Hae
Big mamas home

Miksi rakastan häntä

Syitä, miksi rakastan häntä.

 

Marvel-fani

Paras ensimmäiseksi. Hän on Marvel-fani, kuten minäkin. Olen sanonut hänelle, että ollaan siinä mielessä aika onnekkaita, että meillä on näinkin iso yhteinen intohimo ja harrastus. Ollaan nyt nähty yhdessä kolme uutta leffaa ja katsotaan nyt yhdessä viidettä sarjaa. Ollaan jopa palloteltu ideaa siitä, että meidän mahdollinen yhteinen lapsi saattaisi saada jopa nimensä Marvel Universumin mukaan. Tämä ei ollut silloin deittaillessa mikään vaatimus, mutta jo alussa kuitenkin iso plussa.

 

Iltaisin sängyssä, hän silittelee mun hiuksia niin kauan, että nukahdan ja varmaan vähän sen jälkeenkin. Rakastan hiusten silittelyä, joten tämä on ehkä yksi parhaita asioita, mitä tiedän.

 

Hän on ottanut oman paikkansa tässä meidän perheessä. Ei ole helpoin mahdollinen paikka astua mukaan perheeseen, joka on jo aika tiiviisti muotoutunut. Me ollaan mun tyttöjen kanssa tiimi ja ollaan oltu sitä alusta asti. Minä olen joutunut alusta asti pärjäämään heidän kanssaan enemmän tai vähemmän yksin. Näin ollen en ole ensimmäisenä pyytämässä apua ja hän on joutunut oikeasti vähän taistelemaan ansaitakseen paikkansa tässä meidän tiiviissä tiimissä.

Miksi rakastan häntä - BMH - Big mamas home by Jenni

Hän haluaa auttaa minua siinä mitä teen. Silloin, kun tavattiin hän sanoi ettei kyllä ota mulle yhden yhtä somekuvaa. Lopulta hän jokin aikaa sitten sanoi, että haluaa oppia kuvaamaan, jotta pystyy auttamaan minua. Tämä jos jokin on oikeasti romanttista. <3 En ole valmis luopumaan Katrin kanssa tehdystä diilistä, mutta en kiellä etteivätkö apukädet olisi aika ajoin tarpeen.

 

Hän tukee minua kaikessa 110%. Oli kyseessä mitä tahansa, minun someni, kouluni, mielenterveyteni, liikuntani, painonhallinta, ihan mikä tahansa. Painonpudotuksen ja sokerilakon hän aloitti minun kanssani samaan aikaan, jotta voisi tukea minua ja minä häntä. Hän haluaa ymmärtää ja tukea kaikkia ratkaisujani.

 

Hän haluaa olla minu kanssani

Hän haluaa ymmärtää minua ja epävarmuuksia, sekä pelkojani. Vaikka ne välillä kuulostavat järjettömiltä, mutta ovat minulle täyttä totta. Hän kuuntelee ja yrittää ymmärtää sitä, mikä minua pelottaa juuri sillä hetkellä. Vaikka se olisi pelko siitä, että sarjamurhaaja on piiloutunut meidän kaappiin. Ja jep, tämä on niitä kaikkein yliampuvampia pelkojani.

 

Hän hyväksyy ja ymmärtää minun hihhulipuoltani. Sitä, joka yrittää kovasti ymmärtää tätä meidän universumia ja sen mysteereitä, eikä pidä minua täysin tärähtäneenä. Saan olla hihhuli.

Parisuhde - BMH - Big mamas home by Jenni

Me tehdään asioita yhdessä, käydään treffeillä ja harrastetaan yhdessä. Minulla on sellainen olo, että hän haluaa olla oikeasti kanssani. Minulle riittää, että välillä makoillaan sohvalla katsomassa yhteistä sarjaa ja vitsaillaan. Mutta rakastan myös meidän treffejä. Niitä ei tatvitse olle kuitenkaan joka viikko.

 

Hän haluaa rakentaa mun kanssa meidän yhteistä kotia. Me suunnitellaan, mietitään, vertaillaan vaihtoehtoja, vähän väitellään ja lopulta päästään kumpaakin miellyttävään vaihtoehtoon. En ehkä saa sisustaa enää täysin oman mieleni mukaan, mutta nyt minulla on kumppani, joka haluaa rakentaa kotia kanssani. Hän haluaa osallistua siihen. Meidän makumme ei mene täysin yksi yhteen, mutta me löydämme kultaisen keskitien.

 

Hän haluaa tehdä asioita yhdessä minun ja lasteni kanssa. Meillä on todella kivaa yhdessä. Ollaan käyty elokuvissa ja käydään uimassa silloin kun lapset ovat meidän kanssa. Minusta on ihanaa katsoa miten hän touhuaa lasten kanssa. Hän jaksaa olla kärsivällinen ihan eri tavalla kuin minä. Minä en ole samalla tavalla kärsivällinen, joten on ihana seurata häntä. En malta odottaa mitä kaikkea me vielä keksitään yhdessä.

 

Meillä on samat arvot ja kumppanini on minun tapaani feministi. Hän ymmärttä mitä feminismi on ja haluaa edistää tasa-arvoa omilla toimillaan. Hän myös haluaa oppia siitä koko ajan lisää. Hän ymmärtää, että on varmasti paljon sellaisia totuttuja tapoja ja arvoja, joita ei osaa kyseenalaistaa, mutta jotka voi vielä avautua.

 

 

En varmaan muistanut tai edes osannut kirjoittaa puolikaan siitä, miksi rakastan kumppaniani. Mutta tässä on kuitenkin niitä asioita hänessä ja meidän suhteessa, joita rakastan.

-Jenni

 

KUVAT: Mun muru / EDITOINTI: Minä

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals / @plustyylit

LUE MYÖS

Hei rakas

Hei olen Jenni ja olen rakkausaddikti

Väkivallan uhrit halutaan vaientaa

Huomoi nämä varoitusmerkit parisuhteen alussa

Sinisilmäinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *