Hae
Big mamas home

Eteisen sisustus

Kirjoitan nyt pitkästä aikaa uuden kodin sisustuspäivitystä. Te tiedätte, että olen melko rauhallinen sisustaja. Mietin ratkaisuja pitkään, googlaan, mietin lisää ja pihiyttäni jahkailen hankintojen kanssa. Toisaalta, kun sitten lopulta saan hankinnan tehtyä ja paikoilleen, fiilistelen sitä täysillä. Tällä kertaa eteisen sisustus eteni hieman.

Keväällä, ottaessani asukuvia eteisessä, tulin ajatelleeksi kaipaavani taulua tuohon vessan oven viereen. Minulla on ennestään paljon printtejä ja ajattelin niiden olevan tälläkin kertaa ratkaisu.

Eteisen sisustus - Big mamas home by Jenni Eteisen sisustus - Big mamas home by Jenni

Vietin valehtelematta varmaan tunteja Desenion sivuilla, kun yritin miettiä sopivaa julistetta eteiseen. Olen tehnyt parikin kertaa yhteistyötä Desenion kanssa. Tämä ei muuten ole kaupallinen yhteistyö, vaan ihan omaan piikkiin täällä sisustan. Mutta Desenio on ihan loistava verkkokauppa tähän tarkoitukseen. Suosittelen sitä lämpimästi ihan ilman yhteistyötä. Desenion valikoima on laaja ja laadukas.

Alunperin minulla ei ollut mitään ideaa siitä, mitä haluaisin ja tyhjästä on vaikeaa lähteä liikkelle. Lopulta aloin miettimään taulusta ihan pientä väripilkkua. Yhtenäinen ilme muuhun sisustukseen tulee siitä, että käyttäisin taas mustia kehyksiä.

Eteisen sisustus - Big mamas home by Jenni Beach dune grass - Desenio - Big mamas home by Jenni Colorful seated pose - Desenio - Big mamas home by Jenni

Lopulta vastaan tuli Colorful seated pose-juliste, jossa on naisvartalo selkä katsojaan päin. Rakastan naisvartaloa taiteessa ja minulta löytyy makuuhuoneesta tissijulistekin. Joten ei ollut mikään yllätys, että ihastuin tähän julisteeseen. Etsin eteiseen, alunperin toiselle seinälle myös vaakasuuntaista julistetta ja valitsin siihen Beach dune grass-julisteen.

Pieni tauluseinä - Big mamas home by Jenni Tauluseinä - Big mamas home by Jenni

Kun julisteet sitten saapuivat kotiin, päädyinkin mallailemaan niitä allekkain ja ne sopivat paikalleen todella kivasti. Niinpä päädyin naputtelemaan taulut samalle seinälle.

Taulut olivat ihan täydellinen ratkaisu kyseiselle seinälle. Mietin, että haluaisin ehkä hankkia tuohon Ikeasta vielä sellaisen ihan oikean kukkatelineen tuon tarjotinpöydän tilalle. Minulla alkaa olla noita viherkasveja sillä tavalla, että niille pitää oikeasti alkaa miettiä järkeviä paikkoja.

Mutta näin se sisustus etenee pikku hiljaa, askel askeleelta. Tällä hetkellä etsinnässä on muun muassa keittiöön pieni ruokapöytä ja parvekkeen sisustus on suunnitteilla. Parvekkeen suhteen taidan kärvistellä ja odotella kesän alennusmyyntejä.

-Jenni

 

Lue myös

Sisustushepulit: Kun vaihdoin kaapin paikkaa

Sisustus etenee: Sohvan sivupöytä

8 kysymystä ja vastausta kodista

Seuraa myös

Instagram

Facebook

Tiktok

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.