Hae
Big mamas home

Testasin kolme eri seerumia!

*Sisältää mainoslinkkejä

*Postaus sisältää saatuja tuotteita.

Nyt olisi vuorossa tuote testauksen tuloksia. Olen saanut testiin kolme seerumia ja tässä niitä testailtuani, haluan jakaa teille tulokset. Seerumit ovat Lumenelta, The Body Shopilta ja Laveralta. Näistä Lumene ja The Body Shop ovat minulle entuudestaan tuttuja ja rakkaita brändejä. Laveran olen tiennyt nimeltä ja tiedän sen olevan luonnonkosmetiikkabrändi.

Lumene on ollut kestosuosikkini jo ihan teini-ikäisestä asti. Sen tuotteisiin palaan aina uudelleen ja uudelleen, varsinkin meikkien puolelta. The Body Shop on taas suosikki sieltä teini-iältä asti, mutta jonka pariin olen löytänyt uudelleen ihan tässä vuoden sisään. Vannon esimerkiksi The Body Shopin Body buttereiden* nimeen. Ne auttavat omaa talvikuivaa ihoani niin paljon.

Nämä seerumit ovat hieman eri hintaluokkaa toisiinsa verrattuina, mutta yksikään ei ole sieltä kaikkein edullisimmasta päästä. Kaikki ovat kuitenkin suht riittoisia, eli sen puolesta rahalle tulee kyllä vastinetta. Mennään nyt kuitenkin näihin seerumeihin.

Lavera Hydro refresh serum*

saatu

Hinta 27,90 €

Ensimmäiseksi Laveran Hydro Refresh seerumi. Seerumi sisältää hyaluroni happoa. Koostumus on aavistuksen kermainen. Tämä levittyy iholle hyvin ja imeytyy nopeasti,. Pari painallusta riittää koko kasvoille. Seerumi lupaa kosteutusta ja sen se kyllä tekee. Se imeytyy oikeasti ihoon, eikä iholle jää sellaista mähmäistä, rullaantuvaa kerrosta. Tämä on todella hyvä sellaiseen jokapäiväiseen käyttöön. Tässä hinta/laatu-suhde on aika hyvä. Suosittelen.

Arvosana: 4/5

Lumene Nordic-C Triple Glow Radiance Elixir*

saatu

Hinta 49,90 €

Vuorossa on Lumene Valo-sarjan seerumi. Kyseessä on tehokas antioksidanttiseerumi, jonka luvattan heleyttävän ja kirkastavan ihoa. Tässä koostumus on kevyt ja sellainen, jollaiseksi seerumit yleensä mielletään. Tämän pitäisi häivyttää myös ensimmäisiä ikääntymisen merkkejä. Seerumi imeytyy hyvin. Iho jää sellaiseksi ihanaksi, todella kosteutetun tuntuiseksi. Hinta on omalla mittapuullani aika kova. Hyviä seerumeita saa edullisemmin. Mutta esimerkiksi jonkin tarjouksen kanssa ostaisin tätä ehdottomasti uudestaan.

Arvosana: 4/5

Edelweiss Daily Serum Concentrate*

saatu

Hinta 23,03 €

Tämän tuotteen nimi on ollut aiemmin Drops of Youth ja tämä on yksi The Body Shopin bestsellereitä. Nyt testattuani tätä ymmärrän hyvin, miksi tämä on yksi myydyimpiä tuotteita. Tämä sisältää alppitähtiuutetta ja 99% luonnollisia ainesosia. Koostumukseltaan tämä on kevyttä ja imeytyy nopeasti. Ei jää iholle sellaiseksi lähmäiseksi, rullaavaksi kerrokseksi vaan oikeasti imeytyy. Iho tuntuu ravitulta ja hyvältä tämän käytön jälkeen. Tämä suojaa ihoa myös epäpuhtauksilta sen lisäksi, että ravitsee ja kosteuttaa. Tämä on tuote, jonka pariin palaan ihan varmasti. Tässä hinta/laatu-suhde on myös erinomainen. Suosittelen lämpimästi testaamaan.

Arvosana: 5/5

Kaikki testatut seerumit miellyttivät, kuten postauksesta näkyy. Lumene sai miinuspisteen lähinnä muita korkeammasta hinnasta ennemmin, kuin tuotteesta itsestään. Pidätkö tällaisista postauksista? Minulla olisi tiedossa muutama muukin arvostelu, jos kiinnostaa.

-Jenni

 

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals / @plustyylit

TILAA UUTISKIRJE!

LUE MYÖS

Täydellinen punainen huulipuna

Kerrostettu polkkatukka ja suosikki hiustenhoitotuotteet

Ihonhoitoni tärkein tavoite: Kosteutus

Hemmottele ihoasi uudella Luscious Lychee tuotesarjalla

Vegaaniset Flaer meikkisiveltimet

3 kommenttia

  1. NK kirjoitti:

    Kiva postaus! Ja minusta myös hintanäkökohta on tosi tärkeä! En ole valmis laittamaan ihonhoitoon hurjia summia. Seerumien käyttäjänä olen laiska (liian laiska, tunnustan). Tavallisesti laitan puhdistuksen jälkeen vain voidetta (plus aamulla meikin). Miellän seerumien imeyttämisen ihoon ennen voidetta jotenkin työlääksi ja hitaaksi, siitä kai se laiskuus tulee. Aamuisin on kiire ja iltaisin väsymys. Ehkä nyt pitää ryhdistäytyä ja kokeilla tuota Body Shopin seerumia, se kiinnostaa eniten. 🙂

    • Jenni - BMH kirjoitti:

      Kiitos kommentista ja palautteesta. Monille se hinta on kynnyskysymys. Ja ilman seerumia varmasti pärjää! Sanoisin, että kosteuttava kasvovesi ja joku hyvä voide on jo todella hyvä alku ihonhoidolle.

  2. Milla / https://www.moonshapedlittlebox.fi/ kirjoitti:

    Mukava oli lukea arvio tuosta Body Shopin seerumista, kun itsellä on kokemusta kuorinnasta ja kasvonaamioista. Suosin kuitenkin luonnonkosmetiikkaa omassa käytössäni ja Laveran seerumit ovat myös tuttuja! Laveran seerumeista ja seerumiampulleista olen tykännyt todella paljon, hinta- laatusuhde on erinomainen. 😊 Seerumin pitää olla riittoisa ja sopivan hintainen. En itse laittaisi esimerkiksi 50€ kuukaudessa pelkkään seerumiin tai kasvovoiteeseen. 🤔

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *