Hae
Big mamas home

6 parasta asiaa juuri nyt

6 parasta asiaa juuri nyt - BMH - Big mamas home by Jenni 6 parasta asiaa juuri nyt - BMH - Big mamas home by Jenni

Yhteiset jutut uusperheenä

Meille on alkanut kehittymään tosi kivasti yhteisiä juttuja uusperheenä. Yksi kivoimmista on meidän sunnuntain uintireissut. Kumppanillani on yleensä sunnuntait vapaata, joten silloin, kun lapset ovat viikonlopun yli meillä, me mennään uimaan. Siitä kun tykkäävät kaikki ja se on kivaa tekemistä perheenä. Ja kun porukassa on mukana kaksi aikuista, molemmat meistä saavat myös hieman omaa aikaa hallissa, kun toinen katsoo vesipetojen perään.

 

Ruska

Rakastan ruskan aikaa ja sen etenemistä on ollut ihan mahtavaa seurata taas. Ennen kaikkea, kun saan nauttia siitä myös omien ikkunoiden kautta. Rakastan sitä, miten meidän jokaisesta ikkunasta näkyy vaahteroita, jotka ovat ehdottomasti parhaimmillaan tähän aikaan vuodesta. Vähän jopa harmittaa, että ruska kestää niin vähän aikaa.

 

Kohta voi aloittaa jouluhehkutuksen

Kumppanini kalpeni ihan vähän, kun sanoin että nyt voi laittaa jo ”joululakanat” sänkyyn. Hän oli nähnyt sielunsa silmin tottukuvioiset, punaiset lakanat, mutta minun joululakanani ovat harmaat, ruutukuvioiset ja tehty flanellista. Kysäisin hieman naurahtaen, että näinkö hyvin hän tuntee minun väripalettini. Joka tapauksessa, odottelen tässä, että voin laittaa kunnolla jouluvaihteen silmään. Siihen ei ole enää kauaa.

6 parasta asiaa juuri nyt - BMH - Big mamas home by Jenni 6 parasta asiaa juuri nyt - BMH - Big mamas home by Jenni

Syyspukeutuminen

Kesällä pukeutuminen on helppoa, kun ei tarvitse vetää, kuin se ohuin mahdollinen rätti päälle. Syksyllä pukeutuminen puolestaan on vain ihanaa! Rakastan kerrosten ja takkien pukemista, joten ihanaa, kun siihen on mahdollisuus. Hameet ja mekot eivät jääneet kesään, vaan pukeudun niihin edelleen ja yhdistän niitä neuleiden kaveriksi.

 

Yhteen muutto

Keskusteltiin tässä yksi ilta ja todettiin, että on järkevää ja taloudellista muuttaa yhteen, kun toinen asunto on käytännössä kokonaan tyhjillään, kun oleilemme ja asustamme koko porukka minun kotonani. Kumppanini irtisanoi oman asuntonsa ja olemme alkaneet järjestelmään yhteen muuttamista. Tämä tapahtui vähän suunniteltua nopeammin, mutta tuntuu kaikin puolin järkevältä ratkaisulta juuri nyt. Ja onhan tässä tosiaan kesästä lähtien viihdytty saman katon alla, joten järjestelyyn on totuttu.

 

She hulk

Marvelin uusin sarja, jota ollaan aktsottu kumppanini kanssa kimpassa. Tämä on Marvelin lakisarja ja aika hauska. En odottanut itse sarjalta kovin paljoa, mutta se todella yllätti positiivisesti. Se ei ole yhtä koukuttava, kuin aiempi Moon Knight, mutta hyvä. Jaksoissa nähdään kameoita aiemmista sarjoista.

 

-Jenni

 

KUVAT: Katri Konderla / EDITOINTI: Minä

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals / @plustyylit

LUE MYÖS

Lisäävätkö lapset onnellisuutta

Aika kiva sunnuntai

Xplora kellopuhelin ekaluokkalaiselle

Minun lapset, minun vastuu

Ajatuksia uusperheestä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *