Hae
Big mamas home

Neulehame

Helou. Täällä mä pidän sairastupaa pienimmän neidin kanssa. Katsottiin muun muassa Disney+:lta Maija Poppasen paluu. Neljävuotias on kova Maija Poppasen fani, joten tämä oli oikein kiva sairaspäivän puuha. Elokuva itsessään oli tosi kiva. Sellainen moderni, hauska lastenelokuva, joka oli ehkä aavistuksen jännittävämpi kuin alkuperäinen elokuva. Neljävuotias nautti siitä kuitenkin minun kainalossani.

Välillä tuntuu siltä, että nämä lapset sairastavat ihan koko ajan. Purin turhautumista jo opettajalleni puhelimessa. Hän oli onneksi ihanan ymmärtäväinen ja muistutti, että lapset sairastavat ja tämä helpottaa sitä mukaan kun lapset kasvavat. Mutta täytyy sanoa, että on tämä lasten ehdoilla opiskeleminen ihan todella erilaista, kuin lapsettomana.

Silloin kun pääsen harjoitteluun paikan päälle, minulla on omasta mielestäni mennyt hyvin. Jotenkin tuntuu, että tämä kyseinen sairaala tukee oppimistani huomattavasti paremmin, kuin edellinen. Uskallan olla omatoiminen ja minua huomioidaan opiskelijana aivan eri tavalla. Toivon todella, että voisin loppupäässä harjoittelua olla läsnä enemmän ja paneutua paremmin harjoittelujaksooni. Haluan saada tästä jaksosta mahdollisimman paljon irti. Vaikka minusta tuntuukin siltä, että todennäköisesti pärjäisin jo näytössä ihan kiitettävästi.

Neulehame - BMH - Big mamas home by Jenni Pluskokoisten muoti - BMH - Big mamas home by Jenni Neulehame - BMH - Big mamas home by Jenni Pluskokoisten muoti - BMH - Big mamas home by Jenni

Tämä asu on todella kiva. Aika harvoin minut näkee ihan näin koko vaaleassa, mutta silloin tällöin sentään. Tämä on asu, joka sai inspiraation Instagramissa ja vähän ihmettelen, miksi en ole aiemmin keksinyt tätä itse. Neuleen ja neulehameen yhdistelmä on ihana ja rento. Kyseinen neulehame on jäänyt vähän turhan vähälle käytölle, mutta se on niin kiva etten ole halunnut luopua siitä. Pidän erityisesti etuhelman nappiyksityiskohdasta.

Valkoiset tennarit ovat ensimmäiset Vansini ja löysin ne käytettynä Zadaasta. Pidän valkoisten kenkien mustista yksityiskohdista todella paljon. Ne tuovat kivaa kontrastia ja kengät ovat heti vähän enemmän, kuin vain valkoiset tennarit. Korvakorut ovat Vorssa earringsin Lemonade-korvikset.

Tätä asua voisin käyttää hyvin myös näillä keleillä. Takki kaveriksi ja jalkaan ehkä nilkkurit, jotta valkoiset tennarit eivät ole enää pelkkä muisto vain.

Vorssaearrings - BMH - Big mamas home by Jenni Neulehame - BMH - Big mamas home by Jenni Pluskokoisten muoti - BMH - Big mamas home by Jenni Neulehame - BMH - Big mamas home by Jenni Pluskokoisten muoti - BMH - Big mamas home by Jenni

Päivän asu

Neule H&M (2020)

Hame LINDEX (2019)

Laukku ZADAA SECOND HAND (2021)

Kengät VANS Zadaa second hand (2021)

Kovakorut VORSSA EARRINGS (2021)

 

Pluskokoisten muoti - BMH - Big mamas home by Jenni XL muoti - BMH - Big mamas home by Jenni Pluskokoisten muoti - BMH - Big mamas home by Jenni Neulehame - BMH - Big mamas home by Jenni

Nyt toivon hartaasti, että meillä ehditään tervehtyä vielä ennen viikonloppua. Minulla olisi ihan suunnitelmia lauantaille, mutta jos toinenkin tyttö tulee vielä kipeäksi, niin saan sanoa niille heipat.
Toivottavasti siellä on pysytty terveinä!

-Jenni

 

KUVAT: Katri Konderla / EDITOINTI: Minä

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals

LUE MYÖS

Syksyn isoin tredi: Neuleliivi

Paljon kysytty kukkamekko

Ruska, neule ja revityt farkut

Täydellinen asu: Neuletakki ja suorat housut

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *