Hae
Big mamas home

Viikon parhaat 46/21

Viikon paras kukkapalvelu on the Floral Society viikkokimppu.

Olin jo unohtanut tämän the Floral Society kukkapalvelun. Lopetin tilaamisen joskus eron jälkeen ja unohdin sen hetkeksi. Kunnes muistin sen taas. Aloin miettiä, onko yritys selvinnyt koronasta ja olihan se. Päätin aloittaa kukkatilaukseni uudelleen joka toinen viikko rytmillä, joka oli muistaakseni viimeki ollut aika hyvä. The Floral Societyn kimput kestävät monesti melkein sen kaksi viikkoa ja kimput ovat oikeasti monipuolisia ja mistään ei löydy palvelua, joka toimittaa kaiken kotiovelle ja koko lysti maksaa vain 29 euroa. Jo tämä ensimmäinen kimppu täytti taas kaikki odotukseni.

The Floral Society - viikkokukkatilaus - BMH - Big mamas home by Jenni The Floral Society - viikkokukkatilaus - BMH - Big mamas home by Jenni The Floral Society - viikkokukkatilaus - BMH - Big mamas home by Jenni

Viikon paras podcast on tietysti Antin palautepalvelu.

En ole ainoa, joka on äärimmäisen innoissaan siitä, että Antti Holma on palannut podcast kentälle uuden podcastin kanssa. Ra-kas-tan Antti Holmaa ja olen kaivannut sydän verestäen Auta Antti-podcastia takaisin, mutta ymmärrän syyt sen taustalla ettei podcast jatku. Joten tästä syystä olen entistä enemmän innoissani Antin palautepalvelu-podcastista. Podcast on saatavilla ikävä kyllä vain maksullisessa Podme Premium palvelussa. Mutta itse tilaan palvelua jo ennestään Tuplakääkin ja Hei baby:n vuoksi. Tosin olen niin hullut, että maksaisin Podmesta jo pelkästään Antti Holman vuoksi.

Viikon parhaat - Antin palautepalvelu - Podme - BMH - Big mamas home by Jenni Auta Antti - BMH - Big mamas home by Jenni

Viikon paras podcast jakso, joka jokaisen sinkkunaisen (ja myös sinkkumiehen) tulisi kuunnella, on Auta Antti-podcastin jakso: Kipailuhenkiset miehet ja ryhmät.

Tämä kohta sisältää kaksi vinkkiä. Ensinnäkin se, että on olemassa palvelu, josta voi löytää Auta Antti-podcastin kaikki jaksot. Ja tämä on Listen Notes palvelu, joka on ilmainen. Tämä oli itselleni kullan arvoinen vinkki, koska kuten sanoin, rakastan Antti Holmaa. Ja tämä kyseinen jakso selittää hyvin sen, miksi miehestä on hyvä idea lähettää naiselle dickpic. Suosittelen.

Viikon parhaat - Olaf esittää - BMH - Big mamas home by Jenni Viikon parhaat - Olaf esittää - Disney+ - BMH - Big mamas home by Jenni

Viikon paras ohjelma lapsille on Olaf esittää Disney+ palvelusta.

Kuten moni teistä tietää, niin meillä on sairastettu tällä viikolla ja katsottu samalla todella paljon erilaisia leffoja. Olen toiminut kuopukseni patjana, kun poloinen on ollut todella läheisyyden kipeä. Katsottiin lasten kanssa Disney+-palvelusta Olaf esittää lyhäreitä, jossa Olaf-lumiukko kertoo Disneyn satuja omalla tavallaan. Sieltä löytyy muun muassa Pieni Merenneito ja Leijonakuningas. Nauroimme lasten kanssa vedet silmissä näille. Olaf on koko perheen lempihahmo.

Viikon parhaat - Iittalan Kivi kynttilälyhty - BMH - Big mamas home by Jenni

Viikon paras second hand löytö oli Iittalan Kivi-kynttilälyhdyt.

Kerroin marraskuun alussa olevani ostolakossa,  koska tuntuu ettei raha pysy tilillä ollenkaan. Minulla rahat hupenevat erityisesti vaatteisiin, kosmetiikkaan ja korvakoruihin. Olen pystynyt pidättäytymään näiden ostamisesta hyvin. Voin kertoa ylpeästi, ettei yhtään heräteostosta, vaikka Marvelin ja Urban Deacayn yhteistyö luomiväripaletti oli kova pala. Mutta pari kirppisostosta olen tehnyt. Toinen oli kestokuusi ja nyt nämä Iittalan Kivi-kynttilälyhdyt, jotka ostin yhteen 15 eurolla. Second hand löydöissä olen joustanut, koska ne menevät yleensä sitten sivu suun.

-Jenni

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals

LUE MYÖS

Viikon parhaat 45/21

Viikon parhaat 37/21

Viikon parhaat 35/21

Viikon parhaat 33/21

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *