Hae
Big mamas home

8 faktaa minusta

Tartuin Instagram stooreissani (@bmhjenni) 8 faktaa minusta haasteeseen. Olen kirjoittanut blogia pian seitsemän vuotta ja siihen mahtuu melkoinen määrä tietoa minusta, joten oli aavistuksen vaikeaa keksiä sellaisia juttuja, mitä valtaosa ei ole kuullut. Sain kuitenkin keksittyä kahdeksan erilaista faktaa itsestäni ja ajattelin tuoda nämä myös tänne blogin puolelle. Ne kuitenkin häviävät stooreista 24 tunnin kuluttua.

Pinkit donitsikorvikset @annidiudiy - BMH - Big mamas home by Jenni

1. Olen kuusi vuotta poikaystävääni vanhempi.

Deittailin todella ennakkoluulottomasti kaiken ikäisiä ihmisiä. Siinä huomasi, että ikä on todellakin pelkkä numero. Osa minua vain vähän vanhemmista miehistä saattoi olla todella setäytyneitä ja sitten taas osa minua vähän nuoremmista käyttäytyi samalla tavalla kuin teini-ikäiset veljeni. Vaikka minulla on poikaystäväni kanssa useamman vuoden ikäero, me ollaan jollain tapaa todella samassa elämäntilanteessa ja meiltä löytyy paljon yhteistä. Iällä ei ole siinä kohtaan mitään väliä.

8 faktaa minusta - BMH - Big mamas home by Jenni

2. Innostuin meikkaamisesta kesken itsetuntokriisin.

Olin parikymppinen ja kipuilin valtavasti ylipainoni kanssa. Koska rahankäyttöäni kontrolloitiin rajusti, minulla ei myöskään ollut mahdollisuutta ostaa sellaisia vaatteita, kuin halusin. Meikkaamisen taustalla oli hyvin vahvasti se ajatus, että pluskokoisena en voi pukeutua haluamallani tavalla, mutta voin meikata näyttävästi. Kun meikkejäni ihasteltiin, niin tämä ajatus vahvistui. Nykyään ajattelen hyvin eri tavalla ja pukeudun, sekä meikkaan juuri niin kuin itse haluan.

Uupuminen - Uuvuin uudelleen - BMH - Big mamas home by Jenni

3. Olen sairastanut pitkän ja vaikean masennuksen.

Sairastuin masennukseen nuorella iällä ja se kesti vuosia. Siihen liittyi myös itsetuhoisia ajatuksia ja tekoja. Nyt olen ollut jo useamman vuoden terve, mikä on ihanaa. Olen todella varuillani omien fiilisten kanssa ja suhtaudun melko herkästi omiin mielialoihini. Vaikka viime vuodet ovat olleet todella rankkoja, en onneksi ole havainnut sitä vanhaa epätoivoa, jota koin masentuneena.

8 faktaa minusta - BMH - Big mamas home by Jenni

4. Ennen kuin sain tyttäreni, ajattelin haluavani poikia.

Olen kasvanut seitsemän pikkuveljen kanssa, joten ajattelin tajuavani vähän paremmin poikien sielunmaailmaa. Sen lisäksi olen ollut itse niin sanotusti poikatyttö nuorempana, joten tyttöjen jutut tuntuivat vähän vierailta. Nykyään olen äärimmäisen onnellinen tytöistäni ja nämä tyttöjen jutut tuntuvat äärimmäisen luontevilta.

Pluskokoisten muoti - BMH - Big mamas home by Jenni

5. Olen kasvanut varhaislapsuuteni hevostilalla.

Meillä oli useita hevosia ja äitini järjesti jonkin aikaa elämysratsastusta. Olen nähnyt hyvin läheltä millaista se arki hevosten kanssa on. Se on ehkä syy sille, että minusta ei tullut koskaan varsinaisesti heppatyttöä. Vaikka kävin hetken aikaa ratsastustunneilla teininä, siitä ei tullut minulle pitkäaikaista harrastusta.

Selfie - Syksy - BMH - Big mamas home by Jenni

6. Olen sukujuuriltani aatelinen.

Minulla on melko rikas ja mielenkiintoinen sukuhistoria. Isän isäni suvusta on kirjoitettu todella paljon faktatietoa, koska se on yksi merkittäviä suomalaisia aatelissukuja. Sukukartano löytyy Etelä-Pohjanmaalta, mutta en ole siellä koskaan vielä käynyt. Olisi kiva kyllä vierailla siellä vielä jonain päivänä.

8 faktaa minusta - BMH - Big mamas home by Jenni

7. Hotellireissu Heidin kanssa oli mun ensimmäinen yö hotellissa.

Olen käynyt Ruotsissa ja Tallinnassa, mutta joko olen yöpynyt laivalla tai sitten paikallisten luona. Olen kyllä haaveillut jo pidemmän aikaa ihan staycation lomista. Tilanne olisi todennäköisesti hyvin erilainen, jos en olisi ollut pitkään väkivaltaisessa ja kontrolloidussa suhteessa. Koska monet asiat, mistä tuossa suhteessa haaveilin, ovat tapahtuneet sen jälkeen, kun erosin.

Hotelli Onni - BMH - Big mamas home by Jenni

8. Olen harrastanut vuosia teatteria ja näyttelemistä.

Näyttelin vuosia nuorisoteatterissa ja meidän paikallisessa kesäteatterissa. Näytteleminen on ollut harrastus, jonka pariin olen halunnut vuosia palata. Tällä hetkellä elämäntilanteeni on kuitenkin sellainen, että on mahdotonta aloittaa säännöllistä harrastusta, kun lapset ovat pääsääntöisesti minun kanssani, eikä heitä oikein voi jättää yksin. Mutta kun elämäntilanne sen sallii jossain vaiheessa, haluan palata tämän rakkaan harrastuksen pariin.

-Jenni

 

KUVAT 1, 3 JA 6: Katri Konderla

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals

LUE MYÖS

Kun pahoitan mieleni, tuntuu että kiusaaja voittaa

Miten toivuin koronasta

Arki eristyksen jälkeen

Esittely – Kuka minä olen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *