Hae
Big mamas home

Viikon parhaat 33/20

Viikon paras keskustelu

Tämä löytyi Irene Naakan Instagram stooreista. Siellä on nimittäin puhuttu kuukautisista ja PMS:stä ja siitä, miten miehet ovat kokeneet nämä asiat. Jotkut miehet ovat esimerkiksi kieltäytyneet ostamasta kumppanilleen kauppareissulla siteitä ja tamppooneja, koska se on noloa tai ällöttävää. Tämä on aihe, josta voisin itsekin jauhaa loputtomiin. Oma mielipiteeni siihen, miksi nykypäivän miehet eivät osaa suhtautua kuukautisiin luonnollisesti, on se, että aihe on ollut tabu. Onhan se sitä edelleen, mutta tässä on menty jo isoja askelia eteenpäin omista nuoruusvuosista. Iso kiitos omalle äidilleni, jonka muistan puhuneen meille kuukautisista avoimesti. Meillä on myös näkynyt siteitä kylpyhuoneessa, eikä niitä ole piilotettu mihinkään kaappiin. Siis kiitos.

Big mamas home by Jenni S. Viikon parhaat 33/20

Big mamas home by Jenni S. Viikon parhaat 33/20

Viikon paras vinkki

Tämä tuli Lauralta, kun hän vinkkasi Pure Wasten kivoista, neutraaleista kasvomaskeista. Itse aion suositusten mukaan käyttää kasvomaskeja ainakin silloin, kun kuljen julkisilla ja muissa tilanteissa, kun turvavälien pitäminen ei onnistu. Käytän maskia jo töissä, joten olen tottunut niihin. Toivon vain, että muutkin käyttäisivät. Istuin tänään metrovaunussa, jossa oli ihmisiä sen verran ettei turvavälien pitäminen enää onnistunut ja tasan kolmella ihmisellä oli maski itseni lisäksi. Toivon todella, että ihmiset toimisivat tässä asiassa vastuullisesti.

Big mamas home by Jenni S. Viikon parhaat 33/20

Big mamas home by Jenni S. Viikon parhaat 33/20

Viikon paras resepti

Soijalla ja hunajalla maustettu uunilohi. Tämä oli niin hyvää. Uunilohi on helppo ja kiva ruoka, kun sitä on niin helppo varioida. Itse suosin yleensä suolalla ja pippurilla maustettua lohta, mutta tämä uusi mausteyhdistelmä oli todella hyvä. Kokosin lohesta, salaatista, tomaatista, granaattiomenan siemenistä ja leipäjuustosta bowlin, joka toimi todella hyvin. Yhdistänkin tähän vinkkiin toisen vinkin, joka on @kulhoomo Instagramtili. Kulhoomolla on tosi kivoja, arkiruokavinkkejä ja kaikki sellaisia, jotka saa bowliin.

Big mamas home by Jenni S. Viikon parhaat 33/20

Big mamas home by Jenni S. Viikon parhaat 33/20

Viikon paras kirja

Tämä on Susanna Venton ja Rikka Kantinkoskin Green home book. Sain tämän työkaveriltani, jolta löytyi näitä jostain syystä kaksi. Kirja on suosikkini Cozy Publishingin kustantama. Kirjasta löytyy hoito-ohjeita viherkasvien kasvattamiseen, inspiraatiota ja mielettömän kauniita kuvia vihreistä kodeista. Cozy Publishing on tunntettu tämän tyyppisistä kauniista kirjoista. Voin kertoa, että tämä ei todella ole ainoa kyseisen kustantamon kirja, joka minulla on.

Big mamas home by Jenni S. Viikon parhaat 33/20

Big mamas home by Jenni S. Viikon parhaat 33/20

Viikon paras kukkakauppa

Vinkkaan toistamiseen Kukkatehtaasta, joka oli jo viime viikon parhaissa. Kävin nimittäin heidän liikkeessään, joka avasi ovensa viime perjantaina. Ja kukkakauppa on todella kaunis. Suosittelen käymään. Ostin mielettömän kauniin kimpun, johon valitsin tällä kertaa itse kukat. Minulla ei ole kukkatehtaasta muuta kuin hyvää sanottavaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.