Hae
Big mamas home

Helmikuun teema: Ihonhoito & Kauneus

Kerroin vuoden alussa, että tänä vuonna blogissa tulee olemaan kuukausittain vaihtuva teema. Tammikuussa teema oli työ ja opiskelu, vaikka työelämä taisi viedä aiheissa voiton. Työhön ja etenkin opintoihin tullaan palaamaan myös tulevaisuudessa, joten ei tämä tule tähän jäämään. 
helmikuu, teema, ihonhoito, kauneus, ilman meikkiä
Helmikuussa teema on ihonhoito ja kauneus. Olin alunperin suunnitellut tälle kuulle toista teemaa, mutta päädyin vaihtamaan lennosta. Ihonhoito on erityisen ajankohtainen juuri nyt, kun oma ihoni on hätää kärsimässä tässä Suomen talvessa. Olen miettinyt omia ihonhoitorutiinejani uudestaan, joten kirjoitettavaa ainakin riittää. 
Ajattelin jakaa myös ajatuksia ihonhoidosta, meikkaamisesta, täsmävinkkejä, joita olen kuullut, sekä joitain tuote-esittelyitä ja mietin löytyisikö koneen syövereistä vanhoja meikkikokeilujani. Vaikka kaikki kokeilut eivät välttämättä olisi kestäneet päivänvaloa. Nimimerkillä, meikkasin kerran Liisa Ihmemaassa hengessä taskukellon toiseen poskeeni. Eikä pidä unohtaa silmäluomelle tehtyä sateenkaarta. Heh. Mutta varoitan kuvaustaidon ollen samaa luokkaa kokeiluiden kanssa. 
Mitä tämän kuun teema teistä kuulostaa?2 kommenttia

  1. Helmi kirjoitti:

    Hyvä teema! Juurikin näin talvella ihonhoito vaatii enemmän, pakkanen ja kuiva sisäilma niin iho tarvitsee paljon kosteutusta. Kuorinta on myös hyväksi talvi-iholle niin kosteusvoide pääsee imeytymään paremmin. Kosteuttavat naamiot myös ihania ja kasvoöljyt. Sulla kaunis meikki kuvissa niin meikkivinkit kivoja!

  2. Jenni S. Big mamas home kirjoitti:

    Kiitos vinkeistä ja ideoista. Kiva, että teema miellyttää. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.