Hae
Big mamas home

Mahtavien secondhand löytöjen syksy

Tämä päivä on ollut melkoista tunteiden vuoristorataa. Olen ollut todella allapäin, kiitollinen, innoissani ja myös aika ahdistunut. Kirjoitan näistä fiiliksistä vähän enemmän, kun omat ajatukseni ovat selkeytyneet.

Nyt kirjoitan kuitenkin tämän syksyn loistavista kirppislöydöistä. Olen tänä syksynä tehnyt useamman tosi kivan vaatelöydön. Pluskokoisena kirppistely on haastavaa, siinä missä uutenakin ostaminen. Siihen päälle vielä oma tarkka vaatemakuni. Minä suosin nettikirppiksiä, kuten Zadaata, joten sovittamaan ei pääse, joten välillä tilaaminen on todellista arpapeliä. Toki pidän nettikirppisten helppoudesta ja hakuominaisuuksista. Minulla ei riitä kärsivällisyys hyllyjen välissä kiertelyyn. Syynään todella tarkkaan vaatteen kokotiedot läpi ennen tilaamsita.

Plusmuoti - BMH - Big mamas home by Jenni Plusmuoti - BMH - Big mamas home by Jenni

Neule / Zadaa secondhand

Mekko / Zadaa secondhand

Laukku / Lindex

Kengät / Zadaa secondhand

Korvakorut / MAMA koru

Pluskokoisten muoti - BMH - Big mamas home by Jenni Pluskokoisten muoti - BMH - Big mamas home by Jenni

Kukkamekolle lisää käyttökuukausia neuleen kaverina

Näissä kuvissa neule, mekko ja kengät ovat ostettu secondhandina juurikin Zadaasta. Olen ollut Zadaan uskollinen käyttäjä jo vuosia. Oikeastaan ihan siitä lähtien, kun sovellukseen ensimmäistä kertaa tutustuin.

Neule ja mekko ovat kaksi viimeaikaista löytöäni. Syynäsin näidenkin vaatteiden koko tiedot äärimmäisen tarkkaan ja toivoin sitten parasta. Kun nämä tulivat perille pystyin ilokseni toteamaan, että kumpikin on sopivan kokoisia. Mekko on ihana ja pääsee taatusti paremmin käyttöön kesällä. Rakastan kietaisumekkoja ja olen yrittänyt etsiä niitä vaatevarastooni. Nykyään kaikki vain tuntuvat olevan sellaisia kietaisumekon muotoon ommeltuja mekkoja.

Ennen kesää tämän mekon voi yhdistää onneksi neuleisiin. Tämä sininen neule oli malliltaan tosi kiva ja silmppeli. Malli on sellainen, mitä minulla ei ole ennen ollut.

Pluskokoisten muoti - BMH - Big mamas home by Jenni Plusmuoti - BMH - Big mamas home by Jenni

Kengät ovat niin ikään kirppislöytö Zadaasta useamman vuoden takaa. Ostan noin 90 % kengistäni käytettynä. Itselleni se on toiminut aika hyvin. Olen löytänyt monia hyviä lenkkareita käytettynä. Nämä kengät ovat olleet ihan loistavat kaverit varsinkin talvella. Niiden kanssa on pysynyt pystyssä jäiselläkin kelillä ja näissä on kuitenkin kivasti korkoa.

Mahtavien secondhand löytöjen syksy - BMH - Big mamas home by Jenni Mahtavien secondhand löytöjen syksy - BMH - Big mamas home by Jenni

Pluskokoisena kirppistely on huomattavasti haastavampaa. Varsinkin, jos on tyyli poikkeaa kovasti valtavirrasta, kuten koen omani poikkeavan. Varsinkin, kun pluskokoisia vaatteita on huomattavasti rajallisemmin liikkeellä. Itse uskon omalla kohdallani sellaiseen uuden ja vanhan yhdistämiseen.

-Jenni

 

KUVAT: Katri Konderla / EDITOINTI: Minä

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals / @plustyylit

LUE MYÖS

Paljon kysytty kukkamekko

Arkiasu: Ruska, neule ja revityt farkut

Neulehame

Syksyn isoin trendi: Neuleliivi

Syksyn käytetyin takki

5 kommenttia

  1. jenny kirjoitti:

    Upee Jenni! Itsekin plussalaisena pukeuden lähinnä mustaan. Tylsää… Tiedän! Saan kuitenkin inspiraatiota sun asujen värimaailmasta ja siitä ettet pukeudu pelkkiin kaapuihin, kuten minä. Olet kaunis.

    • Jenni - BMH kirjoitti:

      Voi kiitos. <3 Rohkeasti kokeilemaan vaan värejä. Ei ekana tarvitse ostaa kukkamekkoa, mutta voi aloittaa pienestä. Ihanaa, että mun postaukset tarjoaa inspiraatiota. Kiitos ihanasta kommentista.

  2. jenny kirjoitti:

    Moi vielä. Älä missään nimessä lopeta asukuvia. Upeita!

  3. Nora kirjoitti:

    En ole pluskokoinen, olen mallia keiju tai pikku Myy, mutta musta sulla on hyvä tyyli.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *