Hae
Big mamas home

Kuukauden hankinnat: Tammikuun alelöytöjä

Kuukauden hankinnat, viime vuonna aloitettu konsepti, joka jäi vuoden lopussa muuton, uupumuksen ja joulun jalkoihin. Koen tämän kuitenkin itsellenikin sen verran hyödylliseksi, että jatkan vaate- ja asusteshoppailuiden listaamista tänäkin vuonna.

Tammikuun hankinnat - Big mamas home by Jenni Tammikuun hankinnat - Big mamas home by Jenni

Suurin asia, jonka kanssa painin edelleen on se, että haluaisin ostaa vaatteita kestävämmiltä yrityksiltä. Mutta niiden suhteen ongelmia on kaksi. Ensinnäkin vaatteiden hinta. Laadukkaammat vaatteet maksavat enemmän. Toki ostan paljon myös käytettynä, mutta silti. Seuraan tällä hetkellä luettelomaisest myös kaikkea rahan menoani ja samalla myös sitä paljonko käytän omiin vaatteisiin rahaa. Haluan nähdä kuinka paljon laitan niihin rahaa ja olisiko minun mahdollista ostaa laadukkaampia ja eettisempiä vaatteita, jos panostaisin määrän sijasta laatuun.

Toinen ongelma on ehkä perustavanlaatuisempi, sillä tuohon ensimmäiseen voin vaikuttaa itse. Tähän en. Minä käytän lähinnä XXL-koon vaatteita. Ja tässä koossa valikoima on kaikin puolin paljon suppeampaa. Yleensä kokotaulukko päättyy XL:n. Tämän vuoksi päädyn niin usein H&M:n jolla riittää minun kropalleni istuvia vaatteita ja joita pystyn tilaamaan ilman sovitusta.

Mutta nyt niihin tammikuun hankintoihin.

Tammikuun hankinnat - Big mamas home by Jenni Tammikuun hankinnat - Big mamas home by Jenni

Tammikuun hankinnat
  • Tunika KAPP AHL (ale)
  • Lila pitsitoppi H&M (ale)
  • Ruosteen värinen pitsitoppi H&M (ale)
  • Neuletakki H&M (ale)
  • Satiinimekko H&M

Tammikuun hankinnat - Big mamas home by Jenni Tammikuun hankinnat - Big mamas home by Jenni

Hyödynsin aika pitkälti alennusmyyntejä tammikuun hankinnoissa. Täydellä hinnalla ostettu H&M:n mekko oli sellainen rakkautta ensisilmäyksellä. En vain osannut jättää sitä kauppaan ja keksin useampia asuja, joihin sen yhdistelisin. Nyt vain odottelen, että nuo paukkupakkaset hellittävät ja pääsen kunnolla pukeutumaan siihen.

Tunikaa olin katsellut himoiten jo täysihintaisena, joten kun bongasin sen alesta ja totesin sopivaksi, se lähti mukaan. Minulla on ennenkin ollut tämän tyyppisiä vaatteita ja olen tykännyt mallista valtavasti. Tämän alle voi laittaa taas jonkun rakastamistani pitsitopeista.

Tammikuun hankinnat - Big mamas home by Jenni Tammikuun hankinnat - Big mamas home by Jenni

Ja pitsitopeista puheen ollen… Enhän minä voinut olla ostamatta näitä. Tuota ruosteen väristä mallia minulla on kahdessa muussakin värissä. Kyseinen malli on äärimmäisen hyvä ja mukava päällä, sopii omaan ruumiinrakenteeseeni. Sekä lila, että ruosteenpunainen on hyppy pois omalta värimukavuusalueeltani, mutta viihdyn näissä yllättävän hyvin. Kumpikin on ollut käytössä jo todella aktiivisesti.

Tammikuun hankinnat - Big mamas home by Jenni

Ja mitä neuletakkiin tulee, minulla on ollut etsinnässä jonkin aikaa kiva, lyhyen mallinen, vaalea neuletakki. Tämä on aivan ihana. Olen kirjaimellisesti asunut tässä tämän alku vuoden. Neule on oikeasti lämmin ja mukava päällä. Lisäksi se sopii hyvin yhteen muun vaatekaappini kanssa.

Helmikuun hankinnoista julkaisen jutun kuun vaihteessa. En vielä osaa sanoa mikä päivä.

-Jenni

Lue myös

Lokakuun ainoa hankinta

Onnistunut syyskuu

Elokuun hankinnat & kvarttaalikatsaus

Seuraa myös

Instagram

Facebook

Tiktok

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.