Hae
Big mamas home

Ihonhoitotuotteita maski-akneen

Esittelen seuraavaksi tuotteita, joita olen käyttänyt hoitaakseni niin kutsuttua maskiaknea. Kirjoitin jo jonkin aikaa sitten siitä, mitä maskien jatkuva käyttö on tehnyt omalle iholleni. Poskien ja leuan alueelle on ilmestynyt näppylöitä, jotka olen yhdistänyt maskien käyttöön. Ihoalueet ovat nimittäin rauhoittuneet loman ja karanteenin aikana, kun en ole joutunut käyttämään maskia aktiivisesti.

Minä en yleensä kärsi iho-ongelmista, joten joudun kerta heitolla aivan uuteen maailmaan. Jouduin miettimään, millä hoitaiisin ongelmani. Olen nyt etsinyt ja kerännyt sellaisia ihonhoitotuotteita, jotka todennäköisesti auttaisivat tässä ongelmassa. Esittelen ne nyt teille.

Big mamas home by Jenni S. Ihonhoitotuotteita maski-akneen

Big mamas home by Jenni S. Ihonhoitotuotteita maski-akneen

Big mamas home by Jenni S. Ihonhoitotuotteita maski-akneen

The Ordinary. – AHA 30% + BHA 2%

AHA on lyhenne sanoista Alpha Hydroxy Acid, joka on yleisnimi eri hapoille. Tässä tapauksessa sillä tarkoitetaan maitohappoa. BHA taas on lyhenne Beta Hydroxy Acid, jonka toinen nimi on salisyylihappo. Tämä aine on kuorinta. AHA hapot kuorivat ihon ulointa kerrosta. Ne myös kirkastavat ja tasoittavat pintaa. BHA kuorii ihon pintaa ja ehkäisee ihon tukkeutumista. Tätä käytetään kerran viikossa, maksimissaan kymmenen minuutin ajan. Happo tuntuu pistelyllä iholla. Se on aavistuksen epämukavaa, mutta siedettävää. Ja minua neuvottiin, että herkkäihoisena voisin pitää kuorintaa kasvoilla myös vain viisi minuuttia, jos kymmenen minuutti tuntuu liaalta. Olen nyt käyttänyt tätä kerran viikossa.

Big mamas home by Jenni S. Ihonhoitotuotteita maski-akneen

Big mamas home by Jenni S. Ihonhoitotuotteita maski-akneen

Weleda – Purifying Gel Cleanser

Tämä kasvojen puhdistusgeeli on suunniteltu nimenomaan akneiholle. Geeli sisältää antibakteerista paju-uutetta, joka vähentää finnien ja mustapäiden syntynmistä. Tämä on ollut todella hyvä puhdistusgeeli. Ainoa miinus tässä on, että pajun haju on todella voimakas. Ekoina keroina tuoksu teki vähän pahaa, mutta siihen on tottunut tähän mennessä. En suosittelisi täysin hajuherkille ihmisille. Minulla on yleensä ongelma teollisten tuoksujen kanssa, joten siedän ihan hyvin luonnollista pajun hajua.

Big mamas home by Jenni S. Ihonhoitotuotteita maski-akneen

Big mamas home by Jenni S. Ihonhoitotuotteita maski-akneen

Weleda – S.O.S Spot Treatment

Tämä pieni puteli on näppylänaamaisen paras ystävä. Tämä on täsmätuote finnien ja näppylöiden hoitoon. Eli tätä levitetään vain näppylöiden päälle. Tämä kihelmöi iholla, mutta ei ole epämiellyttävä. Tuoksu on myös aiempaa puhdistusgeeliä miellyttävämpi.Tässä on käytetty myös antibakteerista paju-uutetta.

Big mamas home by Jenni S. Ihonhoitotuotteita maski-akneen

Big mamas home by Jenni S. Ihonhoitotuotteita maski-akneen

The Ordinary. – Niacinamide 10% + Zinc 1%

Tämän seerumin tarkoitus on supistaa ihohuokosia. Tämä myös vähentää ihon epäpuhtauksia. Tätä minulle suositteli Katri, kun hän oli lukenut postaukseni iho-ongelmista. Tätä levitetään iholle taputtelemalla. Tämän kanssa kannattaa käyttää hyvää kosteusvoidetta. Koska se vähentää talin tuotantoa ja supistaa ihohuokosia, iho todennäköisesti tuntuu kuivalta ja kireältä. Hyvä kosteusvoide auttaa tässä.

Big mamas home by Jenni S. Ihonhoitotuotteita maski-akneen

Lumene – Tyyni

Lumene kertoo, että Tyyni on kehitetty nimenomaan epäpuhtauksiin taipuvaiselle rasvoittuvalle sekaiholle. Tässä tilanteessa myös minä, vaikka en ole tätä ihotyyppiä, olen kokenut saaneeni tästä apua. Se rauhoittaa ja tasapainottaa ihoa ja on siksi hyvä lisä tähän minun kasvojenhoitokombooni. Pidättäydyn edelleen aiemmin sanomassani; Voisin uida tässä öljy-coctailissa. Se tekee iholle ihmeitä.

Näillä tuotteilla olen hoitanut ihoani kohta kaksi kuukautta ja ihoni rauhoittui jo ennen karanteenia. Lämmin suositus jokaiselle näistä. Puhdistusgeelille tosin sillä tuoksuvarauksella.

LUE MYÖS:

Viikon suosikki: The Body Shop: Totally tangled ginger

Bette Box kokemuksia & heinäkuun boxi

Kevyet kesäkiharat

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.