Hae
Big mamas home

Vapaailta

Tuntuu vieläkin aavistuksen uskomattomalta, että pakkasin aamulla M O L E M M A T lapset äitini autoon ja olen nyt oikeasti yksin kotona. Tämä on ensimmäinen yöni erossa kuopuksestamme, joka on nyt vuoden ja kahdeksan kuukautta. Olemme olleet siis tiiviisti yhdessä melkein kaksi vuotta ja nyt minä olin täysin valmis tähän yhden yön vapaaseen. Ja tiedän voivani olla rauhallisin mielin, sillä tytöt nauttivat parhaasta mahdollisesta täysihoidosta mummilassa. Esikoinen tilasi jo muutaman päivän ennen mansikkakakkua vierailulle.
Kun lapset olivat kurvanneet pois mummin kyydissä, minä keitin ensimmäisenä kupillisen kahvia ja nautin siitä ettei kukaan kiipeillyt päälläni sitä juodessani. Lisäksi se myös pysyi pöydällä, kun jätin sen siihen. Kukaan ei käynyt tuuppaamassa kuppia pitkin pöytää.

 

Rakastan edelleen lapsiani valtavasti ja jo nyt minulla on hirveä ikävä heitä, mutta on tämä myös aivan ihanaa. Tein sellaisen nopea siivouksen, jotta minun ei tarvitsisi katsella levällään olevia leluja, murusia pöydän alla ja tahmaisia sormenjälkiä sohvapöydässä, kun olen kerrankin rauhassa kotona. Nyt aion nauttia olostani ja nukkua aamulla pitkään. Huomenna olisi tarkoitus juhlistaa syntymäpäiviäni.
Tässä oli tällainen pikainen lauantai-illan päivitys. Tuli mieleen tykkäisittekö te tällaisista minipäivityksistä silloin tällöin?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.