Hae
Big mamas home

Uneton Helsingissä

Pieni pää nousee tyynystä salamana, vaikka olisin vain kymmenen sentin päässä hänestä.

makuuhuone, kaksio, lapsiperhe,
makuuhuone, kaksio, lapsiperhe,
Täällä on ilmassa aistittavissa pientä väsymystä. Tein tuossa aikaisemmin aika pitkän työputken lyhyillä vapailla, mikä ilmeisesti vaati veronsa. Olin eilen illalla aivan rättiväsynyt ja samoin tänään aamuna. Yleensä minulle riittää sellaiset kahdenkymmenen minuutin päiväunet, mutta tänään aamulla nukuin peräti kolme tuntia, kun olin vienyt tytöt hoitoon. Ilmeisesti se uni tuli kuitenkin tarpeeseen. 
makuuhuone, kaksio, lapsiperhe,

makuuhuone, kaksio, lapsiperhe,

makuuhuone, kaksio, lapsiperhe,
Enkä ole tällä hetkellä ainoa meidän perheessä, jolla on nukkumisen kanssa ongelmia. Little B ei ilmeisesti voi mitenkään nukkua, ilman ihokontaktia minuun. Pieni pää nousee tyynystä salamana, vaikka olisin vain kymmenen sentin päässä hänestä. Yritän kovasti selvittää mikä tämä vaihe on, mihin se liittyy ja koska se loppuu. Olisi nimittäin kiva viettää iltoja muutenkin, kuin kiinni uniongelmaisessa taaperossa. 
makuuhuone, kaksio, lapsiperhe,

makuuhuone, kaksio, lapsiperhe,
Jäin tosiaan lauantaina töistä useamman päivän vapaalle ja jostain syystä minua ei ollenkaan yllätä se, että Suomea uhkaa takatalvi. Olisihan se nyt ollut ihan liian hyvä sattuma, jos minun pitkällä vapaallani paistaisi aurinko. Heh, heh. Onpahan ainakin hyvä syy pysytellä sisällä sohvannurkassa ja katsella leffoja. (Tai sitten nukkua.) Todennäköisesti vapaallani tulen kuvaamaan muutamia suunnittelemiani juttuja ja yritän myös kirjoittamaan joitain juttuja varastoon. 
makuuhuone, kaksio, lapsiperhe,

makuuhuone, kaksio, lapsiperhe,

makuuhuone, kaksio, lapsiperhe,
Olen muuten pahoillani, että tänään ei tullut mitään arkista höpöttelyä kummempaa. Tämä kolmen päivän systeemi on hyvä, mutta välillä iltavuorot ja lasten oikut sekoittavat suunnitelmani ja aina minulla ei ole mitään valmiina, kun pitäisi julkaista. Lupaan kuitenkin ottaa homman vielä haltuun. Nyt yritän kuitenkin miettiä, millä saisin tainnutettua yöunille tuon vastahakoisen taaperon.

Keskiviikoksi lupaan teille asukuvia.

4 kommenttia

 1. Jennyfer 1980 kirjoitti:

  Mistä tuo kiva valkoinen (metalli?) verkko, joka useammassa kuvassa, jossa valokuvia, aurinkolasit yms.? Olen pitkään tuskaillut aurinko- ja silmälaseille paikkaa, tuopa ratkaisisi pienellä virittelyllä ongelmani mukavasti 🙂

 2. Jenni S. Big mamas home kirjoitti:

  Moikka. Kyseinen ristikko on Laa Laa Livingin mallistoa. https://www.laalaaliving.fi/

 3. Jennyfer 1980 kirjoitti:

  Kiitos! 🙂 Löysin sopivan kokoisen mustana Piirongista 🙂

 4. Jenni S. Big mamas home kirjoitti:

  Hei, mahtavaa kuulla! Ihanaa, että minusta oli apua. ❤

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.