mitä pistetään eteenpäin.

Kotona on täytynyt raivata tilaa kumppanin tavaroille. Meillä on aika rajoitetusti kaappitilaa. Sitä on ollut aika tarkalleen sopivasti minulle ja lapsille. Mutta nyt kun tänne muuttaa toinen aikuinen, niin tässä on ollut pakko miettiä jotain säilytysratkaisuja. Pääasiassa ollaan pärjätty sillä tilalla mitä on, mutta muutama hankinta tässä pitää tehdä.

Käytävä, jolla näkyy valkoinen vitriini, tuoleja ja taustalla tummanvihreä kaappi. Tummanvihreä liinavatekaappi sivulta, taustalla ovi.

Liinavaatekaappi

Yksi näistä hankinnoista oli liinavaatekaappi eteiseen. Tämä vapautti kumppanilleni oman vaatekaapin. Bongasin Ikean Lommarp-kaapin alunperin kollegani Hannan Instagramista. Kaappi on täydellinen liinavaatekaapiksi. Toki muuhunkin tarkoitukseen. Näytin kaapin kumppanilleni Ikean sivuilta ja hän tykästyi siihen heti, kuten minäkin.

Tummanvihreä liinavaatekaappi valkoista seinää vasten. Kaapin päällä tauluja ja koriste-esineitä. Tummanvihreän kaapin päällä tauluja, koriste-esineitä ja kuivattuja kukkia.

Minä arvoin ihan vähän kaapin värin kanssa. Tummanvihreä kaappi tuntui todella levottomalta ratkaisulta. Kaapista on olemassa myös kermanvalkoinen versio, mutta se tuntui taas ihan liian maalaisromanttiselta minun makuuni. Halusin jotain tummaa. Pidän valtavasti siitä, miten meillä on sekä mustia, että valkoisia huonekaluja. Haluaisin säilyttää niiden tasapainon. Pelkkä valkoinen ei ole minun juttuni, vaikka se äärimmäisen kauniilta näyttääkin. Minä kaipaan kontrasteja.

Mutta ongelma oli, että tämä kaappi ei ollut musta. Se on tummanvihreä. Emme kuitenkaan löytäneet malliltaan yhtä kivaa vaihtoehtoa mistään. Ja kumppanini oli ehtinyt jo innostumaan ajatuksesta.

Kaapin päällä taulu, kaislakori ja maljakossa kuivattuja kukkia. Kaistale valkoista vitriiniä ja peili. Taustalla tummanvihreä liinavaatekaappi.

Nyt kyseinen kaappi on ollut meillä sen verran, että olen sopeutunut täysin sen vihreään sävyyn. Se toimii, koska ei ole kirkkaanvihreä vaan tumma ja murrettu. Hämärässä se näyttää lähes mustalta.

 

Järjestys

Meillä tosiaan kaappiin viikattiin kaappiin niin pyyhkeet, kuin lakanatkin, joita ei ole mitenkään mielettömästi. Tykkään pitää liinavaatteita kaapeissa vain tarpeeseen, enkä haalia niitä roppakaupalla. Samoin kaappiin mahtuivat ainakin toistaiseksi lasten pelit, höyrytin ja minun lämpötyynyni. Vatolaatikkoon on viikattu koristetyynyjen päälliset, joita on kerynyt melkoisesti. Ne vaativat vielä pientä karsimista.

Tummanvihreä kaappi valkoista seinää vasten. Päällä tauluja ja koriste-esineitä. Tummanvihreän kaapin päällä tauluja, koriste-esineitä ja kuivattuja kukkia.

Kumppanini on asettunut meidän kotiimme melko huomaamattomasti. Siis siinä mielessä, että jossain vaiheessa vain huomasimme, että hän viettää enemmän aikaa täällä kuin omassa kodissaan. Järjestyksen puolesta niitä muutoksia on täytynyt tehdä. Kuten se, että nyt meidän makuuhuoneessa on tosiaan hänen pelipöytänsä, mistä minä en ollut kaikkein eniten innoissani. Mutta pikku hiljaa tästä on oikeasti tulossa meidän yhteinen koti.

-Jenni

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals / @plustyylit

LUE MYÖS

Sisustuskelat rullaavat eteisessä

Kesäkoti juuri ennen arjen rytmeihin palaamista

Meidän parveke ja mitä kuuluu parvekekasvimaalle

Väriä keittiöön Vallilan Magnolialla

Köyhän naisen ikkunalauta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *