Juustoiset quesadillat
Tässä olisi teille resepti tähän alkuviikkoon. Tein meille aikuisille quesadilloja näin viikonlopun kunniaksi, kun kaipasin vähän tex mexiä ja lasten kanssa oltiin viikolla kuitenkin syöty tortilloja. Tein quesadillat kahdella erilaisella täytteellä ja tämä täyte oli ehdottomasti oma lempparini. Siksi haluan jakaa sen myös teidän kanssanne.
Näissä quesadilloissa proteiinina on kana, mutta sen voi varmasti vaihtaa johonkin kasvisproteiiniin. Ja toisaalta, näistä voi jättää kanan myös kokonaan pois.
Juustoiset quesadillat
4 kpl.
150 g juustoraastetta (mozarella)
1 prk salsaa
400 g kanan sisäfileetä
1 prk mustapapuja
1 prk fetaa/salaattijuustokuutioita
8 kpl tortillalettuja
Valmistus
1. Leikkaa kanat suikaleiksi ja ruskista öljyssä. Huuhtele pavut ja lisää pannulle. Lisää joukkoon myös salsa.
2. Aseta pannulle kaksi tortillalettua (tai niin monta kuin mahtuu). Ripottele letun päälle ensin juustoraastetta. Lusikoi sitten kana-salsa kastiketta tasaisesti letulle. Murskaa päälle fetaa. Ripottele päälle vielä juustoraastetta.
3. Paista lettua täytteineen 225 asteisessa uunissa sen verran, että juusto sulaa. Ota pelti uunista ja laita toinen tortillalettu täytettyjen päälle. Käännä lastalla koko komeus ympäri, niin että tuore lettu jää alimmaiseksi.
4. Laita uuniin ja jatka paistamista yhteensä noin 10 minuuttia käännellen quesadilloja vielä pari kertaa puolelta toiselle.
5. Tee samalla valmiiksi seuraava satsi.
6. Laita valmiiden quesadillojen päälle leivinpaperi, jotta ne pysyvät lämpiminä. Leikkaa lopuksi neljään osaan ja tarjoile.
Tätä tehdään taatusti toistekin. Tämän kaveriksi sopii hyvin esimerkiksi itse tehty tuore salsa.
-Jenni
Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok
Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals / @plustyylit
LUE MYÖS
Ekaluokkalainen leipoo ystävänpäivän pöffinssit
Nerokas kanakastike, jolla saa lautaselle hieman lisää kasviksia