Hae
Big mamas home

Syntymäpäiväbrunssi ja kesäinen moctail

Palataan vielä tässä välissä minun syntymäpäiviini. Oli ihan super ihanaa viettää syntymäpäiviä rakkaiden ystävien ja kumppanini kesken. Leivon ehkä vielä kakun lapsia varten, sillä he haluavat varmasti vielä juhlistaa syntymäpäivääni. Eli siis syödä kakkua. 😀 Tämä aikuisten kesken vietetty juhla oli kuitenkin aivan ihana ja merkitsi minulle paljon.

Brunssi nyyttikesteinä

Kun päätin järjestää juhlat, mietin toimisiko nyyttikestit syntymäpäivinä. Ne helpottaisivat omaa taakkaani. Oli ihanaa, että ystäväni innostuivat tästä myös. En ollut itse suunnitellut tarjottavista, muuta kuin oman osani. Vieraista jokainen sai miettiä tuomisensa omien vahvuuksien mukaan, jolloin kenenkään ei tarvinnut stressata turhaan. Minä leivoin, koska se on vahvuuksiani. Leivoin pari suolaista piirakkaa ja britakakun. Poikaystäväni sekoitti meille alkoholittoman moctail boolin.

Brunssikattaus - BMH - Big mamas home by Jenni Moctail booli - BMH - Big mamas home by Jenni Brunssikattaus - BMH - Big mamas home by Jenni

Brunssin koristelu

Koristelun suhteen minulla oli vaikka mitä suunnitelmia, mutta lopulta mentiin aika yksinkertaisella setillä. Ostin lähikaupasta kahden värisiä oksaneilikoita, vaaleanpunaisia ruusuja ja harsokukkaa. Kotona jaoin ne erilaisiin pikku maljakoihin. Leikkasin joukkoon myös parvekekukastani oksia. Kukka-asetelmista tuli todella kivat. Konfetti, jota lisäsin pöydille ja juomatarjottimelle, on lasten vappuilmapalloista talteen kerättyä. Toimi näinkin todella hyvin ja konfetti sai vielä hieman jatkoaikaa. Servetit ovat niin ikään jääneet jäljelle vappujuhlista. Kertakäyttöhaarukat ja veitset ovat puolestaan ostettu aikanaan esikoisen yksivuotissynttäreille. Ne ovat olleet todella kestäviä ja toimivia juhla-aterimia.

Brunssi - Nyyttikestit - BMH - Big mamas home by Jenni Brunssi - Nyyttikestit - BMH - Big mamas home by Jenni Brunssi - Nyyttikestit - BMH - Big mamas home by Jenni Brunssikattaus - BMH - Big mamas home by Jenni

Seuraavaksi lista meidän tarjottavista. Kuten sanottu, jokainen sai tuoda tarjottavia omien vahvuuksiensa mukaan ja me saatiin kokoon todella hyvät tarjoilut. Kaikkea oli riittävästi ja kaikki oli todella hyvää. Vieraat olivat myös innoissaan siitä, että vietin syntymäpäivääni brunssin merkeissä. Ehkä me jatketaan tällä linjalla myös ensi vuonna.

Brunssitarjoilut
 • Britakakku
 • Suolaiset piirakat (tonnikala & kasvis)
 • Pesto-juusto croisantit
 • Ruokaisa salaatti
 • Hedelmätarjotin
 • Kirsikat ja mansikat
 • Omenapiirakka vaniljakastikkeella
 • Moctail booli

Brunssi - Nyyttikestit - BMH - Big mamas home by Jenni Moctail booli - BMH - Big mamas home by Jenni Moctail booli - BMH - Big mamas home by Jenni Brunssi - Nyyttikestit - BMH - Big mamas home by Jenni

Poikaystäväni toimi juomamestarina ja kehitteli meille kesäisen moctail boolin pyynnöstäni. Jaan nyt tämän herkullisen juoman ohjeen myös teille. Juoman tekijä vinkkasi, että tästä voi myös tuunata holillisen lisäämällä sekaan giniä.

Juoma oli todella hyvää. Juuri sellainen marjainen ja kesäinen, kuin olin pyytänytkin. Suosittelen kokeilemaan.

Marjainen moctail

Mustikkasiirappi

1 2/2 dl hienoa sokeria

2 1/2 dl vettä

2 1/2 dl mustikoita

 

Moctail booli

1 1/2 dl mustikkasiirappia

1 l mansikkamehua

1/2 l Spritea

1 l vichyä

2 sitruunan mehu

 

Sitruksia, mansikoita, sitruunamelissaa.

 

Mustikkasiirapin teko

 1. Mittaa kattilaan sokeri ja vesi. Keitä niin kauan, että sokeri on liuennut veteen.
 2. Lisää joukkoon mustikat ja anna kiehua niin, että marjat pehmenevät.
 3. Siivilöi siirappi puhtaaseen pulloon tai astiaan.
 4. Anna jäähtyä ja käytä lisänä juomiin.

Booli

 1. Pilko sitrukset ja mansikat. Revi sitruunamelissasta lehtiä irti. Laita kaikki astiaan, johon aiot juoman tehdä.
 2. Sekoita nesteet. Määrät ovat suuntaa antavia ja koska kyse on juomasta, esimerkiksi siirappia ja vichyä voi säätää oman maun mukaan.
 3. Lisää jääpaloja, jotta juoma pysyy kylmänä.

Brunssi - Nyyttikestit - BMH - Big mamas home by Jenni Syntymäpäiväbrunssi - BMH - Big mamas home by Jenni Brunssi - Nyyttikestit - BMH - Big mamas home by Jenni

Tähän loppuun kuvat, vielä mun juhlapäivän asuista. Mekossa vietin brunssia ja vaihdoin iltapäivällä vaatteita sillä lähdimme parhaan ystäväni kanssa lasillisille, kun meillä sattui kerrankin olemaan molemmilla lapsivapaa. Sain mekosta paljon kyselyitä ja se on H&M:ltä, kuten lähes kaikki mekoistani.

Brunssi - Nyyttikestit - BMH - Big mamas home by Jenni Brunssi - Nyyttikestit - BMH - Big mamas home by Jenni

Oli aivan ihanaa juhlia syntymäpäiviä. <3 Ensi vuonna uudestaan.

-Jenni

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals / @plustyylit

LUE MYÖS

33 vuotta!

Synttäriviikko!

Vaikea äitienpäivä

Vappuviikonloppu

Pääsiäiskoristeet

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.