Hae
Big mamas home

Terapian tarpeessa-podcast: 12. Koronakotoilua, heppapelejä ja viinistreameja

Ihanaa perjantai-iltaa! Meillä oli tänään lasten kanssa elokuvailta. Nautittiin siitä, että saadaan olla yhdessä ilman kiirettä, eikä seuraavana aamuna ole aikaista herätystä. Tällaista tilannetta ei ole ollut meillä kahteen viikkoon, joten sitä täytyy arvostaa. Tämä vuorovanhemmuus on jotain, mitä minun täytyy opetella toden teolla. Mutta tänään kaikki on ollut juuri niin kuin pitääkin.

Big mamas home by Jenni S. Terapian tarpeessa-podcast: 12. Koronakotoilua, heppapelejä ja viinistreameja

Tänään ilmestyi myös uusi jakso meidän Terapian tarpeessa-podcastia. Jakso on järjestyksessään kahdestoista ja ensimmäinen, joka me ollaan äänitetty etänä. Ollaan vältelty toistemme näkemistä, joten äänittäminen meinasi muodostua ongelmaksi. Onneksi löydettiin riittävän yksinkertainen keino etä-äänittää. Eli me pysymme taajuuksilla koronasta huolimatta.

Tässä jaksossa puhumme siitä itsestään, eli koronasta. Tai tarkemmin koronakotoilusta ja siitä, miten se on vaikuttanut meidän elämiimme tai töihimme. Toinen meistä on hoitaja ja toinen maalari, joten etätyöt ovat mahdottomia. Kunnon kansalaisina meillä on kuitenkin ideoita siihen, miten meidän hommissa etätyöt voisi hoitaa.

Big mamas home by Jenni S. Terapian tarpeessa-podcast: 12. Koronakotoilua, heppapelejä ja viinistreameja

Meidän Terapian tarpeessa-podcastia voi kuunnella Acastissa, Spotifyssa, Soundcloudissa ja lähipäivinä se tulee päivittymään myös Anchoriin. Meitä voi seurata Instagramissa ja Facebookista löytyy Terapian tarpeessa-ryhmä, jonne pääsee omalla nimellä ja naamalla. Podcastin tiimoilta, meille voi myös laittaa sähköpostia osoitteeseen terapiantarpeessa@outlook.com .

Ihania kuunteluhetkiä meidän podin parissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.