Hae
Big mamas home

Prinsessavaatteita POMP de LUXilta

Itseasiassa, kaikki POMPin vaatteet ovat 3-vuotiaani mielestä prinsessavaatteita.

lapset, tytöt, tyttöjen vaatteet, lastenvaatteet, POMP de LUX,
Tervehdys. Toivottavasti teidän pyhänne ovat sujuneet tähän asti hyvin. Minäkin olen onnistunut saamaan itselleni vähän pidemmän viikonlopun, kun vapaisiin yhdistettiin lyhennyksiä. Pyhien työvuorot ovat usein todella rentoja, sillä meidänkin yksikön asiakkaista moni oli lähtenyt viettämään pääsiäistä omien perheidensä luokse ja paikalle jääneet ovat usein pienessä juhlahumussa. 
Tällä kertaa ajattelin puhua teille hieman lastenvaatteista ja kuvituksena on muutama kesää varten tehty vaateostos. 
lapset, tytöt, tyttöjen vaatteet, lastenvaatteet, POMP de LUX,
Reilu kuukausi sitten tutustuin Lauran blogissa ensimmäistä kertaa POMP de LUX-nimiseen lastenvaatemerkkiin. Kyseessä oli minulle täysin uusi tuttavuus ja olin jo tästä maistiaisesta aivan myyty. Lastenvaatteiden ostotottumukseni ovat muuttuneet hieman kuluneen vuoden aikana, mutta kun tarjolla on paljetteja, frillaa ja rusetteja, niin olen edelleen täysin vietävissä. Muutos onkin tapahtunut enemmän siellä toisella puolella. Olen edelleen ketjuliikkeiden kanta-asiakas, mutta olen alkanut ymmärtämään paremmin vaatteiden laadun ja eettisyyden päälle. 
lapset, tytöt, tyttöjen vaatteet, lastenvaatteet, POMP de LUX,
Ihmettelin hetken, miten en ollut löytänyt merkkiä aikaisemmin, vaikka nimi kuulosti hämärästi tutulta. Sitten tulin ajatelleeksi lokeroineeni tämän samaan paikkaan muiden vaatekutsumerkkien kanssa, jotka ovat mahdollisimman kaukana omasta tyylistäni. 
Postauksen lukemisen jälkeen samana iltana tai viimeistään seuraavana päivänä, laitoin viestiä Miljalle, joka on POMPin myyntiedustaja. Kyselin hieman merkistä ja vaatekutsuista, jotka ovat minulle täysin vierasta maaperää. Nuoruudessani äitini piti meillä tupperware- ja aloe-kutsuja, joten kotikutsut ovat käytäntönä minulle tuttuja. En ole kuitenkaan itse osallistunut minkäänlaisiin kutsuihin. Pääsen tutustumaan tähän maailmaan rytinällä, sillä ensi syksyksi minulle on varattuna ensimmäinen oma kotikutsuilta. Viimeistään tässä vaiheessa saan viimeisen kasteeni lattemammana. 
lapset, tytöt, tyttöjen vaatteet, lastenvaatteet, POMP de LUX,
Kun maltoin viimein keskittyä muuhunkin, kun frilloihin ja tyllihelmoihin, löysin POMPista muitakin itseäni miellyttäviä piirteitä. Aivan erityisesti pidän siitä, että mallistoja tehdään joka vuosi ainoastaan kaksi, yksi kevääksi ja yksi syksyksi. Vaatteita tehdään vain rajattu erä ja ne myydään aina loppuun. Eli kun jokin tuote on loppu, sitä ei tule enää lisää. Kun miettii millainen ongelma vaateteollisuuden ylituotanto on, niin tämä on todellakin iso plussa. Merkin ainoa miinus on se, että näitä ihanuuksia ei saa aikuisten koossa. Excuseme, koska tulee aikuisten mallisto? 
Koska en malttanut odottaa syksyyn, jotta pääsisin hypistelemään vaatteita, tein oman tilaukseni netistä käsin. Olin jo hetken etsinyt Little E:lle sopivaa välikausihaalaria ja POMP’in haalarit yllättivät minut positiivisesti kaikilla teknisillä ominaisuuksillaan. Nyt ne ovat olleet käytössä pari viikkoa ja ovat toimineet loistavasti. En voisi olla tyytyväisempi. Haalareiden lisäksi ostin Little E:lle housut, jotka hän nimesi oitis prinsessahousuiksi. (Itseasiassa, kaikki POMPin vaatteet ovat 3-vuotiaani mielestä prinsessavaatteita.) Kesää ajatellen tilasin meille myös kahdet shortsit ja röyhelöhihaisen paidan. Kyllä neidin kelpaa tulevana kesänä ja pikkusiskon sitten tulevina kesinä. Esikoiseni ykkössuosikiksi koko tilauksesta nousi paljettishortsit, joita hän käy ihastelemassa monta kertaa viikosta ja kysyy, joko on riittävän lämmin niille. 
lapset, tytöt, tyttöjen vaatteet, lastenvaatteet, POMP de LUX,
Syksyä ja vaatekutsuja varten täytyy tehdä kunnon listaa siitä, mitä tytöt tarvitsevat. Ennustan, että meillä on kesän shortsi- ja hamekauden jälkeen laatikot täynnä nilkkamittaisia housuja, kun noilla lapsilla on tapa venyä kesällä. Listan kanssa shoppailu ehkäisee niitä heräteostoksia. Ihan kaikkea shoppailua en taida POMPille siirtää, mutta merkin uskollinen kannattaja minusta varmasti tulee. 
Onko vaatekutsut tai POMP teille entuudestaan tuttuja? Mitä vaatekutsuilla kannattaa muuten tarjoilla?

6 kommenttia

 1. Nimetön kirjoitti:

  Kutsuista ei ole kokemusta itselläni, mutta vinkkaan: Pompin sukkahousut on ihan parhaita ikinä – meidän prinsessa on niitä nyt pitänyt muutamassa koossa, ja ikinä eivät ole nukkaantuneet samalla tavoin kuin oikeastaan kaikki muut meillä olleet eri merkeiltä. Ihanan pehmoiset jalassa, ja pysyvät pesusta toiseen siistinä – kunnes kuluvat puhki, mutta tätäkään ei ole ehtinyt tapahtua kuin yksittäiskappaleille.

 2. Jenni S. Big mamas home kirjoitti:

  Hei kiitos mahtavasta vinkistä! Ostan meille ehdoyyoehdot kokeiluun POMPin sukkahousuja.

 3. Helmi kirjoitti:

  Aivan ihania vaatteita olet tytöille löytänyt! Röyhelöshortsit aivan ihanat kesän lämmössä (toivotaan lämmintä ei superhelteistä kesää 🙂 Vaatekutsuista ei mulla ole kokemusta. Mukavaa pääsiäisen jatkoa!

 4. Jenni S. Big mamas home kirjoitti:

  Röyhelöshortsit ovat myös minun suosikkini.
  Minä raportoin niistä vaatekutsuista sitten syssymmällä. Hyviä pyhiä.

 5. Milja kirjoitti:

  Todella kivat setit ? Meillä myös kuorihaalari nuoremmalla ja kuorihousut vanhemmalla olleet todella hyvät käytössä.

 6. Jenni S. Big mamas home kirjoitti:

  Kiitos. Joo, kyllä nuo kuorihaalarit vaikuttaa tosi hyviltä. Innolla odotan sylsyä. ❤

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.