Hae
Big mamas home

Uusi honeymoon

Heipä hei. Meillä oli tosi työntäyteinen ja aktiivinen viime viikko. Järjestettiin kuopuksen syntymäpäiviä, jonka vuoksi olen nyt itse aivan poikki. Osaisin hieman olettaakin, että synttäriviikko käy minun voimilleni. Nyt yritän vastavuoroisesti hieman levätä ja kerätä voimia takaisin. Puolisoni on ollut mieletön apu juhlajärjestelyissä. Hän leikkasi kummituksia ja pyöritteli muumionakkeja ja tiskasi sitä mukaan, kun minä leivoin. Ensimmäistä kertaa en järjestänyt lapsen juhlia yksin. Mikä oli äärimmäisen helpottavaa.

 

Meillä on puolison kanssa meneillään jonkinlainen ihana honeymoon vaihe. Toki, joku voi olla sitä mieltä, että kun ollaan oltu alle vuosi yhdessä niin se honeymoon ei ole koskaan loppunutkaan. Mutta meillä on ollut tämän vajaan vuoden aikana myös todella raskaita hetkiä. Minulle ei ole ollut helppoa sitoutua uuteen ihmiseen kaiken kokemani jälkeen. Sen lisäksi pahentuneet mielenterveysongelmani. Puolisollani on ollut puolestaan omat ongelmansa ja painolastinsa. Mutta niistä on selvitty. Meidän rakkaus on kantanut ensimmäisten haasteiden ylitse.

Parisuhde on valinta

Itse uskon, että parisuhde on sen rakkauden lisäksi, myös päätös olla yhdessä. Me päätetään päivittäin olla yhdessä, rakastaa toisiamme ja tehdä asioita sen eteen, että molemmilla on hyvä olla meidän suhteessa. Toki myönnän, että tällä hetkellä meitä varmasti auttaa myös kaikki ihanat hyvänolon- ja rakkaushormonit. Luin artikkelin jossa kerrottiin, että esimerkiksi rakastuneen naisen hormonituotanto tekee meistä suhteen jatkamiseen määrätietoisemmin suhtautuvia.

Toki, tiedän itsekkin, että aina se oma päätös ei riitä. Mutta meillä puolisoni kanssa on vakaa tahtotila pysyä yhdessä parisuhteessa.

 

Oli miten oli, meillä on selkeästi menossa joku uusi, ihana honeymoon vaihe. Tähän on ollut aivan äärimmäisen ihana upota ja nauttia tästä suhteen vaiheesta. Tämä on sisältänyt paljon juttelua, nauramista, läheisyyttä, seksiä ja kaikkea muuta ihanaa. Puolisosta on tullut ihan uskomattoman lyhyessä ajassa minulle todella iso tuki ja turva. Ei ole olemassa aihetta, josta me ei voitaisi keskenään puhua.

Samaan aikaan, yritän jatkuvasti pärjätä yksin ja näyttää kaikille, että pärjään. Silloin kumppanini muistuttaa minulle, että en ole enää yksin ja voin luovuttaa ohjaksia myös hänelle. Tämä näkyi muun muassa viikonloppuna, kun järjestimme kuopukseni juhlia. Minulla oli tarve tehdä taas kaikki yksin, mutta puolisoni muistutti minua onneksi vähän väliä siitä, että hän on myös paikalla auttamassa. Tarvitsen sitä muistuttelua. Vielä todennäköisesti monet kerrat.

Nyt me nautitaan täysin rinnoin tästä meidän kuherruskuukaudesta täysin rinnoin ja uppoudutaan tähän meidän ihanaan rakkauskuplaan.

-Jenni

 

KUVAT: Katri Konderla / EDITOINTI: Minä

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals

LUE MYÖS

Neljä kuukautta yhdessä ja tämä on toiseksi pisin suhteeni

Introvertti parisuhteessa

Parisuhteen kolmen kuukauden kriisi

Haluaisin olla vaimo

Kaksi vuotta sinkkuna ja nyt seurustelen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *