Hae
Big mamas home

Ihania second hand löytöjä

Kehuskelin melko reteästi tehneeni todella hyviä second hand löytöjä esikoiselleni tässä hetki sitten ja lupasin vielä esitellä ne täällä blogissakin.
Noora K, antoi viime talvena Perjantain parhaissa erinomaisen vinkin somekirppistelyyn. Kun löytää myyjän, jonka kanssa tyyli ja lapsen koko kohtaa, kannattaa pitää silmällä tarjontaa ja kysyä, josko tavaraa liikenisi isompi satsi. No, minä löysin ihmisen, jonka kanssa meillä natsaa maku ja esikoisten koko. Häneltä siis lähti kiertoon vaatteita, jota ovat meidän isosiskolle juuri passeleita ja niitä tuli sitten kerralla isompi satsi.
Big mamas home by Jenni S. Ihania second hand löytöjä
Ensimmäisenä Name it:n ihana neule ja Pomp de Luxin vielä ihanampi ripsipaita. Kummatkin olivat todella hyvässä kunnossa. Paidan printti on hellyyttävä ja neule on niin helppo vaate näillä keleillä, kun lämpötila vaihtelee päivän aikana isosti.
Big mamas home by Jenni S. Ihania second hand löytöjä
Tämä Zaran, kaunis paita sai sydämeni sykkimään oitis. Rusetti on aivan ihana yksityiskohta ja polka dot-kuosi on klassikko, joka on minunkin mieleeni.
Big mamas home by Jenni S. Ihania second hand löytöjä
Mangon tummansininen tunika on myös aivan ihana. Se on hieman paksumpaa materiaalia, joten ihan täydellinen vaate syksyyn. Neuleesta on merkki poistettu tai lähtenyt irti, mutta sekin on ihana lisä tyttären syysgarderobiin. Helman yksityiskohta on ihana.
Big mamas home by Jenni S. Ihania second hand löytöjä
Säästin tällä kertaa parhaan viimeiseksi. Tämä Pomp de Luxin kaunis, yksinkertainen mekko on niin oma, kuin esikoisen suosikki. Hän ihailee sitä tasaisin väliajoin ja miettii mihin pukisi sen päälle. Onneksi tässä on tulossa perhejuhlia. Mekko tuntuu todella laadukkaalta ja on kaunis.
Mitä tykkäätte kirppislöydöistäni? Ja muuten, jos kaipaatte inspiraatiota second hand shoppailuun, kannattaa ottaa seurantaan Instagramissa @secondhandstylefinland-tili. Tilillä esitellään kaikenlaisia kirppislöytöjä ja vinkataan kivoja kirppiksiä. Suosittelen lämpimästi seuraamaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.