Hae
Big mamas home

Karanteenin kotiasuja

En allekirjoita resuisia kotivaatteita. Kotivaatteissa täytyy olla mukava olla, mutta minulla ne ovat pääsääntöisesti siistit ja ehjät. Kyllä, minultakin löytyy pari kaihtunutta, maailman mukavinta t-paitaa, mutta niitä on tosiaan ehkä juuri se kaksi. Henkilökohtaisesti en halua tuntea oloani nuhjuiseksi tai resuiseksi edes kotona.

Osittain juuri sen vuoksi olen ihastunut KappAhlin loungewear mallisto Kay Dayhin, joka sisältää nimen omaan kauniita kotivaatteita. Minulla on useampi vaate tästä mallistosta.

LUE MYÖS: Tavallista arkea & syksyn käytetyin asu

Big mamas home by Jenni S. Karanteenin kotiasuja

Karanteenin aikana olen käyttänyt lähinnä kotivaatteita ja ajatteli nyt esitellä teille, millaisissa vaatteissa hengailen kotona.

Big mamas home by Jenni S. Karanteenin kotiasuja

Ensimmäiseen settiin kuuluu mustan pitsitopin lisäksi Kay Day-malliston neule ja neulehousut. Sekä tietysti Zalandolta tilaamani pörrötossut. Neulehousut ovat suhteellisen tuore hankinta ja aivan ihanat. Käytän kotona paljon napakoita urheilulegginssejä, mutta nämä housut ovat olleet hyvä lisäys niiden rinnalle. Tämä asu on aivan äärimmäisen mukava ja sopii nimenomaan sellaiseen rentoon kotona olemiseen.

Big mamas home by Jenni S. Karanteenin kotiasuja

Big mamas home by Jenni S. Karanteenin kotiasuja

 

Toppi H&M
Neulepusero KAPP AHL (Kay day) 
Neulehousut KAPP AHL (Kay day) 
 

Big mamas home by Jenni S. Karanteenin kotiasuja

LUE MYÖS: Maanantai

Toinen setti on perus farkut ja t-paita. Minä tunnen oloni mukavaksi myös farkuissa ja näin ollen myös ne toimivat minulla kotiasuna. Tämä on siitä helppo, että kauppaan tai muuten ulos lähtiessä ei tarvitse vaihtaa mitään. Sen kun pukee vähän enemmän päälle.

Big mamas home by Jenni S. Karanteenin kotiasuja

Big mamas home by Jenni S. Karanteenin kotiasuja

T-paita LINDEX

Farkut H&M

Näitä vaatteita yhdistän toisiinsa ja urheilulegginssien kanssa. Siinä onkin jo varsin kattava garderobi kotivaatteita. Parasta on, että esimerkiksi Kay Dayn neulepurseroita voi käyttää muutenkin, kuin vain kotona.

 

LUE MYÖS:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.