Hae
Big mamas home

Story Telakkaranta – Aamiainen Helsingissä

Täällä ollaan yritetty palautua aktiivisesta viikonlopusta. Oli todella ihanaa juhlia syntymäpäivää ja matkustaa Tallinnaan poikaystävän kanssa, mutta kaikki tällainen ottaa minusta todella helposti oman veronsa. Tänään ei ole ihan hirveästi jaksanut tehdä mitään. Onneksi tänään ei ole tarvinnutkaan juuri tehdä mitään. Poikaystävää käy hieman sääliksi. Hän nimittäin joutui tänään töihin iltavuoroon. Minä olen katsonut kotona Uusi Sherlock Holmesia ja käsitellyt valokuvia.

Nyt halusin kirjoittaa teille kuitenkin Storyn Telakkarannan ravintolasta, jossa kävimme Heidin kanssa aamiaisella tässä taannoin.

Story Telakkaranta - BMH - Big mamas home by Jenni Story Telakkaranta - BMH - Big mamas home by Jenni Aamiainen Helsingissä - BMH - Big mamas home by Jenni

Story Telakkaranta

Story Telakkaranta on Story ravintoloiden uusin piste Helsingin Telakkarannassa. Se sijaitsee erään uuden rakennuksen alakerrassa aivan meren rannassa. Paikka on rouhealla tavalla todella viehettävä ja lokaatiosta, sekä miljööstä ravintolalle täytyy antaa täydet pisteet. Sisustus on niin ikään todella kaunis ja viimeisen päälle mietitty. Väripaletti on yksinkertainen, muutamalla harkitulla tehostevärillä. Sisutuksesta ja muotokielestä tulee mieleen ihan vähän Art Deco, vaikka se onkin modernia. Pidän tästä tyylistä valtavasti.

Sisustuksessa on käytetty paljon puuta, mikä tuo lämpöä koko ilmeeseen. Mustat yksityiskohdat tuovat kivaa kontrastia muuten vaaleaan palettiin. Ja ne muutamat harkitut väripilkut elävöittävät tilan ilmettä kivasti.

Story Telakkaranta - BMH - Big mamas home by Jenni Story Telakkaranta - BMH - Big mamas home by Jenni Aamiainen Helsingissä - BMH - Big mamas home by Jenni

Me nautittiin ruoka sisätiloissa, mutta aurinkoisella ja lämpimällä säällä, kannattaa ehdottomasti valita Storyn tilava terassi ruokailulle.

Aamiainen Helsingissä - BMH - Big mamas home by Jenni Story Telakkaranta - BMH - Big mamas home by Jenni
Aamiainen

Me rakastetaan Heidin kanssa kunnon aamiaisia ja oltiin tänään aikaisin liikkeellä, juuri kunnon aamiaisen toivossa. Valittiinkin siksi ravintolan valikoimista nimenomaan aamiaismenu, johon kuului minulla munakas, puuro, mehu ja kahvi. Heidi valitsi itselleen toastin ja granolaa, sekä jugurttia.

Setti on sen verran tuhti, että se sopii myös hyvin lounaaksi.

Aamianen Helsingissä - BMH - Big mamas home by Jenni Aamiainen Helsingissä - BMH - Big mamas home by Jenni Aamianen Helsingissä - BMH - Big mamas home by Jenni

Ihan alkuun on pakko sanoa, että puuro oli varmasti yksiä elämäni parhaimpia, mitä olen koskaan syönyt. Olisin voinut syödä pelkästään sitä ja olisin silti ollut äärimmäisen tyytyväinen. Miten sitä oppisi itse keittämään vastaavaa? Myös munakas oli hyvä.

Pieni miinus aamiaiselle kyllä tulee siitä, että jouduimme odottamaan ruokaa ihan todella kauan. En ole ihan varma oliko se vain päivästä kiinni, kun olen käynyt siellä toistaiseksi kerran. Mutta voisin mennä ruuan perässä toistekin. Ehkä ensi kerralla palvelu on myös nopeampaa.

Story Telakkaranta - BMH - Big mamas home by Jenni Aamiainen Helsingissä - BMH - Big mamas home by Jenni Story Telakkaranta - BMH - Big mamas home by Jenni

Vaikka ruoka tuli meidän kerrallamme hitaasti, voin silti suositella paikkaa. Ruuan hinta/laatu-suhde on okei ja miljöö on ihana. Kannattaa ehkä varata vähän ekstra-aikaa varmuuden vuoksi, jos joutuu odottelemaan.

-Jenni

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals / @plustyylit

LUE MYÖS

Metsäravintola Nielu Nuuksion metsässä

Viikon parhaat: Helsingin ravintolat edition

Døck – Viiniä ja bao buneja pelastusveneessä

Relove Stockmann

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.