Hae
Big mamas home

Lomalla viimeinkin!

Vitsit, miten ihanaa! Meillä alkoi loma! Ollaan tyttöjen kanssa seuraavat neljä viikkoa täysin lomalla ja se on ihanaa! Tämä on ensimmäinen kunnon kesäloma sitten kuopuksen kanssa vietetyn äityisloman. Ja voin kertoa, että meillä ei ole mitään sen kummempia suunnitelmia, mikä on myös ihanaa. Nyt tarkoitus on vain levätä ja nauttia yhteisestä ajasta erityisrankan kevään jälkeen. Jonkin verran on puhuttu ystävien kanssa yhteisestä tekemisestä ja vietetään varmasti aikaa maalla, mutta muuten kalenteri on seuraavat neljä viikkoa täysin tyhjä.

 

Big mamas home by Jenni S. Lomalla viimeinkin

 

Big mamas home by Jenni S. Lomalla viimeinkin

Lähdetään itseasiassa jo huomenna maalle ja ollaan siellä muutama päivä. Eli allekirjoittaneen syntymäpäiväkin menee oman äidin patojen äärellä. Oletuksena on, että äiti leipoo lapselleen synttärikakun. Heh heh.

Joka tapauksessa, on ihanaa päästä viimein lomalle. Kevät on ollut niin älyttömän rankka, että olisi ehkä pitänyt toivoa kesäloma jo kesäkuulle. Mutta näillä mennään. Onneksi odotus on nyt päättynyt ja pääsen rentoutumaan, sekä rauhoittumaan loman viettoon.

 

Big mamas home by Jenni S. Lomalla viimeinkin

 

Big mamas home by Jenni S. Lomalla viimeinkin

Ajattelin muuten lomalla kokeilla #shopyourcloset-haastetta Iinan inspiroimana. Aion dokumentoida haasteen etenemisen instaan ja jossain muodossa myös tänne blogiin. Minulla on mielessä myös toinen asuhaaste, jonka haluan toteuttaa, mutta sen suunnitteluun menee ehkä enemmän aikaa ja sen haluan ehdottomasti toteuttaa tänne blogin puolelle.

 

Big mamas home by Jenni S. Lomalla viimeinkin

 

Big mamas home by Jenni S. Lomalla viimeinkin

Ja mitä tulee kuvissa näkyvään asuun, olen myös lomalla tyylilleni uskollinen. Rakastan simppeliä, farkut ja t-paita lookkia. Lenkkareiden sijaan kaipaisin kuitenkin hyviä sandaaleja. Minulla on vain rakkaat, kiilakorkoiset sandaalini ja kaipaisin niiden kaveriksi jotkin matalakorkoisemmat. Haravoin tällä hetkellä Zadaata läpi tiheällä kammalla ja toivon löytäväni sandaalit käytettyinä.

 

Big mamas home by Jenni S. Lomalla viimeinkin

 

Big mamas home by Jenni S. Lomalla viimeinkin
T-paita LINDEX
Farkut H&M
Laukku H&M
Kengät NIKE Zadaa second hand

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.