Hae
Big mamas home

Maiharit ja toppatakki

Mun pesti tartunnanjäljittäjänä päättyi viime viikon lopulla. Vähän harmittaa, mutta tiesin alun alkaenkin, että kyseessä on vain lyhyt pesti. Nyt keskityn taas 100% kouluun ja siinä sivussa tähän someen. Kotihoidon harjoittelu kolkuttelee aivan nurkan takana, joten kovin kauaa tässä ei pääse löysäilemään. Tämä viikko on myös todella tiivistä tehtävien tekoa, sillä minulla on jotain tehtäviä rästissä ennen harjoittelua.

Ihan rehellisesti, minua vähän jännittää jaksaminen, sillä koronan jälkioireet eivät ole vielä hellittäneet. Työpäivät tuntuivat välillä raskailta jo puhelintyössä, joten mitä se olisi hektisessä kotihoidossa. Sen lisäksi en ole myöskään päässyt eroon sydämentykytyksistäkään. Mutta tämän näkee sitten, kun harjoittelu alkaa.

Täytyy myös asap selvittää, milloin AMK-koulujen yhteishaku on, että se ei mene sivu suun.

XL muoti - BMH - Big mamas home by Jenni Pluskokoisten muoti - BMH - Big mamas home by Jenni Maiharit ja liehuke - BMH - Big mamas home by Jenni Pluskokoisten muoti - BMH - Big mamas home by Jenni

Toppatakki

Minulla on ensimmäistä kertaa vuosiin toppatakki ja nyt en voi muuta kuin miettiä, miten olen selvinnyt nämä vuodet ilman. Vaikka esimerkiksi teddytakkini on ihana ja riittävä, niin pakkasiin toppatakki on kyllä ihan ehdoton. Tämä on H&M:n toppatakki, jonka löysin tammikuun alennusmyynnistä todella hyvään hintaan. Tykkään siitä, että tämä päättyy vähän polven yläpuolelle. Minulle tämä pituus on oikein hyvä. En edes haaveile mistään makuupussitakista.

Toppatakki - BMH - Big mamas home by Jenni Maiharit ja liehuke - BMH - Big mamas home by Jenni Maiharit ja liehuke - BMH - Big mamas home by Jenni Maiharit ja liehuke - BMH - Big mamas home by Jenni

Kuvissa näkyvät maiharit ovat niin ikään myös alelöytö. Olen etsinyt täydellisiä maihareita joku kolme vuotta. Oma toive oli, että maihareissa olisi joku kiva juju. Että ne eivät olisi ihan sellaiset perusmustat. Bongasin nämä kyseiset maiharit jo joulukuussa New Lookilta ja tykästyin niihin. Pidän todella paljon noista kultaisista yksityiskohdista Itselleni tuttuun tapaan en ostanut niitä ihan heti ja hyvä niin. Ne tulivat nimittäin tässä tammikuussa alennukseen. Teimme Katrin kanssa yhteistilauksen, jolloin selvisimme siitä ilman postikuluja.

Nämä ovat todella kivat ja menevät ongelmitta ”siroon” 41 jalkaani.

Nämä ovat ensimmäiset kengät varmaan viiteen vuoteen, jotka ostin uutena. 😀 Ostan yleensä kengät käytettynä Zadaasta.

Maiharit ja liehuke - BMH - Big mamas home by Jenni XL muoti - BMH - Big mamas home by Jenni Pluskokoisten muoti - BMH - Big mamas home by Jenni

 

Päivän asu

Toppatakki H&M (2022)

Neuleliivi H&M (2021)

Liehuva paita SHEIN (2022)

Nahkapöksyt H&M (2018)

Kengät NEW LOOK (2022)

Korvakorut CORUU saatu* (2022)

Toppatakki - BMH - Big mamas home by JenniPluskokoisten muoti - BMH - Big mamas home by Jenni Pluskokoisten muoti - BMH - Big mamas home by Jenni XL muoti - BMH - Big mamas home by Jenni

-Jenni

 

KUVAT: Katri Konderla / EDITOINTI: Minä

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals

LUE MYÖS

Ensitreffien asu

Kylmän päivän asu ja hieman alkuvuoden kuulumisia

Paljettihame

Neuleliivi ja kukkamekko

Yksi kommentti

 1. H kirjoitti:

  Ihanat kengät.
  Tuli mieleen, että jos tykkäät puhelintyöstä, niin ootko koskaan miettinyt työtä hoitajapuhelinpalveluissa?
  Yksityisellä puolella on myös sellaisia hoitoalan työpaikkoja, joissa työ tehdään call centerin tiloissa tai jopa etänä kotoa. Työ on hoidon tarpeen arviota, hoito-ohjeiden antamista, ajanvarausta, sairaslomien kirjoittamista, labratulosten läpikäyntiä, kaikenlaista neuvontaa ja ohjausta.
  Lähihoitajana voit työllistyä myös lääkärikeskuksen vastaanottotiskille palveluneuvojana, jolloin työ on lähinnä toimistotyötä, jonkin verran voi olla myös lääkäreiden avustamista toimenpiteissä jne.
  Nykyään tosiaan terveydenhuollossakin on uudenlaisia tapoja työllistyä. Itse työskentelen yksityisessä lääkärikeskuksessa työterveyshuollossa. Ammatiltani olen terveydenhoitaja.
  Oletko miettinyt esim.terveydenhoitajaopintoja vai jotain ihan uutta alaa?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *