Hae
Big mamas home

Asu klassisissa väreissä

Huh huh. Takana melkoisen aktiivinen sunnuntai Lapsimessuineen. Lähdettiin puolison kanssa messuille tänä vuonna omakustanteisesti. Käytiin katselemassa vähän vauvan tarvikkeita ja puoliso pääsi hiplailemaan vaunuja livenä ensimmäistä kertaa. Hänelle tämä kaikki on kuitenkin täysin uutta. On myös ihanaa seurata, miten innoissaan hän on tästä kaikesta. Mä tein samalal myös vähän listaa siitä kaikesta muusta mitä tarvitaan. Ensimmäisten kuukausien vaatteet alkaa olemaan hiljalleen hyvällä mallilla.

 

Takki / H&M Mama

Neulemekko / H&M

Legginssit / H&M Mama

Laukku / H&M

Kengät / Adidas second hand

Korvakorut / Design by Henni uniikit

 

Asu klassisissa väreissä

Jatkan asuissa linjaa klassisissa väreissä. Mutta niitä kukkamekkoja alkaa tulla taas, koska parina päivänä ilma on ollut jo niin lämmin, että olen tarjennut sellaisessa. Tämä neulemekko ja tikkitakki puolestaan ovat olleet aivan loistava yhdistelmä näin parina tuulisena ja kylmänä päivänä. Yhdessä ne ovat pitäneet minut lämpimänä, joilloin toppatakin on voinut jättää huoletta kotiin. Väriyhdistelmä on myös ihan äärettömän kiva. Vaikka niin takki, mekko ja legginssit ovat kaikki eri väriä, paletti on riittävän maltillinen ja klassinen jolloin ne sopivat hyvin yhteen.

Korvakoruissa on jo pieni lupaus kesästä. Niissä on simpukka, aurinko ja pieni makeanveden helmi. Nämä ovat taitavan Hennin tekemät ja jälleen kerran uniikit. Toisia vastaavia ei siis löydy, mikä on minusta aina jotenkin tosi ihanaa. Nykyään minulta löytyy jo useammat uniikit korvakorut.

 

Huomenna ajattelin jakaa ihan super hyvän arkiruuan reseptin teidän kanssanne. Muuta en osaa ensi viikosta vielä sanoa blogin kannalta.

-Jenni

 

KUVAT: Katri Konderla / EDITOINTI: Minä

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals / @plustyylit

LUE MYÖS

Varaslähtö kukkamekkokauteen

Sininen kauluspaita

Viimeiset talvitakki kuvat tälle keväälle

Asukuvaukset

Lyhyt trenssi, jonka luulin aluksi olleen hutiostos

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *