Hae
Big mamas home

Olohuoneen vaaleampi ilme

Kotona annoin viimein periksi mielihalulleni päivittää olohuoneen ilmettä keväisempään.

koti, sisustus, olohuone,

koti, sisustus, olohuone,
Olen tehnyt tällä viikolla lähinnä aamuvuoroja, mikä tuntuu todella hassulta ja samalla niin oikealta. Vaikka minulla ei ole vuorotyön kanssa ongelmia, niin olen ehdottomasti enemmän aamuihminen. Vaikka voisin välillä nukkua kymmeneen, niin minulle sopii ehdottomasti paremmin herätä aamulla aikaisin, päästä ajoissa kotiin ja touhuta ilta omia juttuja. On ollut ihanaa hakea tytöt hoidosta (haku on parempaa, kuin vieminen, jos minulta kysytään). Kuulla päivän kuulumiset ensimmäisenä ja kävellä heidän kanssaan kotiin. Rakastan sitä. Nyt keväällä Little B:kin on lähtenyt liikkumaan ulkona entistä rohkeammin, eikä enää viihdy samalla tavalla rattaissa, kuin ennen. Se toki vähän venyttää meidän hoitomatkoja, mutta ei se näillä ilmoilla haittaa. 
koti, sisustus, olohuone,

koti, sisustus, olohuone,
Kotona annoin viimein periksi mielihalulleni päivittää olohuoneen ilmettä keväisempään. Mistään sen isommasta ei ole kyse, kuin sohvan sisustustyynyjen päällisten vaihtamisesta. Keväisin alan kaivata yhä enemmän vaaleita sävyjä. Onneksi niitä on helppoa tuoda sisustukseen tekstiilien avulla. 
koti, sisustus, olohuone,

koti, sisustus, olohuone,
Kaivoin kaapista esille valkoiset kanvaasipäälliset ja hiekanväriset pellavapäälliset. Kokonaisilme on jo nyt paljon vaaleampi. Sen lisäksi päätin, että nyt olisi sopiva hetki etsiä meille uudet, valkoiset verhot. Minua on jo pidemmän aikaa häirinnyt noiden vanhojen värimaailma. 
Ikkunatkin olisi aika pestä. On niin totta, että kaikki tahrat näkyvät paljon selkeämmin kevätaurinko paljastaa kaiken. Tahmaiset sormenjäljet, sekä kuolaläntit, kun taapero on nuollut lasia. 
koti, sisustus, olohuone,

koti, sisustus, olohuone,
Myös meidän matto pitäisi vaihtaa. Se on ollut ihana ja pidän siitä edelleen. Mutta uskomatonta kyllä se on kulunut parista kohtaa puhki. Olisin ajatellut, että villa kestää kulutusta paremmin, mutta ilmeisesti ei. Yritän miettiä millainen matto sopisi meille seuraavaksi. 
Miten teidän viikkonne on sujunut?

8 kommenttia

 1. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Kaunista <3 Mä odotan sormet syyhyten sitä, että pääsisin muuttamaan omaan ja sitä sisustamaan mieleisekseni 🙂

 2. Sonja kirjoitti:

  Ihana olohuone! Meillä on uuden sohvan hankinta edessä, joten sillä saan hieman vaalennettua meidän olohuoneen ilmettä 🙂

 3. tuulanneli kirjoitti:

  Uusillä tyynyillä saa helposti keväistä ilmettä. Todella kaunis sisustus, tykkään todella paljon!

 4. Jenni S. Big mamas home kirjoitti:

  Voi kiitos Tuula. ❤

 5. Jenni S. Big mamas home kirjoitti:

  Kiitos. Minä ihan vähän haaveilen uudesta sohvasta, mutta vaihto ei ole vielä ajankohtainen.

 6. Jenni S. Big mamas home kirjoitti:

  Kiitos. Voi että. Onko sinulla jo tiedossa, milloin muutat? ?

 7. hannamaria kirjoitti:

  Tosi ihana ilme olohuoneessa! Hämmentävä että matto voi kulua puhki, en olisi ikinä uskonut! Teillä tosin käyttö- ja kulutusastekin taitaa olla hiukan eri kuin itsellä 😀

  hanna
  https://hannamariav.vaikuttajamedia.fi

 8. Jenni S. Big mamas home kirjoitti:

  No on! Minäkin olen vähän ihmeissäni, sillä ei meillä muut matot ole kuluneet samalla tavalla puhki. Ehkä tämä on ollut jonkinlainen maanantaikappale.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.