Hae
Big mamas home

Uusi vuosi eristyksessä

Niinhän siinä sitten kävi, että koronatestini oli positiivinen ja tämä uusi vuosi menee eristyksessä.

Havahduin maanantaiaamuna ennen töihin lähtöä siihen, että yskin todella paljon. Sen lisäksi kurkkuni tuntui kipeältä ja tunsin hämmentävää väsymystä, jonka laitoin kuitenkin aikaisen aamun piikkiin. Siitä huolimatta päädyin varaamaan itselleni ajan koronatestiin ja ilmoittamaan töihin, että olen kipeänä. Ei mennyt kuin pari tuntia, kun tunsin itseni entistä väsyneemmäksi, lihaksia ja päätä alkoi jomottaa. Oireet pahenivat iltaa kohti ja alkoivat muistuttaa selkeästi sitä listaa, josta olen lukenut monet kerta koronaoireita. Maanantai-iltana sain myös kuulla, että olen altistunut koronalle korkealla riskillä.

Uusi vuosi - BMH - Big mamas home by Jenni

Tiistaina meni lopulta hajuaisti, mistä saatoin todeta, että tämä on koronaa. Näin ollen keskiviikkoiltana tullut positiivinen testitulos ei ollut enää mikään yllätys. Siihen mennessä olin ehtinyt itse laskea jo oman eristysajan, tehnyt kauppasuunnitelmat sun muut valmiiksi ja yksinkertaisesti alistumaan sille, että olen yli viikon eristyksissä.

Uusi vuosi eristyksessä - BMH - Big mamas home by Jenni

Ehdottomasti vaikeinta oli se, että lapsille piti selittää, miksi he eivät voi tulla kotiin niin kuin oltiin sovittu. Kun piti selittää pienille lapsille, että äiti on nyt tosi kipeä ja on todella tärkeää etteivät he sairastu. Samaan aikaan molemmin puolinen ikävä on raastavaa. Tästä tulee pisin erossaoloaika minun ja lasten välillä. Tämä on aiheuttanut minulla jonkin verraan ahdistusoireita kuluneina viime päivinä. Onneksi voimme puhua puhelimessa vaikka päivittäin ja yrittää edes vähän lievittää ikävää sitä kautta.

Uusi vuosi eristyksessä - BMH - Big mamas home by Jenni

Minulla on suunnitelmissa katsoa ainakin joku Marvel-elokuva illalla ja kuunnella rakettien pauketta. Näin eristyksissä tekeminen on kuitenkin vähän vähissä. Onneksi en ole koskaan ollut mikään kummoinen uuden vuoden juhlija, vaan olen viettänyt sen monesti mieluummin töissä.

-Jenni

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals

LUE MYÖS

Lyhythihainen neule

Kuukautiset sekaisin rokotteesta

Karanteeni ja sosiaalinenmedia

Karanteenipäiväkirja

2 kommenttia

  1. NK kirjoitti:

    Parempaa Uutta Vuotta ja pikaista paranemista!! <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *