Hae
Big mamas home

Terapian tarpeessa-podcast: 11. Menkat, mensut, hillopäivät, Täti punainen

Meidän podcast oli viime viikolla tauolla, kun me työstettiin Erikan kanssa meidän podin brändi-ilmettä. Silloin aikanaan, kun aloitettiin podcast, meillä oli kiire vaan saada jaksoja ulos, joten kaikki muu tehtiin vähän hätäpäissä. Nyt alettiin siitten miettiä, että olisi kiva, jos meidän somemateriaali olisi yhtenäistä ja viimeisteltyä. Mutta voin kertoa, että väripaletinkin miettiminen on ollut haastavaa. Ymmärrän täysin, miksi niin moni käyttää tähän varten ammattilaisia. Täysi respect kaikille teille, jotka teette tätä työksenne.

Big mamas home by Jenni S. Terapian tarpeessa-podcast: 11. Menkat, mensut, hillopäivät, Täti punainen

Tällä kertaa me puhutaan Erikan kanssa menkoista. Tarjolla olisi siis vertaistuellista keskustelua aiheesta, joka koskettaa lähes jokaista naista tässä maailmassa. Päädyttiin puhumaan tästä osittain siksi, että vaikka kyseessä on maailman luonnollisin asia, silti se on edelleen tabu. Tämä oli taas sellainen aihe, josta puhuminen vähän mietitytti myös intiimiyden vuoksi, mutta lopulta juttu luisti luonnostaan.

Big mamas home by Jenni S. Terapian tarpeessa-podcast: 11. Menkat, mensut, hillopäivät, Täti punainen

Meidän Terapian tarpeessa-podia voi seurata Acastissa, Spotifyssa ja Soundcloudissa. Meidän podia voi seurata myös Instagramissa @terapian_tarpeessa ja meille voi lähettää sähköpostia osoitteeseen terapiantarpeessa@outlook.com. Kivoja kuunteluhetkiä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.