Hae
Big mamas home

Treffeillä

Me oltiin Toten kanssa tiistaina treffeillä. Mikä oli aivan ihanaa. Meidän treffimme sisälsivät tällä kertaa myös plus onen, jonka kanssa piti viettää tovi myös ravintolan leikkipaikalla. Siitä huolimatta meidän treffit olivat erinomaiset.

Totella oli siis vapaapäivä ja meillä oli myös yhden lapsen viikko, joten päätettiin lähteä pienille päivädeiteille. On ihanaa, että meidän tämän hetkinen elämäntilanne mahdollistaa tällaisen, joten otetaan tästä ilo irti nyt kun voidaan.

Me käytiin raskausaikana läpi aika vaikeitakin hetkiä. Olin todella sisään päin kääntynyt ja stressaantuntu. Selkeästi raskaana olo toimi triggerinä vanhoille traumoille, joita en siinä samassa tilanteessa osannut käsitellä. Vaikka järkeilin olevani ihan eri elämäntilanteessa, minulla oli silti sellainen yksin selviämisen ja pärjäämisen meininki koko raskaudessa. Näistä syistä on ihanaa, että ollaan lyödetty uudelleen yhteys toisiimme. Nämä jutut eivät ole mitään itsestään selvyyksiä.

Joten jo tästä syystä kannattaa lähteä treffeille vahvistamaan sitä yhteyttä.

Sushista pizzaan

Meidän alkuperäinen suunnitelma oli mennä testaamaan Oishi 18 ravintola. Rakastetaan kumpikin aasialaista ruokaa ja tämä on ollut kummankin testilistalla. Ongelma tuli ravintolassa, kun tavattiin, että melkein kaikissa susheissa oli merilevää. Ravintolakokemus olisi jäänyt omalta osaltani melko laihaksi. Imettäessä merilevä on nimittäin kiellettyjen ruokien listalla jodipitoisuuksien vuoksi. Päädyttiin siis siirtämään tämä kokemus myöhemmäksi.

Oltiin Katajannokalla ja äärimmäisen nälkäisiä tässä vaiheessa. Bongattiin lähistöltä Via Tribunali, josta itselläni on aiempaa kokemusta ja vaihdettiin ravintola lennosta.

Totelle Via Tribunali ei ollut entuudestaan tuttu, mutta ilmeisesti hän vaikuttui paikasta. Ravintola on todella miellyttävän näköinen ja ruoka on hyvää. Tämä ravintola ei todellakaan ole mikään kebabbila. Vauva testasi ja antoi hyväksynnän ravintolan leikkipaikalle. Lempi lelu oli lopulta kannellinen roskis. Me Oótettiin ruuaksi pizzat ja jälkiruuaksi oikein kelvolliset tiramisut. Vauva nukahti jossain vaiheessa päiväunille ja tarjosi meille hetken kahdestaan.

Käveltiin ravintolalta metrolle, nautittiin auringon paisteesta, lämmöstä ja Helsingistä. Päivä tuntui täydelliseltä. Sen lisäksi olen miettinyt sitä, että viimein ekän sellaista elämää, josta olen haaveillut. Minulla on kumppani, joka nauttii retkistä ja yhdessä tekemisestä yhtä paljon kuin minä. Tai ehkä jopa enemmän. Hän nimittäin jaksaa keksiä sitä yhteistä tekemistä ja patistaa myös minua liikkelle. Minä kun introverttina voisin välillä skipata juttuja ihan vain, jotta voisin olla kotona. Pieni patistus on aika ajoin ihan tervetullutta.

Oli ihanaa olla treffeillä. Myös meidän pienen avecin kanssa. Ehkä me seuraavalla kerralla ollaan liikkeellä kahdestaan. Meillä on käyttämättä vielä baby showereilla lahjaksi saatu ravintolalahjakortti, joka pitäisi käyttää.

-Jenni

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals / @plustyylit

LUE MYÖS

Aion ajatella 21 päivää seksiä

Makuuhuoneen uusi matto

Viime aikojen arkisia kuulumisia

Kihlat ja sormuksen tarina

Seksi raskauden ja synnytyksen jälkeen

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *