Hae
Big mamas home

Millaisilla treffeillä olen käynyt

Tässä on käyty nyt treffeillä vuoden verran aika aktiivisesti. Tällä tarkoitan sitä, että vuoteen on mahtunut useammat treffit. Ja nimenomaan useammat ensitreffit. Olen kirjoittanut aiemminkin treffailun epävarmuudesta siitä, että match deittisovelluksessa ei automaattisesti tarkoita juttelua, eikä juttelu treffejä. Samoin ensimmäiset treffit eivät automaattisesti tarkoita toisia. Näin ollen niitä ensimmäisiä on kertynyt mittariin huomattavasti enemmän.

Nyt haluaisin kirjoittaa teille, millaisilla treffeillä olen käynyt. Osa treffeistä on jännittänyt enemmän, kuin toiset. On aina jännittävää tavata uusi ihminen. Sen lisäksi on hyvä muistaa turvallisuus. Monesti suositellaan, että ensitreffit kannattaa sopia julkiselle paikalle. Itse en ole aina sopinut, mutta olen aina pitänyt huolen siitä, että joku tietää tarkalleen missä olen, kenen kanssa ja sen lisäksi meillä on soittojärjestelmä. Jonkun mielestä tämä voi olla naurettavaa liioittelua, mutta minä neuvon pitämään huolen siitä turvallisuudesta. Netissä ja sovelluksissa, kuka voi olla mitä vain.

Mutta turvallisuus mielessä, kehotan jokaista myös nauttimaan treffeistä ja treffailemaan ihmisiä avoimin mielin.

Treffit

Kahvilatreffit

Omat suosikkitreffini. Kahvilaympäristö on sopivan rento. Se helpottaa myös treffipukeutumista, kun jokainen meistä osaa pukeutua kahvilaan. Ja näissä toteutuu se julkinen paikka. Lisäksi, minä en automaattisesti oleta, että mies tarjoaa minunkin tilaukseni. Mutta jos mies tarjoutuu näin tekemään, kahvilassa summasta on vaikeaa tehdä kovin isoa. Minusta henkilökohtaisesti tämä tuntuu reilulta myös sitä treffikumppania kohtaan. Kahvitreffeistä voi suoriutua myös nopeasti tai sitten ne voivat venyä yli tunninkin mittaisiksi.

Kävelytreffit

Toimeliaat kävelytreffit ovat hyvät, koska kävellessä hiljaisuuskin on helpompi kestää, eikä seiniin tuijottelu onnistu. Kävely on myös neutraalia tekemistä. Se ei vie liikaa huomiota keskustelulta. Mutta sen sijaan keskustelu saattaa luistaa yllättävänkin kivasti kun samalla kävelee.

treffit

Ravintolatreffit

Treffit kivassa ravintolassa ovat klassikko ja suosittelen niitä lämpimästi. Minä suosittelen kuitenkin sellaista riittävän rentoa ravintolaa. Jos sinulla on ruokarajoitteita, kannattaa jutella treffikumppanin kanssa, mihin menette tai minkä tyyppistä ruokaa haluatte syödä. Minulle iso riski on se, että jos en tiedä minne mennään, niin saan pahimmassa tapauksessa korianteria nenäni eteen ja se pilaa kyllä treffit hetkessä.

treffit

Seksitreffit

Näitä olen suoraan sanottuna sopinut myös. Siis treffejä, joilla on tietty päämäärä ja tavoite. Näiden kanssa suosittelen, ettei ottaisi kuitenkaan ensimmäistä mahdollista vaihtoehtoa. Niitä vonkaajia löytyy noista sovelluksista mielin määrin, mutta suosittelen sopimaan nämä sellaisen ihmisen kanssa, jonka kanssa juttu luistaa muutenkin. Sen lisäksi kannattaa jutella toiveista ja mieltymyksistä ja sopia hieman pelisääntöjä. Myös ehkäisystä kannattaa puhua etukäteen, että olette samalla sivulla. Ja pitää muistaa, että kaikille nämä eivät sovi. Minäkin olen todennut, että vaikka seksi onkin kivaa, tarvitsen ihmissuhteiltani vähän enemmän.

treffit

Kyläilytreffit

Korona-ajan yleisin treffimuoto. Olen muutamia kertoja keitellyt kotona teetä tai kahvia treffikumppaneille, kun kahvilaan meno on tuntunut liian korona-alttiilta. Mutta minä myös tykkään näistä treffeistä. Olo on tuttu, tuvallinen ja rento kotiympäristössä. Tällaiselle ujolle ihmiselle se on jopa helpotus. Eikä niiden tarvitse aina olla kahvitreffit. Katsokaa elokuva tai urheilumatsi. Kotona voi elokuvankin aikana höpötellä. Olkaa kekseliäitä.

Maakuntamatkailu treffit

Nämä olivat ehkä rohkeimmat treffit, joille olen lähtenyt. Oli minulle tosi iso juttu lähteä toiselle paikkakunnalle tapaamaan uutta ihmistä. Tätä ennen oltiin kuitenkin soiteltu aktiivisesti ja minulla oli ihmisestä laajempi käsitys, kuin mitä pelkillä viesteillä olisi saanut. Ja jälleen kerran pidin huolen siitä, että joku tiesi minne olen menossa ja kenen kanssa ja annoin tasaisesti väliaikatietoja itsestäni. Vaikka tästä ei mitään vuosisadan rakkaustarinaa syntynyt, niin minulla oli silti hauska reissu ja olen taas yhtä kokemusta rikkaampi tässäkin suhteessa.

Millaisia treffejä teillä on ollut?

-Jenni.

LUE MYÖS:

Ensimmäinen sinkkuvuoteni

Kaikki voivat saada feikkiorgasmin

Ihana ja kamala ihastuminen

SEURAA MYÖS:

Instagram

Facebook

Tiktok

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.