Hae
Big mamas home

Ihastuminen kuuluu deittailuun

Saan edelleen paljon kommentteja ja arvosteluita deittailustani. Joidenkin miestä minulla on ihastumissani melko kova tahti. Eräskin kommentoi että minulla tuntuu olevan uusi ihastus kerran kuukaudessa. Ja entäs sitten jos onkin? Ihastuminen tapahtuu monesti sekunneissa. Siihen ei tarvitse välttämättä paljoa. Ihastumisen sanotaan olevan niin sosiaalinen, kuin biologinen ilmiö. Ja joskus ihastuminen voi tuntua elämää suuremmalta kokemukselta. Eikä ole tavatonta, että ihminen ihastuu, vaikka on samaan aikaan rakastunut toiseen. Voimakas ihastuminen, ei kuitenkaan aina tarkoita sitä, että se syvenisi rakkaudeksi. Se voi ihan yhtä hyvin roihuta loppuun nopeastikin.

Uusi mielitietty - BMH - Big mamas home by Jenni

Ihastuminen ja pettymykset ovat osa deittailua

Deittailussa ihastuminen ja samoin, kuin pettymykset, kuuluvat olennaisena osana deittailuun. Olen todennut jo aikaa sitten, että kukaan ei tule tuosta noin vain kosiskelemaan minua oven taakse, vaan minun pitää olla myös itse aktiivinen. Ihmisten kanssa juttelu ja treffeillä käyminen johtaa monesti ihastumisiin. En enää edes kerro kaikista pikkuihastumisista somessa, koska en vain jaksa noita edellä mainittuja kommentteja. Jarruttelin pitkään uudesta ihastuksestani kertomista, vaikka kyseinen tyyppi kolahti kerralla, koska tiesin näitä kommentteja tulevan.

Ihastuminen - BMH - Big mamas home by Jenni

Jotenkin noiden minulle kommentoivien tyyppien jutuista tulee mieleen, että ihastuminen on jotenkin paha asia. Ihastumista tarvitaan siihen, että tunteet syventyvät aikanaan rakkaudeksi. Ja olen saanut paljon kommenttia siitä, että kun olen ihastunut, minä suorastaan hehkun ja jaan sitä valoa kaikkialle ympärilleni. Minua on kuulemma ihanaa seurata silloin, kun olen ihastunut. Joten, miksi ihastuminen on paha asia.

Toistaiseksi, viimeisen kahden vuoden aikana, suurin osa ihastuksistani on syystä tai toisesta loppunut. Ne eivät ole edenneet mihinkään ja osaan on liittynyt todella karvaita pettymyksiä. Ahdistushäiriöni vuoksi ne ovat saattaneet tuntua jopa vähän karvaammilta, kuin ovat todellisuudessa olleetkaan. Edellisen kanssa vaikutti jo aika lupaavalta, mutta sitten homma päättyi siihen, että hän perääntyi ja sanoi ettei homma toimi. Voin kertoa, että olin pettynyt. Mutta kuten sanottu, vaikka se ei tunnu kivalta, niin se kuuluu tähän prosessiin.

Ihastuminen kuuluu deittailuun - BMH - Big mamas home by Jenni

Olen sanonut, että minusta tuli kertaheitolla sellainen ihminen, joka hokee; ”Kyllä sen sitten tietää, kun se oikea tulee kohdalle.” Nykyisen ihastukseni kanssa olimme viestitelleet joitain viikkoja ennen kuin tapasimme. Viestejä oli vaihtunut päivittäin monia, samoin ääniviestejä. Olin ihastunut jo viestien perusteella ja jännitin ensimmäistä tapaamista todella paljon. Mitä jos tässä ei olekaan mitään fyysistä? Sitten tapasimme ja olin myyty hetkessä.

Omat tunteeni ovat jo syventyneet tässä tapauksessa pelkästä ihastumisesta kiintymykseksi. Mutta on helpompaa puhua somessa ihastuksesta. Toki voin keksiä toisenkin sanan. Miten olisi mielitietty? Se ainakin erottaisi hänet näistä muista ohimenneistä ihastuksista.

-Jenni

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals

LUE MYÖS

Millaiseksi koen treffailun väkivaltaisen suhteen jälkeen

All in – ihastuminen

Eka kerta

Surullinen sinkkuus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *