Hae
Big mamas home

Tyyli-inspiraatiota Tanskasta

Tällä kertaa halusin jakaa hieman tyyli-inspiraatiota Tanskasta. Tanskalaisten tyylitietoisuus on kiehtonut minua vuosia niin sisustuksessa, muodissa, kuin lastenkin tyylissä. Siellä vaan jotenkin osataan.

Tämä tyyli on kopioitu eräältä Tanskassa asuvalta suomalaiselta. Hänen mukaansa kaikki siellä pukeutuvat näin. Tosin ilmeisesti jakun pitäisi olla ennemmin ruutukuvioinen, eikä musta niin kuin minulla. En kuitenkaan itse koe ruutukuviota omakseni, niin mustalla mennään jatkossakin.

Naisella on ylään musta, yksinkertainen jakkutakki. Kaulassa vaalea leopardikuvioinen huivi ja jalassa vaaleansiniset farkut, sekä vaalean lenkkarit.

 

Jakku / H&M

Huivi / H&M

Farkut / H&M

Laukku / H&M

Kengät / Adidas second hand

Korvakorut / Design by Henni uniikkikappaleet

 

Yksinkertainen asu, johon kuuluu jakkutakki ja hieman rikotut vaaleansiniset farkut. Asusteina satulalalukku, leopardikuvioinen huivi ja vaaleat lenkkarit.

Eli tässä tyylissä on olennaista yhdistää jakku farkkuihin ja t-paitaan. Tyyli on rento ja arkinen, mutta jakku tekee siitä aavistuksen skarpimman. Rikotut farkut tuovat asuun entistä enemmän särmää. Rakastan tämän tyyppisiä tyylejä ja olen yrittänyt etsiä inspiraatiota monipuoliseen jakun käyttöön.

Sen sijaan minä en ihan heti tule yhdistämään mustia suoria housuja mustaan jakkuuni. En ole mikään housupukujen iso ystävä ja sellainen tyyli päälläni tuntuisi ihan liian viralliselta.

Asun tarkoitus on olla ennenkaikkea rento ja mukava. Jalkaan vedin lenkkarit ja heitin kaulaan huivin mahdollisimman rennosti. Näistä syistä valitsin asuun pienemmät roikkuvat korvikset. Isot korvakorut ovat ihania, mutta siinä vaiheessa, kun kaulassa pitää alkaa käyttää huivia ja päässä pipoa, ne saattavat olla epäkäytännöllisiä. Siksi korvakoruni pienenevät hieman tähän aikaan vuodesta.

Nämä kyseiset korut ovat jälleen uniikit ja käsin tehdyt.

Soikean muotoinen korvakoru, jossa on valko - musta - sini - kultainen marmorikuviointi.

Tällainen asu tällä kertaa. Minulla on tällä hetkellä melkoinen määrä asukuvia varastossa teille näytettäväksi. Seuraavaksi pitäisi kuitenkin esitellä teille hieman lapsen synttärihumua ja reseptejä.

-Jenni

KUVAT: Katri Konderla / EDITOINTI: Minä

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals

LUE MYÖS

Melkein koko asu second handina

Sopiiko farkkutakki syksyyn

Simppeli klassinen asu

Harmaat neuleet ovat taas in

Trendissä mukana: Bleiseri ja farkut 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *