Hae
Big mamas home

Deittailutarinat: Mies, jota en uskonut tapaavani

Jatkan nyt Deittailutarinat -postaussarjaa uudella treffitarinalla. Tämä tarina on melko tuore tapaus ja on tapahtunut syksyllä 2021. Olin tavannut kyseisen miehen myös Tinderissä ja takana oli kuukausia sellaista säännöllisen epäsäännöllistä, tuttavallista viestintää. Koin monella tapaa, että viestittelymme oli enemmän sellaisella kaverillisella tasolla, kuin varsinaisen orastavan ihastumisen tasolla. Eräänä kuvauspäivänä ehdinkin sanoa Katrille, että en usko tapaavani miestä ollenkaan, koska olemme viestitelleet niin kauan ja puhetta tapaamisesta on ollut vain kerran mutta mitään ei ole tapahtunut. Uskon, että jos miehellä on halu tavata, se kyllä järjestyy vaikka mikä olisi.

Viestittelimme miehen kanssa tänä samaisena päivänä, kun olin puhunut asiasta Katrille. Yhdessä viestissä sanoin lähteväni käymään kaupassa, johon hän vastasi pyytämällä minua tuomaan hänelle salmiakkia. Tästä keskustelu sitten jatkui niin, että kehotin häntä tulemaan hakemaan salmiakit minun luotani, jos niitä hänelle ostan. Siinä samassa meillä oli treffit sovittuna samalle illalle minun luokseni.

Deittailutarinat - Mies jota en uskonut tapaavani - BMH - Big mamas home by Jenni

Minua jopa vähän huvitti tilanteen saama käänne. Olin kuitenkin loppuun asti hyvin epäluuloinen siitä, tuleeko mies, vaikka olikin luvannut. Ei olisi ensimmäinen ohareiden tekijä. Koska treffit oli sovittu niin myöhäisiksi, en jaksanut ehostaa itseäni sen enempää. Pidin huolen siitä, että minulla oli siistit, mutta mukavat vaatteet päällä. Harjasin hiukset ja kietaisin ne crunchiella nutturalle. En kuitenkaan meikannut. Minuahan ei siis häiritse olla treffikumppanieni edessä ilman meikkiä. Jos meikittömyyteni heitä häiritsee, niin se on heidän ongelmansa.

Deittailu pluskokoisena - BMH - Big mamas home by Jenni

Epäilyksistäni huolimatta mies saapui silloin, kun olimme sopineet. Asetuimme olohuoneeseen syömään salmiakkeja, jotka olin ostanut ja katsomaan Bonesia. Juttelimme telkkarin katsomisen ohessa niitä näitä. Hän ei ollut aikaisemmin katsonut Bonesia, joten pystyin selostamaan hänelle hieman sarjaa ja kertomaan, miksi se on ehdottomasti oma suosikkini. Miehen seurassa oli mukavaa ja luontevaa olla. Me myös lähennyimme sohvalla istuessamme ja halailimme, sekä silittelimme toisiamme. Toisen aikuisen ihmisen läheisyys tuntui äärimmäisen hyvältä.

Lopulta maltoimme hyvästellä ja mies lähti kotiinsa. Minulle jäi illasta tosi miellyttävä ja rauhallinen olo. Lähetin hänelle vielä ennen nukkumaan menoa viestiä ja kiitin häntä käynnistä.

-Jenni

KUVAT: Katri Konderla / EDITOINTI: Minä

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals

LUE MYÖS

Parisuhdetta etsivällä naisella ei saisi olla seksisuhdetta

Yksi mätä omena

Deittailu pluskokoisena

Deittailutarinat: Ensimmäiset treffit eron jälkeen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.