Hae
Big mamas home

Maaliskuun koottuja

Tässä lyhyesti mennyt, hyvin poikkeuksellinen maaliskuu.

Big mamas home by Jenni S. Maaliskuu koottuja

Poikkeustila.

Tilanne, johon kukaan meistä ei vielä helmikuussa uskonut. Helmikuussa koko koronavirus tuntui hyvin kaukaiselta, mutta niin se vain rantautui meillekin. Omaa elämää poikkeustila on muuttanut melko vähän. Meillä arki pyörii kutakuinkin samalla tavalla kuin ennenkin. Vien lapset hoitoon ja käyn töissä. Vapaa-ajan menot ovat kuitenkin muuttuneet radikaalisti. Ja kaupassa käydään mahdollisimman harvoin.

Big mamas home by Jenni S. Maaliskuu koottuja

Tapaamissopimuksen laatiminen.

Tapaamissopimusta me ollaan rakennettu kuin Iisakin kirkkoa konsanaan. Tytöillä alkaa huhtikuun alussa pyöriä vuoroasuminen ja ollaan kumpikin haluttu, että meidän sopiumus on mahdollisimman kattava ja tasapuolinen. Tähän ollaan saatu onneksi ammattilaisten apua ja näkemystä, jotta vuoroasuminen olisi mahdollisimman lapsilähtöistä.

Big mamas home by Jenni S. Maaliskuu koottuja

Auringon lämpö.

Koronasta huolimatta, kevät tulee kohisten. Aurinko lämmittää jo ihan selkeästi ja minä olen jo ehtinyt korkkaamaan nahkatakkikauden. Toki, maaliskuu on ollut sen verran kylmä, että olen pystynyt käyttämään nahkatakkia vain kerran. Mutta kausi on korkattu ja kevät tulee kaikesta huolimatta. Aika ei ole pysähtynyt, vaikka moni asia onkin. Olisiko tämä se kevät, kun viimein hankin itselleni trenssitakin?

Big mamas home by Jenni S. Maaliskuu koottuja

Koti-illat.

Nautin kotona olemisesta yhä vain enemmän. Kun olen saanut tytöt nukkumaan, keitän teetä ja katson suosikki sarjojani. Koti tuntuu kodilta. Sen puolesta tämä poikkeustila sopii minulle. Kun viihtyy kotona, siellä pysyminen on helppoa.

Big mamas home by Jenni S. Maaliskuu koottuja

Kaappien siivous.

Exän muutto käynnisti projektin, joka on tehnyt tuloaan jo hyvän aikaa. Olen alkanut järjestelemään kaappeja yksi kerrallaan. Nautin kaappien siivoamisesta ja siitä, että saan itse päättää siitä, mitä säästän ja mitä en. En juurikaan kiinny tavaroihin ja pistän todella herkästi eteenpäin asiat, jotka eivät tuota iloa.

Siinä ne tärkeimmät tällä kertaa. Miten te voitte tämän kaiken keskellä?

2 kommenttia

  1. Nimetön kirjoitti:

    Mitä suosikkisarjoja sinulla on. Kiitos kivasta blogista ❤️

  2. Jenni S. Big mamas home kirjoitti:

    Katson paljon rikossarjoja. Tää on juttu mikä on tullut näin kolmekymppisenä. All tine favorite on Bones, joka löytyy nykyään Viaplaylta. Sitten Netflixissä tykkään tosi paljon Uudesta Sherlockista, Breakout Kingsistä ja Blacklististä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.