Hae
Big mamas home

Vesipedoille uimapuvut (+ alevinkki!)

*Sisältää mainoslinkkejä

Meidän perheen yhteinen laji on uiminen. Havahduin tässä siihen, että lasten uimapuvut ovat auttamatta liian pienet. Olen ostanut ne jo useampi vuosi sitten. Mutta koska uimapukukangas on niin elastista, uikkarit ovat menneet vielä päälle. Päätin kuitenkin, että nyt on korkea aika päivittää lasten uimapuvut. Kaikkein helpoin olisi ollut mennä Hennesille ja ostaa ensimmäiset Frozen-uikkarit, mitä vastaan tuli. Nämä olisivat lapsille varmasti äärimmäisen mieluisat. Mutta esteetikko minussa vastusti kirjavia prinsessa uikkareita.

Huomasin sattumalta, että Baby Shopissa on tällä hetkellä valikoidut UV-puvut ja uikkarit -30% alennuksessa * ja sieltäolisi saatavilla Kulingin uimapukuja* . Itse olin myyty jo tässä vaiheessa. Olen kuullut Kulingista pelkkää hyvää ja sen kuosit toimivat myös tämän esteetikon silmään. Tässä vaiheessa otin lapset mukaan valintaprosessiin ja he saivat valita näistä alessa olevista uikkareista omat suosikkinsa. Kumpikin halusi bikinit, joten bikinit he saivat jo ihan senkin vuoksi, että ne on todennäköisesti helpompi pukea myös päälle.

Esittelen nyt muutamat omat suosikit ja kerron, mitä lapset valitsivat.

Fiji Tankini Strawberry* Bikinit

Tämä Kulingin kuosi on kerrassaan ihana ja kesäinen. Tämä ei ikävä kyllä ollut alennuksessa, mutta halusin mainita tämän, koska tämä on ehkä oma henkilökohtainen suosikki. Mikä todennäköisesti johtuu tästä vaaleasta väristä.

Desert Daisy* Bikinit

Super söpöt rimpsu bikinit herttaisilla päivänkakkaroilla. Tämä oli kuopukseni valinta, josta yllätyin hieman. Olisin veikannut, että hän olisi valinnut jonkun vaaleanpunaisen vaihtoehdon. Mutta tämä on oikein sievä valinta.

Visingsö uimapuku, palm trees*

Tämä oli myös oma suosikkini ja olisin melkein toivonut, että jompi kumpi olisi valinnut tämän. Tämä vihreä sävy on jotenkin erityisen kaunis. Voisin itseasiassa ottaa tämän omassa koossani.

Sand Zebra bikinit*

Tässä taas on eläinkuoseista pitävän esikoiseni valinta. Ensisijainen kuosi olisi ollut leopardi, mutta sitä ei löytynyt hänen toivomassaan bikinimallissa. Joten nämä ”tiikerinraidat” olivat hänen mielestään hyvä kakkosvaihtoehto.

 

Tässä olivat nämä meidän suosikit. Kannattaa katsoa Baby Shopin* sivut nyt, jos lasten uikkarit ja UV-puvut vaativat päivitystä, koska nyt niitä löytyy ale-hintaan.

-Jenni

 

TUOTEKUVAT OVAT LAINATTUJA!

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals

LUE MYÖS

Helmikuun kirppislöydöt

Tammikuun kirppislöydöt

Poplet löydöt

Syyskuun kirppislöydöt

Keväisiä second hand löytöjä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *