Hae
Big mamas home

Suosituimmat instagramkuvani x 9

instagram, suositut, @bigmamashomeblog
Blogin ja instagramin (@bigmamashomeblog) statistiikan seuraaminen on välillä todella mielenkiintoista. Kiva nähdä mistä te tykkäätte ja mikä teitä kiinnostaa. Nyt halusin tehdä postauksen, jossa esittelen yhdeksän suosituinta instagramkuvaani viimeisen puolenvuoden ajalta. Näistä kuvista on siis tykätty kaikkein eniten. 
instagram, suositut, @bigmamashomeblog
Ensimmäinen kuvaan liittyy instagramini ensimmäiseen tykkäysketjuun, joka oli tosi suosittu. Ideana oli yksinkertaisuudessa tykkäillä uusista tileistä ja kuvista. Näitä tykkäysketjuja tulee varmasti lisää. 
instagram, suositut, @bigmamashomeblog
Tämä kuva on viime kesältä sen jälkeen, kun bebe siirtyi nukkumaan pinnasänkyyn. Siirtyminen sujui hyvin ja tämä oli sitä aikaa, kun meidän vauva vielä nukkui pitkään. Nykyään parivaljakko ponnistaa sängyistä ylös kuudelta. Silloin meillä oli vielä aikaa pötkötellä sohvalla taaperon kanssa ihan kaksistaan. Nyt meidän aamut ovat hieman erinäköisiä. 
instagram, suositut, @bigmamashomeblog
Kolmannessa kuvassa on myös meidän bebe nukkumassa keskellä parisänkyä noin viikon ikäisenä. Tämä kyseinen julkaisu on #throwback-kuva, jonka julkaisin tunteellisena, kun kuopuksen synttärit lähenivät. 
Tämän pionikuvan suosio yllätti minut itsenikin. Tarkoitus oli vain fiilistellä ensimmäisiä pioneita, mutta tykkäyksiä tuli todella nopeasti ja paljon oman kanavani mittapuulla. Kukkakuvia on tulossa ihan varmasti lisää. 
instagram, suositut, @bigmamashomeblog
Tämä kuva on yksi omia suosikkejani. Meillä kävi Erikan kanssa mieletön munkki kuvauspäivän päätteeksi ja saatiin tallennettua kuviin ihan mielettömän ihana merellinen auringonlasku. Tämä asukokonaisuus oli myös osa asuhaastettani. Kuvan on ottanut Erika Huhta. 
instagram, suositut, @bigmamashomeblog
Kesäisiä asukuvia. Meillä sattui Pinjan kanssa kuvaustreffeille koko kesän pilvisin ja tuulisin päivä, jonka vuoksi otettiin kyseiset kuvat sisällä. Käytiin samalla reissulla kokeilemassa uusi sushipaikka ja todettiin ettei ole Harun voittanutta. Kuvan on ottanut Pinja Tuominen. 
instagram, suositut, @bigmamashomeblog
Tämä kuva on kesältä, kun Little E oli isänsä kanssa Ruotsinreissulla ja Erika tuli meille kylään. Me kuvattiin viikonloppuna, mutta ennen kaikkea vain hengattiin ja otettiin rennosti. Tällä kuvalla fiilistelin myös äitiysloman loppumista ja työelämään paluuta. Tämän kuvan on myös ottanut Erika.
instagram, suositut, @bigmamashomeblog
Tämä kuva on kesältä. Tai oikeammin lämpimän toukokuun puolelta. Kuvatekstissä kerron siitä, miten lyhyen ajan sisällä sain kuulla todella monelta siitä, miten he ihailevat tapaani seisoa kameran edessä. Minun on edelleen vaikea uskoa, että joku ihailee minua. Varsinkin sen vuoksi miten seison kameran edessä. Vanhat ulkonäköpaineet elävät edelleen tiukassa, vaikka olenkin suht sinut asian suhteen. Kuvan otti Pinja.
instagram, suositut, @bigmamashomeblog
Viimeinen kuva on seesteinen, rauhallinen sisustuskuva meidän olohuoneesta. Sohva on meidän kodin sydän. Me viihdytään kaikki siinä. Aikuiset tykkää köllötellä siinä. Taaperolle se on temppurata ja bebelle kiipeilyteline. Yritän parhaillaan opetella sisustuskuvien stailaamista ja kuvakulmia, jotta voisin tarjota teille entistä kauniimpia kuvia. 
Onko joku näistä kuvista teidän lempparinne?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.