Hae
Big mamas home

Yksinkertaiset juhlakampaukset

Tänään siirrytään juhlameikistä, juhlakampauksiin. Ihan ensimmäiseksi haluan sanoa, että en ole kummoinenkaan hiustenlaittaja. Luottokampaukseni syntyy ihan vain sillä, että kastelen hiukset, annan niiden sitten kuivua vapaasti ja jätän ne auki. Ei siis mitenkään erityisen vaativaa. Nämä juhlakampaukset eivät ole sen vaikeampia. Ne ovat hyvin yksinkertaisia, mutta uskon siellä olevan muitakin, jotka kaipaavat välillä aivan yksinkertaisia ideoita, kun oma pää lyö tyhjää.

 

Big mamas home by Jenni S. Yksinkertaiset juhlakampaukset

 

Big mamas home by Jenni S. Yksinkertaiset juhlakampaukset

Näyttävät pinnit

Olen muutaman kerran lainannut pinnejä tyttäreltäni ja niin tein tälläkin kertaa. Glitterillä kuorrutetut, vaaleanpunaiset ponipinnit jätin suosiolla laatikkoon, mutta nämä helmipinnit ovat aika kivat. Ne toimivat yksinäänkin, mutta yhdistelemällä useamman, saa aikaan kivan vau-efektin.

 

Big mamas home by Jenni S. Yksinkertaiset juhlakampaukset

 

Big mamas home by Jenni S. Yksinkertaiset juhlakampaukset

Poninhäntä

Minusta tavallinen poninhäntä on aivan liian aliarvostettu kampaus. Se näyttää kivalta niin pitkässä, kuin lyhyessäkin tukassa ja poninhäntää voi kompensoida esimerkiksi näyttävillä korvakoruilla. Jos olet statementkorvakorujen ystävä, kuten allekirjoittanut, tätä kampausta ei kannata vähätellä.

 

Big mamas home by Jenni S. Yksinkertaiset juhlakampaukset

 

Big mamas home by Jenni S. Yksinkertaiset juhlakampaukset

 

Big mamas home by Jenni S. Yksinkertaiset juhlakampaukset

Panta

Pannavat ovat nyt in, joten niiden yhdistäminen juhlakampaukseen on täysin ajan mukaista. Minä teen vielä niin, että lisään hiuksiin pinnejä auttamaan pantaan. Näin pannan asentoa ei tarvitse korjata niin usein. Oma pantani on ostettu Gauhar Helsinki-liikkeestä.

 

Big mamas home by Jenni S. Yksinkertaiset juhlakampaukset

 

Big mamas home by Jenni S. Yksinkertaiset juhlakampaukset

 

Big mamas home by Jenni S. Yksinkertaiset juhlakampaukset

Pinnikampaus

Tämä on ehkä kaikkein vaativin kampaus jonka osaan, eikä todellakaan vaikea tehdä. Käytännössä katsoien kampaus syntyy niin, että kierrät hiukset takaraivolle sykkyräksi ja kiinnität sen pinneillä. Ei todellakaan vaikeaa, mutta henkilökohtaisesti pidän tästä. Kampaus on sen verran yksinkertainen, että siihen saa kivasti eloa käyttämällä samoja, näyttäviä pinnejä, kuin ensimmäisessäkin vaihtoehdossa.

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.