Hae
Big mamas home

Ne viimeiseksi jääneet masukuvat

Päätin jatkaa postailua nyt näillä viimeisiksi jääneillä asukuvilla masun kanssa. Nyt kuuden päivän jäljeen masukuvat ja niiden katselu aiheuttaa jo pientä haikeutta. Mutta toki tuo vieressä tuhiseva ja nukkuva käärö on lopulta paljon ihanampi vaihtoehto. Nyt kun hänet on tavannut, en vaihtaisi tätä mihinkään.

 

Pusero / Kaiko

Toppi / H&M

Hame / H&M

Laukku / New Look

Kengät / New Look

Korvakorut / Vallakoru

 

Kuvissa minulla on päällä tuo Kaikon upea, ruosteenpunainen kietaisupaita. Olen unelmoinut kyseisestä paidasta siitä lähtien kun se joskus keväällä (muistaakseni) julkaistiin, mutta en ole raaskinut sitä ostaa. Ennen kuin nyt. Paita on kaikin tavoin ihan täydellinen. Rakastan kietaisuvaatteita, niin mekkoja, paitoja, kuin myös hameita. Käytin niitä nuorena tyttönä paljon ja käyttäisin kyllä edelleen, jos niitä löytyisi enemmän. Joka tapauksessa paita sopii täydellisesti vaatekaappiini on ja on todella helposti yhdisteltävissä monien vaatteideni kanssa. Järkeilin, että jo sen vuoksi pusero on hintansa väärtti. Niinpä raaskin vihdoin ostaa sen, enkä ole katunut.

Kohti kestävämpää ja omien arvojen mukaista kulutusta

Olen jo pidemmän aikaan potenut huonoa omatuntoa ostotapojeni vuoksi. En koe sen suhteen eläväni arvojeni mukaisesti. Olen tehnyt tiukan linjauksen sen suhteen, että en osta ultrapikamuotia (kuten Sheiniä), mutta olen kuitenkin kantanut rahani H&M:ään, joka edustaa pikamuotia. Osittain siksi, että minun koossani on hankalaa löytää kivoja vaatteita. H&M on ollut todella helppo. Mutta nyt olen päättänyt alkaa työstämään näitä omia tapojani hieman eettisemmiksi. En tarvitse niin paljon vaatteita, kuin olen viime vuosina ostanut. Muutos tuskin tapahtuu sormia napsauttamalla, mutta aion ehdottomasti, askel askeleelta muuttaa omia tapojani. Tiedostan kuitenkin myös sen, että minun koossani se H&M:än valikoima on välillä ainoa vaihtoehto.

Masukuvat olivat kuitenkin tällä erää tässä. Meillä on jo alustavasti sovittuna Katrin kanssa seuraavat kuvaustreffit, jotka riippuvat vähän säästä ja vähän minun kunnostani. Katsotaan myös, mitkä vaatteet menevät siihen mennessä päälle. 😀 Mutta pikku hiljaa siis luvassa taas sitä perinteisempää plusmuotia ja tyyli-inspiraatiota.

Mistä haluaisit lukea seuraavaksi? Olen muuten koonnut kaikki raskausasut Raskausajan pukeutuminen-tagin alle. Eli sieltä löydät inspiraatiota masun kanssa pukeutumiseen, jos sitä tarvitset.

-Jenni

 

KUVAT: Katri Konderla / EDITOINTI: Minä

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals / @plustyylit

LUE MYÖS

Kauluspaita ja vekkihame

Farkkutakki ja musta kaftaani

Ikävä omaa vaatekaappia ja helle ahdistaa

Rennosti kauluspaidassa

Valkoinen kesämekko ja keväisiä kuulumisia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *