Hae
Big mamas home

Kolmion pieni parveke

Silläkin uhalla, että tämä on jo sesongin ulkopuolella, kirjoitan tämän postauksen. Samaan aikaan elättelen toivetta siitä, että vielä jossain vaiheessa tarkenisi nauttia aamukahvit parvekkeella. Päätin keväällä, että sinnittelen kesän vaatimattomalla parvekkeen sisustuksella, eli ruokapöydän tuolilla ja sisustan sen kutsuvammaksi, loppukesästä alennusmyyntien aikaan. Odottaminen kannatti, vaikka ei sillä tavalla, kuin olin alunperin ajatellut. Suunnitelmani on lisäksi se, että sisustan parveketta pikku hiljaa ja vuosi vuodelta. Nyt isoin agendani oli löytää säädyllinen istuin parvekkeelle.

Ingmarsö sohva - Ikea - BMH - Big mamas home by Jenni Pieni parveke - BHM - Big mamas home by Jenni Ruusu - Sisustus - BMH - Big mamas home by Jenni

Koska talon julkisivu on punaista tiiltä ja näin ollen punainen hallitsee myös parveketta, halusin pitää muun sisustuksen mahdollisimman vaaleana ja neutraalina. Parvekkeelle ei tule kuoseja tai rohkeita värejä, jotta ilme pysyy mahdollisimman rauhallisena. Värimaailman pääpaino on ehdottomasti vaaleassa.

Klassisenboheemi sisustus - BMH - Big mamas home by Jenni Klassisenboheemi sisustus - BMH - Big mamas home by Jenni Parvekkeen sisustus - BMH - Big mamas home by Jenni

Olin bongannut jo varhain keväällä Ikean sivuilta Ingmarsö-sohvan. Pidin aivan valtavasti sohvan siroudesta ja pelkistetystä ilmeestä. Kokonsa puoleasta sohva oli myös ihanteellinen, sillä parvekkeeni ei ole järin suuri. Ja koska sen hinta on todella kohtuulinen, niin meinasin ostaa sen keväällä saman tien. Mutta silloin kyseistä sai vain noudettuna Raision Ikeasta. Hetken aikaa jaksoin tarkistella tulisiko sohva muualle saataville ja turhauduin kun aina vaihtoehto oli vain se Raision Ikea. Jossain vaiheessa, kun kerroin aiheesta ystävälleni, tämä ehdotti josko kyseessä olisi poistotuote, kun sitä on niin huonosti saatavilla. Aloin alistumaan kohtalooni.

Pieni parveke - BMH - Big mamas home by Jenni Pieni parveke - BMH - Big mamas home by Jenni

Harmi vain, että kyseisen sohvan jälkeen, mikään muu vaihtoehto ei oikein tuntunut miltään. Heinäkuun lopulla kävin vielä uudestaan Ikean sivuilla katsomassa, vieläkö kyseinen sohva oli myynnissä. Iloiseksi yllätyksekseni sain huomata, että kyseistä kalustetta oli viimein tullut Vantaan Ikeaan ja kotiin kuljetettavaksi. Voin kertoa, että en aikaillut sen enempää tilauksen kanssa.

Parvekkeen sisustus - BMH - Big mamas home by Jenni Klassisenboheemi sisustus - BMH - Big mamas home by Jenni

Parvekkeen koko ilme muuttui, kun sinne saatiin kunnollinen istuin. Ruokapöydän tuolin kanssa se näytti lähinnä surulliselta. Musta tarjotinpöytä on ollut meillä jo entuudestaan ja on jo useamman vuoden vanha. Se on ostettu aikanaan Anttilan konkurssimyynnistä ja on toimittanut aikanaan ihan sohvapöydän virkaa. Tänä kesänä se on toiminut täydellisesti parvekkeella.

Parvekkeen sisustus ei ole vielä valmis, haaveilen juuttimatosta. Ja toiseen reunaan mahhtuisi myös jotain pientä. Mutta tälle vuodelle tämä oli tässä sisustuksen osalta. Toivottavasti ensi kesänä saisin laitettua sisustusta taas vähän pidemmälle. Ehkä ensi vuonna pääsisin mukaan parvekeviljelyynkin.

-Jenni

 

Lue myös

Keittiön sisustus viimein valmis

Puoli vuotta uudessa kodissa

Eteisen sisustus

Seuraa myös

Instagram

Facebook

Tiktok

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.