Hae
Big mamas home

4X parasta juttua juuri nyt & blogin uudet tuulet

Hei ja kiitos kaikille niille, jotka kertoivat tavalla tai toisella mielipiteensä blogin muutoksista. Lähes yksimielisesti olitte sitä mieltä, että tietyt postauspäivät olisivat hyvä juttu. Niinpä jatkossa, blogissa ilmestyy postauksia säännöllisesti maanantaina, keskiviikkona ja lauantaina. Pyrin ajastamaan ne heti aamulle, jotta ne ovat koko päivän teidän luettavissanne. Mutta kuten tiedätte, elämä saattaa välillä tulla väliin. Tavoitteena on kuitenkin se, että postaus päivinä teillä olisi lukemista heti aamusta. Miltä tämä kuulostaa? 
Blogin uuden tulemisen kunniaksi päätin listata muutaman parhaan jutun juuri nyt. 
neilikka, maria veitola, Elle, koti, arki, parhaita,

Kukat, neilikat, koti, kevät, parhaat,
Illat lasten kanssa… 
Olen huomannut, että minulla tulee todella nopeasti ikävä tyttöjä, jos teen useamman iltavuoron putkeen. Nautin ajasta tyttöjen kanssa ja kun olen illat töissä, mietin jäänkö jostain tärkeästä paitsi. Kun tulen illalla kotiin, haluaisin napata lapset syliin ja halia, sekä pussata heitä loppu illan. Tulen kuitenkin töistä sen verran myöhään, että kumpikin on jo nukkumassa. Tämä vain pahentaa ikävää. Joten rakastan iltoja aamuvuoron jälkeen, kun saan olla tyttöjen kanssa. 
Lenkkarikauden avaus… 
Olen jo viikon verran kulkenut sitkeästi Niken lenkkareissani. Kaikkein kamalimmalla ilmalla olen vetänyt jalkoihini nilkkurit, mutta muuten olen käyttänyt Nikeja. Viime postauksessa oli myös kuva, jossa olen ulkona nahkatakissa. Kevät tulee! 
Kukat, neilikat, koti, kevät, parhaat,

Kukat, neilikat, koti, kevät, parhaat,

Kukat, neilikat, koti, kevät, parhaat,
Podcastin suunnittelu… 
Paljastin, että tulemme tekemään Erikan kanssa yhteisen podcastin. Suunnitelmat ovat jo vauhdissa ja eiköhän me kohta päästä äänittämään ensimmäistä kautta. Saas nähdä mitä siitä tulee. Tullaan varmasti tekemään ensimmäinen kausi todella tiiviissä tahdissa, jotta ehditään tekemään sitten muutakin kuin pelkkää podcastia. Olen joka tapauksessa todella innoissani tästä. Yksi isoista haaveistani on toteutumassa ja parasta tässä on, että saan tehdä sen Erikan kanssa. Tiuhti ja Viuhti making podcast. 
Työkaverit… 
Kun aloitin uudessa työpaikassani, kerroin odottavani eniten sitä, että saan työkavereita. Avustajana ei ollut juuri niitä, joiden kanssa olisi voinut jakaa hyvät ja huonot päivät. Tämä on ollut ihan kaiken odottamisen arvoista. Meillä on aivan loistava työyhteisö, joka auttaa jaksamaan rankkojakin päiviä. 
Tässä oli muutamia tämän hetken parhaita juttuja. Toivottavasti piditte. Seuraava postaus ilmestyykin sitten maanantaina.


2 kommenttia

  1. Helmi kirjoitti:

    Uusi postaustahti vaikuttaa hyvältä ja kiva kun etukäteen tietää milloin postaukset tulevat. Mahtavaa, että työkaverit kivoja niin tärkeä osa työssä viihtymiseen. Kevät ja lenkkarit on todellakin täällä:)

  2. Jenni S. Big mamas home kirjoitti:

    Kiva kuulla, että idea saa kannatusta. ❤ Uskon, että tämä selkeyttää paljon. Niin omaa kirjoittamista, kuin lukijoiden mukavuutta.

    Kyllä. Hyvät työkaverit tekevät paljon ja i'm in love.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.