Hae
Big mamas home

Täysi kalenteri

koti, olohuone, kukat,
Nyt tulee pitkästä aikaa oikeasti ajankohtaisia kuulumisia. Nykyään suurin osa postauksista on ennakoituja ja ajastettuja, jotta saisin pidettyä julkaisurytmini. Nyt keskiviikko pääsi kuitenkin yllättämään totaalisesti. Vaikka minulla on aina varastossa sellaisia semivalmiita postauksia, joita olen kirjoittanut varastoon juuri tällaisia päiviä varten, mikään niistä ei puhutellut riittävästi. Niinpä päätin kirjoittaa pikaisesti ihan vain kuulumisia. 
Kun tulin eilen illalla töistä kotiin, mieheni lähti yötöihin. Hän oli saanut aikaisemmin illalla videoviestin, jossa työkaveri moppasi lainehtivaa lattiaa yhteisellä työmaalla. Melkein valmiilla työmaalla oli putki pettänyt. Minä jäin sitten yksin kotiin, kun tytöt tuhisivat kumpikin jo sängyissään. 

Nyt minulla on kaksi vapaapäivää, joista molemmat ovat täynnä ohjelmaa kuin Turusen pyssyt. Olen tänään ehtinyt jo käydä postissa, metsästämässä taulukoukkuja ympäri Itä-Helsinkiä ja valmistellut yhtä yhteistyöprojektia. Olen tästä lähdössä vielä hakemaan yhtä pakettia Itiksestä, instakirppari löytöjä jostain päin pääkaupunkiseutua ja illaksi menen vielä Makeaan Kevin Murphy iltaan. Makea on mieletön kampaamo/kauneussalonki tässä omilla hoodeillani. Huomenna aika kuluu todennäköisesti enimmäkseen blogijuttujen parissa. Kirjoittaen, valokuvaten ja siivoten. Suunniteltiin myös lasten kanssa retkeä kirsikkapuistoon. Eli tekemistä on. Päivittelin joskus työkaverini kahta työtä ja mahdotonta kalenteria, todeten etten ole yhtään sen parempi. Minulla on päivätyö, blogi, pienet lapset ja parisuhde. Lepopäiviä on harvassa, mutta niistä osaa onneksi nauttia ihan eri tavalla, kun sellainen lopulta tulee. 
Tavoitteena olisi se, että saan äitienpäivänä ihan vain olla ja nauttia tytöistä (ja nukkua piiiiiitkään). 
Huomenna tulee myös uusi the Floral Societyn kukkalähetys. Varmistin, että saan äitienpäiväkukkia edes itseltäni, jos en keltään muulta. Olen kyllä taas esittänyt toiselle puoliskolleni vienon toiveen siitä, jos edes kukkia saisi äitienpäivän kunniaksi. Kuvissa on neilikoita yhdestä kimpusta, joka on ollut tähän mennessä suosikkini. 

Toivon, että tuolla olisi ehtinyt edes vähän lämpenemään ennen, kuin lähden taas ulos. Taulukoukkuja metsästäessä oli vielä ihan kylmä. 
Toivottavasti teidän viikko on mennyt kivasti. Seuraavalla kerralla jotain asiapitoisempaa postausta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.