Hae
Big mamas home

Pääsiäiskoristeet

Aivan ihanaa alkavaa pääsiäisviikko kaikille. Täällä toivutaan hiljalleen lapsen kummisynttäreistä ja aloitellaan uutta viikkoa. Lapset lähtevät viettämään pääsiäistä toiseen kotiin, joten en ole jaksanut panostaa tähän pyhään yhtä paljon, kuin viime vuonna. Laitetaan tänä vuonna kaikki paukut sitten vappuun. Viime vuonna kokosin lapsille pääsiäispussit ja askartelin pupuviirin, joista jälkimmäinen roikkuu edelleen lastenhuoneen ikkunasta. Ensi vuonna mietitään taas kivojajuttuja pääsiäisen pyhiksi lasten kanssa.

Kuitenkin tänä vuonna panostin pääsiäiseen ihan uudella tavalla, sillä ostin meille ensimmäisiä kunnollisia pääsiäiskoristeita. Tähän on toki vaikuttanut se, että olen ollut sairaslomalla, jonka vuoksi tällainen puuhastelu on onnistunut ihan eri tavalla, kuin työelämässä. Vuosien vuorotyön vuoksi olen saanut oikeasti nauttia pääsiäisestä viimeksi nuorena. Toivon kuitenkin tulevaisuudessa työskenteleväni sellaisella alalla, jossa pääsisin nauttimaan oikeasti myös näistä ihanista pyhistä.

Pääsiäinen - BMH - Big mamas home by Jenni My dream day pääsiäispuput - BMH - Big mamas home by Jenni Pääsiäiskukat - BMH - Big mamas home by Jenni

Minun näköiseni pääsiäiskoristeet

Aiempina vuosina pääsiäiskoristelua on ajanut enemmän tai vähemmän kukkakimppuun tökätyt pajunkissat. Eli aika matalalla kynnyksellä on menty. Eniten minua on jarruttanut pääsiäiskoristeiden kanssa se, että kaikki on keltaisena. Minut tuntevat tietävät, että en ole mikään keltaisen iso fani ja vierastan sitä aika voimakkaasti. Toinen ongelma on ollut sen, että herään näihin pyhiin yleensä mattimyöhäisenä. Nyt olin kerrankin liikkeellä hyvissä ajoin, joten ehdin etsiä niitä meille sopivia koristeita. Toki voin kertoa, että pääsiäisruohoa en ole vieläkääm laittanut, joten se saattaa jäädä tänäkin vuonna. Hups.

Pääsiäiskukat - BMH - Big mamas home by Jenni Pääsiäiskukat - BMH - Big mamas home by Jenni Pääsiäiskoristeet - BMH - Big mamas home by Jenni

Havahduin pääsiäiseen, kun somessa joku mietti, mistä saisi ostettua pajunkissoja. Minä menen kaikessa kukat edellä. Ajattelin, että tänä vuonna olisi kiva ostaa muutamat hyasintit olohuoneeseen ja niitä pajunkissoja myös. Olen niin iloinen siitä, että hyasintit ovat rantautuneet myös Suomeen pääsiäiskukiksi, mitä ne ovat olleet muualla Euroopassa aina.

Kukkienhakureissulla päätin vilkaista myös Søstrene Grenen valikoimaa, josta löysin nuo kauniit, lasisest munat. Riittävän simppelit omaan makuuni ja mikä parasta, ne eivät ole keltaiset.

Pääsiäiskoristeet - BMH - Big mamas home by Jenni Pääsiäiskoristeet - BMH - Big mamas home by Jenni Pääsiäismunat -BMH - Big mamas home by Jenni

Granitista löysin rasiallisen noita beigejä munia, jotka laitoin tähän Tine K:n second handina löydettyyn kulhoon sohvapöydälle. Sen lisäksi My dream day-juhlakaupasta löysin meille somat, halailevat pääsiäispuput. Kyseiset pupuset ovat erityisesti lasteni mieleen. Nykyään näkee paljon myös sellaisia skandinavisen moderneja ja minimalistisia pupupatsaita, mutta koen tämän sopivan meille paremmin. Se on yksinkertainen, mutta kaunis ja siinä on jotain satukirjamaisen kaunista. Ja kuten sanottu, lapset pitävät siitä.

My dream day pääsiäispuput - BMH - Big mamas home by Jenni Pääsiäiskoristeet - BMH - Big mamas home by Jenni My dream day pääsiäispuput - BMH - Big mamas home by Jenni Pääsiäiskoristeet - BMH - Big mamas home by Jenni

Tänä vuonna ostin siis useammat pääsiäiskoristeet kerralla, koska aiemmin niitä ei ole ollut. Mutta näillä pärjätäänkin sitten useamman vuoden ajan. Unelmoin siitä, että kun vuosien päästä, lapseni muistelevat kotona vietettyjä pääsiäisiä, he ehkä muistaisivat jotkut tietyt koristeet. Kuten esimerkiksi juuri nuo lasiset herkät munat tai halailevat pääsiäispuput.

Joten näillä koristella mennään, vielä monta vuotta. Olisi kiva kuulla miten teillä koristellaan pääsiäistä?

Pääsiäiskoristeet - BMH - Big mamas home by Jenni Pääsiäiskoristeet - BMH - Big mamas home by Jenni My dream day pääsiäispuput - BMH - Big mamas home by Jenni

Tulevan pääsiäisen vietän itsekseni. Osan siitä todennäköisesti poikaystäväni kanssa, riippuen hieman aikatauluista. Yritän viimeistään pääsiäiseen mennessä päästä lenkille, kunhan selkä sen vain sallii. Sairaanhoitaja varoitteli, että selkä saattaa olla vielä viikkoja kipeä, mutta rohkaisi oman jaksamisen ja kipujen tahdilla liikkumaan taas, koska se auttaa myös itse vaivaan.

Nyt, hyvää viikkoa!

-Jenni

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals

LUE MYÖS

Meidän pääsiäinen

Yksinäinen pääsiäinen

Millainen on klassisen boheemi pääsiäiskoti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *