Hae
Big mamas home

Huurteiset syntymäpäivät

Frozen, teemajuhla, lastenjuhla, lastenkutsu, juhlat
Frozen, teemajuhla, lastenjuhla, lastenkutsu, juhlat
Miten järjestää Frozen-synttärit hillityllä teemalla, kun asiakas on tarkka kolmevuotias? Tätä olen pohtinut viimeiset puoli vuotta ja googletellut juhlatarvikeliikkeitä sopivia tarpeita etsien. Frozen on teemana siinä mielessä helppo, että sitä varten löytää kaikenlaista oheistuotetta. Olisi ollut todella yksinkertaista vain ostaa kertakäyttöastiat, servetit, ilmapallot ja muut Annan ja Elsan kuvilla varustettuna. Mutta kun en halunnut järjestää juhlia räikeillä kertakäyttö tarpeilla.
Onnistuin lopulta löytämään sopivan linjan ja voin kertoa, että asianosainen oli myös aivan haltioissaan.
Frozen, teemajuhla, lastenjuhla, lastenkutsu, juhlat

Frozen, teemajuhla, lastenjuhla, lastenkutsu, juhlat
Päivänsankari ei juurikaan itse osallistunut juhlien suunnitteluun, mutta oli innoissaan teemasta. Luulen kuitenkin, että teemavärit olisivat hyvin erilaiset, jos näin olisi ollut. Tällä kertaa mentiin lähinnä valkoisella ja hopealla. Mutta kun kävimme Juhlamaailmassa hakemassa hänelle täytettyä ilmapalloa, vastaus väriin liittyviin kysymyksiin oli aina sama. Pinkki. Meillä pinkki on uusi musta. 
Frozen, teemajuhla, lastenjuhla, lastenkutsu, juhlat
En ole kummoinen askartelija, jonka vuoksi täydensimme pom pom-kokoelmaamme Pikku Vaniljan valikoimista. Koristeiden väri oli valkoinen, koska lumi ja nämä tulee olemaan helppoa kierrättää muihinkin juhliin. Pikku Vaniljasta tilasimme myös hopeiset pahvimukit, sekä glitterkynttilän. Joka oli muuten hitti kolmevuotiaan mielestä. Hän on keronut nyt kaikille, että hänen kakussaan oli glitterkynttilä. 
Meidän Frozen servetit, jotka eivät ole ihan siitä perinteisimmästä päästä, löytyivät Ullan Unelmasta. Ne ovat niin kauniit, että nappasin yhden talteen ja laitoin kehyksiin. Esikoinen on aivan onnessaan uudesta ”Anna ja Elsa-taulustaan”. 
Frozen, teemajuhla, lastenjuhla, lastenkutsu, juhlat

Frozen, teemajuhla, lastenjuhla, lastenkutsu, juhlat
Tarjoilussa menin myös aika helpolla, koska olen tunnustanut tietyn uusavuttomuuteni. Tein jäätelökakun, joka sopi hyvin huurteiseen teemaan ja iskin koristeeksi Olaf-lumiukon. Tämäkin upposi hyvin pieneen päivänsankatiin. Juomapuolella meillä oli kaakaobaari. Lämmitin hellalla kaakaota ja kukin sain annostella omaan kuppiinsa valitsemiaan lisukkeita. Meillä oli strösseleitä, vaahtokarkkeja, suklaakastiketta ja kermavaahtoa. Myös aikuiset pitivät tästä pienestä ohjelmanumerosta, eivätkä lapset olleet ainoita kaakaomukit kourassa.Toki aikuisille oli tarjolla myös teetä ja kahvia. 
Frozen, teemajuhla, lastenjuhla, lastenkutsu, juhlat
Frozen, teemajuhla, lastenjuhla, lastenkutsu, juhlat
Nyt meidän kummakin tytön juhlat on juhlittu. Ensi vuonna uudestaan. Saa nähdä mitä ensi vuonna tulee, kun Little E:n mielipiteet vahvistuvat päivä päivältä. Saa nähdä onko teemana silloin Ryhmä Hau. 

Nyt on kuitenkin aika keskittyä jouluun, sekä uuteen vuoteen. Kiitos kaikista onnitteluista, joita olemme saaneet. Välitän onnittelut eteenpäin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.