Hae
Big mamas home

33 vuotta!

Täytän tänään 33 vuotta! Muistan miten omissa rippijuhlissani laskin aikanaan sen, että kun silloinen taaperoiässä oleva veljeni pääsee ripille olen itse 30-vuotias. Ajattelin silloin, että olen kamalan vanha silloin. Nyt tämä samainen taaperveli meni armeijaan ja en minä koe olevani niin kamalan vanha. Jos totta puhutaan, niin loppujen lopuksi tässä tuntuu suhta samalta, kuin silloin 26-vuotiaana. Paitsi, että parikymppisenä sitä tuli päiviteltyä sitä, kun on niin vanha ja kamalaa, kun se kolmekymmentä lähestyy niin kovaa vauhtia. Nyt kolemkymppisenä olen todella tyytyväinen niin omaan ikääni, kuin elämäntilanteeseeni.

Kukkamekko - BMH - Big mamas home by Jenni Pluskokoisten muoti - BMH - Big mamas home by Jenni

Mekko / H&M

Kengät / ZADAA secondhand

Korvakorut / SMILING DESIGN

Kukkakimppu / SITOMO

Pluskokoisten muoti - BMH - Big mamas home by Jenni Syntymäpäivä - BMH - Big mamas home by Jenni

Koen, että mulla on vielä todella paljon koettavaa, nähtävää ja saavutettavaa, näin reilu kolmekymppisenä. Mutta olen myös saavuttanut tähän mennessä uskomattoman määrän asioita. Samaan aikaan olen selvinnyt sellaisista jutuista, jota moni ei osaa edes kuvitellakaan. Olen selvinnyt vaikeasta, vuosia kestäneestä masennuksesta. Vaikka välillä näytti todella synkältä. Olen selvinnyt useammasta toksisesta ihmissuhteesta, väkivallasta ja vainoamisesta. Olen onnistunut rakentamaan itselleni hyvän elämän. Lisäksi olen saanut kaksi uskomattoman upeaa lasta, joista saan olla ylpeä ihan joka päivä. <3

Kukkamekko - BMH - Big mamas home by Jenni Syntymäpäivä - BMH - Big mamas home by Jenni

Viime yönä hihkaisin poikatstävälle, kun kello tuli 0:00; ”It’s my birhtday.” Kun hän oli toipunut yllättävästä kiljahduksestani, niin hän otti mut halaukseen ja toivotti hyvää syntymäpäivää. Tuntuu edelleen ihan uskomattomalta, että olen löytänyt rinnalleni niin välittävän ja hyvän kumppanin, kun mitä olen löytänyt poikaystävästäni. Saan rakastaa häntä joka päivä enemmän ja meillä on todella hyvä keskusteluyhteys. Saan olla kiitollinen hänestä ihan joka päivä.

Syntymäpäivä - BMH - Big mamas home by Jenni Kukkamekko - BMH - Big mamas home by Jenni

Tästä on todella hyvä jatkaa eteen päin ja katsoa, mitä tulevat vuodet tuovat tullessaan. Huomenna vietämme syntymäpäiviäni brunssin merkeissä täällä minun luonani. Enkä malta odottaa sitä. Olen viimeksi saanut kunnolla juhlia syntymäoäiviäni kahdeksan vuotta sitten, joten todella odotan huomista, kun saan paikalle rakkaita ystäviäni.

-Jenni

 

KUVAT: Katri Konderla / EDITOINTI: Minä

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals / @plustyylit

LUE MYÖS

Synttäriviikko!

Juhla-asu: Peplum-paita ja suorat housut

Vaaleanpunaiset 6-vuotis synttärit

Synttäriviikonloppu kuvina

Juhlatunnelmia

 

33 vuotta - BMH - Big mamas home by Jenni Syntymäpäivä - BMH - Big mamas home by Jenni Syntymäpäivä - BMH - Big mamas home by Jenni

2 kommenttia

  1. SonjaL kirjoitti:

    Ihanaa syntymäpäivää!! Minäkin täytän lokakuussa 33 vuotta, ja samaistun täysin sinun ajatuksiisi. Toisaalta tuo luku tuntuu näin kirjoitettuna aika isolta, koska koen edelleen olevani se sama kaksikymppinen, ehkä vain vähän fiksumpi versio aiemmasta. 🙂

    • Jenni - BMH kirjoitti:

      Jep. Henkisesti edelleen parikymppinen, miinus siihen ikään kuuluvat epävarmuudet. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.