Hae
Big mamas home

Kauluspaita ja nahkahousut

Minulla olisi vielä tarjolla teille ruska kuvia. Ehdittiin taannoin kuvata Katrin kanssa useammat kuvat varastoon ja olen saanut niitä pikku hiljaa käsiteltyä. Sen vuoksi te saatte nauttia vielä hieman ruskasta näiden kuvien kautta. Odotan, että päästään pian tunnelmoimaan Katrin kanssa myös joulua meidän kuvausreissuilla.

Naisella yllään vaaleansininen, oversize mallinen kauluspaita ja ihonmyötäiset mustat keinonahkahousut. Jalassa korolliset nilkkurit ja kaulassa vaalea, kuviollinen kaulahuivi.

 

Kauluspaita / H&M

Keinonahkahousut / H&M

Huivi / H&M

Laukku / Lindex

Kengät / Zadaa second hand

Korvakorut / Titi Madam Jewelry saatu*

 

Luvassa olisi taas Pinterest tyyliä. En voi kylliksi korostaa sitä, kuinka hyvä paikka Pinterest on nimenomaan tyyli-inspiraation etsimiseen. Jos et ole vielä kokeillut, niin kokeile. Mutta tämä riittää tästä aiheesta. Olen paasannut siitä useamman postauksen verran.

Tämä asu kaipaa kaverikseen jo takkia. Mutta lämpimämmillä ilmoilla voisin pukeutua myös ihan vain näin. Ei kauluspaita ja nahkahousut tarvitse sen kummempaa kaveria. Rakastan tätä kyseistä isoa kauluspaitaa. Se on todella kaunis ja mukava päällä. Se sopii hyvin yhteen tiukkojen alaosien kanssa. Aivan erityisesti pidän nimenomaan tästä yhdistelmästä. Puuvilla ja keinonahka, musta ja vaaleansininen, ne sopivat niin hyvin yhteen.

Tämä asu on todella rento ja samaan aikaan asiallinen ja skarppi kuitenkin. Tämä päällä on käyty niin kaupungilla, kuin istuttu iltaa ystävien luona. Tämä toimii todella kivasti. Molemmat vaatekappaleet ovat sellaisia vaatekaapin kulmakiviä, jotka kannattaa hankkia omaan vaatekaappiin. Jos nahkapöksyt eivät ole oma juttu, niin jokaisella kannattaa olla ainakin se kauluspaita.

Me vietetään täällä parhaillaan taas aikuisten aikaa, kun lapset ovat toisessa kodissa. Käytiin tänään leffassa katsomassa Marvelin uusin, joka on Black Phanter Wakanda Forever. Ja jestas sentään mikä elokuva. Todella hieno kunnianosoitus Chadwick Bosemanille. Valmistauduin itkemään leffassa ja lopulta melkein ulvoin siellä. Suosittelen taas lämpimästi Marvelin tuotantoa, jos se ei ole entuudestaan tuttua.

Terkuin,

-Jenni

 

KUVAT: Katri Konderla / EDITOINTI: Minä

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals / @plustyylit

LUE MYÖS

Liian lyhyt mekko?

Kauan etsitty vekkihame

Asu jonka inspiraationa toimi Pinterest

Papun neulemekko

Taas yksi kukkamekko ja nahkatakki

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *