Hae
Big mamas home

Kaikki podcastit, joita kuuntelen tällä hetkellä

Te tiedätte ihan varmasti, että rakastan podcasteja. Kuuntelen edelleen enemmän nimenomaan podcasteja, vaikka nykyään myös paljon äänikirjoja. Ajattelin kertoa teille mitä podeja kuuntelen tällä hetkellä. Listasin kaikki kuuntelemani podcastit tähän alle.  Aika true crime painotteinen tämä minun listani on, sillä niitä kuuntelen ehdottomasti eniten. Ihmisen pahuus ja se, miten jotkut voivat kyetä sellaisiin hirmutekoihin, kiinnostaa.

Podcastit joita kuuntelen - BMH - Big mamas home by Jenni Podcastit joita kuuntelen - BMH - Big mamas home by Jenni

True Crime podcastit

MJT – Murha joka tapahtui (Podplay)

Podcastit eivät ole paremmuusjärjestyksessä listallani, mutta Saaran Murha joka tapahtui, ansaitsee ehdottomasti erikoismaininnan. Saara tekee podcastillaan uskomattoman tärkeää työtä lähisuhdeväkivallan esiin tuomiseksi. Saara on tehnyt useampia jaksoja tapauksista, joihin on liittynyt lähisuhdeväkivaltaa ja jakaa samalla äärimmäisen tärkeää faktatietoa aiheeseen liittyen. MJT:n jaksoilla on teemana se, että tapaukset on selvitettyjä. Mitä henkilökohtaisesti arvostan, sillä mysteeritapaukset ovat kaikkein turhauttavampia. Iso suositus MJT:lle! Ja podin oma Instagramtili kannattaa ehdottomasti ottaa myös seurantaan, sillä Saara tekee sinne muun muassa true crime aiheisia tietokisoja.

 

Murhakertomuksia (Podplay)

Tämä on uusin tuttavuuteni ja tässä on ollut mielenkiintoisia jaksoja. Suurin osa vieläpä sellaisia, jotka eivät ole olleet entuudestaan tuttuja, josta ehdottomasti lisäpisteet. Olen ehtinyt kuunnella yhtä, jos toista true crime podcastia, joten kaikki tunnetuimmat tapaukset alkavat olla äärimmäisen tuttuja. Podcastina todella laadukas ja voin suositella.

 

Maanantaimysteeri (Podme)

Jälleen rikospodcast, mutta eroaa muista sillä, että Maanantaimysteeri käsittelee aika ajoin myös mysteerejä ja ilmiöitä. Minulle on jäänyt parhaiten mieleen jakso Mounteverestin ruumiista. En ollut aiemmin tiennyt, että vuorelle kuolleet jätetään niille sijoilleen siirtoon liittyvien riskien vuoksi. Joten siis hyvin monipuolinen ja mielenkiintoinen podcast kyseessä.

True crime podcasteja - BMH - Big mamas home by Jenni

Jäljillä (Acast)

Jäljillä-podcast on Suomen ensimmäisiä true crime podcasteja ja Tilda on alan edelläkävijä. Tämä podi on oma kestosuosikkini vuosien ajalta. Tapauksia on todella monipuolisesti laidasta laitaan. Katoamisia, murhia, selvittämättömiä. Viimeisin jakso, jonka itse kuuntelin painottui tapauksen oikeudenkäyntiin tapauksen itsessään ollessa aika selvä, mutta oikeudenkäynnissä käsiteltiin paljon muun muassa itsepuolustuslakeja.

 

Jokainen edellä mainituista true crime podeista kunnioittaa uhreja ja heidän omaisiaan. Tapauksia käsitellään asiallisesti, eikä niissä retostella väkivallalla, vaan kerrotaan asiat sellaisina kuin ne ovat. Yksikään podi ei myöskään kuvaile graaffisesti väkivaltaa, mistä itse annan kiitosta.

True crime podcasteja - BMH - Big mamas home by Jenni

Muut podcastit

Antin palautepalvelu (Podme)

Antti Holman uusi podcast on yhdenlainen jatko aiemmalle Antti autta-podille. Teema on hyvin samankaltainen kuin aiemmassa. Antille lähetetään tuotoksia ja sitten hän puhuu tunnin itsestään. Tämä on siis Antin oma kuvaus podin formaatista. Rakastan Antin podcasteja. Kuuntelin aikanaan myös hänen ooppera podinsa, koska Antti. Antin kieli on mielettömän rikasta ja monipuolista. Sen lisäksi tätä podia kuunnellessa oppii kulttuurista, musiikinteosta ja kirjoittamisesta ja muusta. Suosittelen.

 

Kaverin puolesta kyselen (Acast)

Tämä on podcast, jolle nauran parhaimmillaan ääneen ja vedet silmissä. Tiia ja Anna kertovat kavereiden kommelluksia todella hauskasti ja eläväisesti. Jokaisen jakson lopussa on myös KPK, eli kamalan piinaava kysymys, jossa kahdesta huonosta vaihtoehdosta pitää valita toinen tai saa molemmat. Jokunen kysymys on ollut niin paha, että en todellakaan tiedä, kumman olisin valinnut. Jos kaipaa puhtaasti viihteellistä, hauskaa kuunneltavaa, tämä on juuri sitä varten.

Podcastit joita kuuntelen - BMH - Big mamas home by JenniTrue crime podcasteja - BMH - Big mamas home by Jenni

Tuplakääk (Podme)

Tuplakääkin mainoksessa on sanottu, että tämä on Suomen turhin, mutta ehdottomasti viihdyttäväin podcasti. Ja tässä olen ehdottomasti samaa mieltä.  Tuplakääkissä käsitellään nimenomman julkkisjuoruja ja on ihanaa kevyttä viihdettä. Tämä on todellinen hyvän mielen podi. Enniä ja Kirsikkaa on aivan ihana kuunnella viikosta toiseen.

 

Hei baby (Podme)

Tässä on se isoin syy sille, miksi päädyin maksamaan Podmen podcastpalvelusta. Rakastan Vivianin ja Kirsikan rehellistä puhetta vanhemmuudesta ja elämästä ja tällä viimeisellä kaudella myös milfeydestä. Podcast on täydellinen yhdistelmä vertaistukea, huumoria ja ajatuksia elämästä. Olen saanut itse tästä podista aivan äärimmäisen hyviä ajatuksia ja nimenomaan sitä vertaistukea. Niin kahden lapsen vanhemmuuteen, kuin myös sinkkuäitiyteeni. Jälleen kerran lämmin suositus.

 

Tässä nämä olivat. Oliko joukossa joku sinulle tuttu podcast?

-Jenni

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals

LUE MYÖS

Mitä sarjoja olen katsonut viimeaikoina

Viikon parhaat 45/21

Viikon parhaat 46/21

True crime suosikit

Elokuun suosikit: True crime special

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *