Hae
Big mamas home

Pikkujouluasu ja erobileiden suunnittelua

Sillä aikaa kun lapset ovat sairastaneet, minä olen alkanut suunnitella omia erobileitäni. Totesin jo noin vuosi ennen eroa, että kun eroan, pidän sen päiväiset bileet, että oksat pois. Oli huonoa tuuria, että eroni tapahtui aivan koronan kynnyksellä, eikä tässä ole voinut juuri bilettää. Nyt näihin bileisiin on taas mahdollisuus.

Erobileiden tarkoitus ei ole dissata entistä kumppania, vaan juhlistaa uutta elämänvaihetta. Olen kirjoittanut ennenkin siitä, että eroon on yleensä aina joku syy. Yleensä sellainen, että ihminen on onneton nykyisessä suhteessaan ja kaipaa jotain muutosta elämäänsä. Eroon liittyy usein voimakkaita tunteita, osa niistä on todennäköisesti negatiivisia, mutta siitä huolimatta ero on monesti lopulta hyvä asia. Sitä saattaa olla eron hetkellä vaikeaa huomata.  Erosta voi kuitenkin alkaa sellainen uusi elämänvaihe, jota on ehdottomasti syytä juhlia.

Minä olen eron jälkeen saanut takaisin oman itseni, vapauteni, itsetuntoni ja valinnanvapauteni. Oma elämäni on muuttunut merkittävästi ainoastaan parempaan suuntaan, joten miksi en juhlisi tätä kaikkea. Joten odottakaa vain ystävät rakkaat, kutsu tulee ensi vuoden puolella.

Pikkujouluasu ja erobileiden suunnittelua - BMH - Big mamas home by Jenni Pluskokoisten muoti - BMH - Big mamas home by Jenni XL muoti - BMH - Big mamas home by Jenni Pluskokoisten muoti - BMH - Big mamas home by Jenni Pikkujoulu pukeutuminen - BMH - Big mamas home by Jenni

Ja bileistä puheenollen, on aika esitellä hieman juhlakauden pukeutumista. Biletin tässä asussa Vaikuttajamedian pikkujoulu ja 3-vuotispirskeissä. Minun piti pukeutua itseasiassa paljettihame, mutta vaihdoin lennosta nahkapöksyihin, koska halusin ehdottomasti pukea tämän paidan. Ostin paidan viime vuonna ja pidin siitä valtavasti. Tällainen läpikuultava paita on kuitenkin sitä luokkaa, että en ole vielä löytänyt sille kovin montaa käyttötarkoitusta. Haaveilen tällä hetkellä mustasta jakkutakista, joka voisi myös sopia tämän kyseisen paidan kanssa. Toki se toimii erinomaisesti myös näin, pitsitopin kanssa.

Pikkujouluasu ja erobileiden suunnittelua - BMH - Big mamas home by Jenni Pikkujouluasu ja erobileiden suunnittelua - BMH - Big mamas home by Jenni Pikkujouluasu ja erobileiden suunnittelua - BMH - Big mamas home by Jenni Pikkujouluasu ja erobileiden suunnittelua - BMH - Big mamas home by Jenni Pikkujouluasu ja erobileiden suunnittelua - BMH - Big mamas home by Jenni

Nahkapöksyt sopivat juhlaan kuin juhlaan ja loppujen lopuksi bilettäessä nämä ovat todella kätevät ja huolettomat. Ei tarvitse miettiä silmäpakoja ja mahdolliset läikähdykset on helppo siivota lopulta pyyhkimällä kostealla. Heh. Plus ovathan ne melko hot vaihtoehto. Melkein olisi pitänyt yhdistää tähän asuun MILF-korvikseni.

Näissä kuvissa minulla on korvissa Smiling Designin Halloween-edition korvikset.

Smiling Design korvakorut - BMH - Big mamas home by Jenni Pikkujouluasu ja erobileiden suunnittelua - BMH - Big mamas home by Jenni XL muoti - BMH - Big mamas home by Jenni Plusmuoti - BMH - Big mamas home by Jenni Pikkujouluasu ja erobileiden suunnittelua - BMH - Big mamas home by JenniXL muoti - BMH - Big mamas home by Jenni

Päivän asu

Läpikuultava paita ZIZZI (2020)

Pitsitoppi H&M (2020)

Nahkalegginssit H&M (2018)

Laukku ZARA Zadaa second hand (2017)

Kengät ZADAA SECOND HAND (2021)

Korvakorut SMILING DESIGN (2021)

Pluskokoisten muoti - BMH - Big mamas home by Jenni Pikkujouluasu ja erobileiden suunnittelua - BMH - Big mamas home by Jenni Pikkujouluasu ja erobileiden suunnittelua - BMH - Big mamas home by Jenni

Joko siellä on pikkujouluja vietetty? Entä mitä ajattelette edellä mainituista erobileistä? Haluaisitteko te juhlia uutta elämänvaihetta?

-Jenni

 

KUVAT: Katri Konderla / EDITOINTI: Minä

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals

LUE MYÖS

Neulehame

Syksyn isoin tredi: Neuleliivi

Paljon kysytty kukkamekko

Ruska, neule ja revityt farkut

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *