Hae
Big mamas home

Viikon parhaat: Syntymäpäivä edition

Kirjoitan viikon parhaista syntymäpäivä editionin, sillä juhlimme tänä viikonloppuna viimein tyttöjen syntymäpäiviä. Juhlat siirtyivät muuton ja koronan vuoksi näin pitkälle, mutta nyt päätin, että niitä on aika juhlia. Toivottavasti seuraavia saisimme juhlia hieman vapaammin.

Tämän viikon paras keino tukea paikallisia yrityksiä korona-ajan keskellä, oli tilata kaikki juhlatarvikkeet kotimaisilta yrityksiltä. Ilmapalloviiri paketti, johon kuului pallot ja nauha, sekä paperimukit ja lautaset tilasin Pop up kemuilta. Olen hyödyntäny Kemuja ennenkin lasten synttäreitä järjestäessä. Pillit, servetit ja numeron muotoiset tähtisädetikut tilasin maailman ihanimmasta Pikku Vaniljasta. Eikä Martina pettänyt odotuksia tälläkään kertaa. Ilmapalloviirin pienet kukkakimput tilasin puolestaan lempikukkakaupastani Kukkatehtaalta.

Kukkatehdas kukkakauppa - Big mamas home by Jenni Kukkatehdas kukkakauppa - Big mamas home by Jenni

Viikon paras leipurin apuri oli Dr.Oetkerin valmis marenkijauhe. Olen yrittänyt neljä vuotta tehdä täydellisiä marenkeja, mutta ne ovat aina menneet päin sanonko mitä. Marenkijauhe oli todella yksinkertainen. Lisää jauhe ja vähän vettä, vatkaa niin kauan, kunnes vaahto on kovaa. Sen jälkeen pursota marengit pellille. Aion jatkossakin käyttää marenkien tekoon tätä helppoa konstia. Marengit, kun ovat todella helppoja koristeita kakun päälle.

Viikon kootut - Ilmapalloviiri - Big mamas home by Jenni Viikon kootut - Ilmapalloviiri - Big mamas home by Jenni

Viikon paras koriste oli ehdottomasti ilmapalloviiri. Todella yksinkertainen koriste, mutta silti sopivan näyttävä. Meille ei tullut viiriä ja kukkia lukuunottamatta muita konkreettisia koristeita ja tämä olikin ihan riittävää. Tilasin ilmapallot tosiaan Popup kemuista ja sain itse päättää pallojen värit. Nämä ilmapallot ovat muuten biohajoavia.

Viikon kootut - Ilmapalloviiri - Big mamas home by Jenni Viikon kootut - Ilmapalloviiri - Big mamas home by Jenni

Viikon helpoin suolainen tarjottava oli pikkupizzat. Tässä menin todella siitä, mistä aita oli matalin. Ostin kaksi purkkia Danerollesin valmista pizzataikinaa. Taputtelin taikinapallot litteiksi, lisäsin valmiin tomaattikastikkeen ja revin mozzarellaa päälle. Ja oli yksinkertaista ja hyvää. Tykkään leipoa juustokakkuja ja täytekakkuja, mutta melkein kaikessa muussa leivonnassa yritän mennä mahdollisimman helpolla.

Viikon kootut - Big mamas home by Jenni Viikon kootut - Big mamas home by Jenni

Viikon isoin yllätys oli äitini leipoma jättikeksi. Minun äitini on todellinen jauhopeukalo ja sellainen pullantuoksuinen äiti. Nyt hän oli sitten päättänyt leipoa juhliin todella ison, nutellapäällysteisen keksin. Keksi teki vaikutuksen kaikkiin ja myös seuraajiini. Moni laittoi minulle viestiä Instagramin dm:ssä, kun julkaisin kuvan siitä stooreihini.

-Jenni

Lue myös

Kaksivuotiaan pupusynttärit

Yksinkertaista tarjottavaa vaatekutsuille

Äitienpäivänä

Seuraa myös

Instagram

Facebook

Tiktok

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.